Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 150
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Сливен
.... На Рене Фурте... (не знам как се изговаря  Laughing ) имах един крем за сухи краища без отмиване, той беше разкошен, но отдавна не съм си го купувала
Ще можеш ли да намериш снимчица из нета Rolling Eyes

# 436
  • Варна
На мен всякакви кристали и серуми ми утежняват косата Sad, винаги след употребата им косата ми е една сплескана като мръсна ,аз ли не ги слагам както трябва незнам

P.S.Вече съм мнoго сериозно за боядисване , а все на остава време а не съм взела и боя.Мисля този път да прoбвам с боята на The Code

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 20:33 от don domat

# 437
Приемате ли нови попълнения  Blush Blush

# 438
От никой  Laughing Спрейове какви ли не пробвах и никой не ме възторгна особено за да си го купя пак. Просто ако напръскам малко не виждам никакъв ефект, ако напръскам много ми се намокря и слепва косата...
От продуктите без отмиване съм доволна от серума за руса коса и от този за изправяне на Балеа и от серумчето на Елсев, което като консистенция наподобява течни кристали. На Рене Фурте... (не знам как се изговаря  Laughing ) имах един крем за сухи краища без отмиване, той беше разкошен, но отдавна не съм си го купувала
Това ли - http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=15616
А за кой серум на Елсев-жълтия или червения?

# 439
Приемате ли нови попълнения  Blush Blush

bouquet

# 440
  • София
Годайва, да. Това е.
А Елсева е жълтия

# 441
Приемате ли нови попълнения  Blush Blush

Ама,разбира се! Колкото повече,по-весело. Добре дошла!   bouquet

На мен всякакви кристали и серуми ми утежняват косата Sad, винаги след употребата им косата ми е една сплескана като мръсна ,аз ли не ги слагам както трябва незнам

P.S.Вече съм мнoго сериозно за боядисване , а все на остава време а не съм взела и боя.Мисля този път да прoбвам с боята на The Code

Ще се съберем мнозинство блондинки,боядисващи се с тази боя.  hahaha
Ще покажеш после снимки,нали?

Относно спрейове и кристали - на мен всичко ми е добре дошло. Не знам как ви се сплескват косите,ама моята и преди беше суха, сега не си и представям да мина без тези неща.
Имам червения спрей на Елсев,кристали на Лакме,термозащитен спрей на Л'ореал и куп масла на Икаров.
По въпроса за миризмата на пшеничното масло - ами и аз я усещам малко,но косата ми бързо попива маслото. А и да отбележа,че откакто започнах да слагам редовно пшенично масло,косата ми не цъфти. За да не ми мирише, мажа маслото вечер,до сутринта косата си е поела всичко... съответно и не мирише.
 Peace

# 442
  • София
Блондита, тази вечер се боядисах с Вела-та (12/1), но не ми изсветли достатъчно, а стоях малко повече от час. В началото тръгна добре, взе да става по-светло кафява и леко пепелива косата, но в крайна сметка съм с тъмно руси-рижави корени. Матирах с перления балсам на Престиж и утре на светло ще се снимам. За 10мин. размазах по дължините и станаха като цвят точно като на мацката на кутията.
Сравнявайки я с Гарние Е0 (с която се правех предния път), Велатон ме изсветли малко по-добре (но и аз стоях повече...).
Елфичка, права беше, че е 9% окислителя, като се боядисах видях отдолу на дъното пишеше. Simple Smile Но така или иначе бях решила да видя какво ще постигна с тази боя.

Сега се чудя дали след 2-3 дни да не сложа пак боя в корените, че дължините ми станаха много светли. newsm78

# 443
На Рене Фурте... (не знам как се изговаря  Laughing ) имах един крем за сухи краища без отмиване, той беше разкошен, но отдавна не съм си го купувала
Това ли - http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=15616

Мда, сигурно е така...Виждам ,че основната съставка е карите. newsm78

Вижте какво намерих още за маслото от карите:

"Каритето е може би най-силно подхранващото масло. Ценните му качества се дължат на богатството на наситени и ненаситени мастни киселини. А както знаем, именно недостига на тези вещества са причина за сухотата на кожата и косата. Действието на маслото е не само на повърхността, но и в дълбочина, като регулира липидния синтез. Каритето способства и за задържане на влагата и така комплексно подобрява цялостния хидробаланс.

Подхранване на сухите косиАко косата ви е естествено суха втрийте маслото преди измиване по цялата дължина, включително и в корените. Косъмът се регенерира в дълбочина, възвръща лъскавината и еластичността си. Ако косата ви е изтощена от третиране нанесете каритето само в краищата на косата. Така ще възстановите увредената коса без да омазнявате излишно скалпа. Маската ще предпази косъма и от цъфтене.

Много реномирани марки козметика за коса предлагат цели серии с ценното масло – от шампоан и балсам до маски и спрейове без изплакване. Използвано от хилядолетия в Африка, в последното десетилетие каритето превзема европейската козметична индустрия.

Маслото се предлага както в чиста форма, така и в състава на различни кремове и лосиони. Ако изберете първият вариант можете сами да го добавяте към използваната от вас козметика. В концентрирана форма го употребявайте с противовъзпалително действие при раздразнена и зачервена кожа или при изключително сухи участъци."

Смятам на първо време да включа и маслото от карите. Дали някой вече може да сподели впечатления?

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 02:01 от dachita

# 444
Как сте момичета?

Аз много се точех на незнам си какви бои,но в момента ми е толкова лошо и зле,че сигурно ще си взема някоя масовка от КАрфур до нас.Въобще не ми се ходи до центъра и то някакво супер неудобно място за паркиране,за да си взема някоя професионална  Tired

Колебаех се между Гарние,Лонда колор и Велатон 12/ката ,но сега Аня малко ме разубеди.Сигуурно и при мен така ще се получи,въпреки,че моята основа е 7-мица,но съм сигурна,че ще стане много различно корени/дължини  Tired
Междудругото Аня и аз си мислех,дали това не е по-добрия вариант на боядисване.Две бои през 2 дена примерно,вместо блондор плюс боя.Каквото и да е все ще е по-щадящо.А и след като при следващо боядисване се покрива това от предното/оранжевеещото/ значи трябва с две бои една върху друга да стане цвета еднакъв навсякъде.

Аддри ти с кой номер Нутрис се боядисваше?Май не беше пепелното 111,а 100 ли беше?

# 445
  • Сливен
Добро и от мен Simple Smile
GodaiVa, мерси за кафенцето Wink
Аз този месец ще пропусна боядисването...ще наблегна на маски, чее Confused

# 446
Добро утро,русокоски!

След малко мисля да си забъркам някоя домашна маска за косата,че отдавна не съм си правила. Tired
Адри,а този жълтият Елсев,за какво е?Нещо като кристалите ли е? Rolling Eyes

# 447
Аз пък в последно време съм оставила косата си на произвола.Преди само мацах нещо на косата,сега обикновен шампоан (Уош енд голд) и маска на Лорис.Интересно сега расте по-бързо и не изглежда по-малко здрава от преди  newsm78 Забелязвам,че и бързо се омазнява,може би не е толкова изтощена както преди.Доста продукти ми я омазняват много-шампоана на Орзен,на Дав,маската на Гарние ,а преди само от тях косата ми изглеждаше хубава и здрава  Thinking

# 448
Слагате ли балсам в боята? Нали си взех боя от фризжора, та ми каза да сложа вътре балсам за коса.Ама не ми харесва много идеята  newsm78  . Днес ще се боядисвам с професионаланта на Шварцкоф и ще кача снимки после.

# 449
Добро утро,т.е е вече добър ден Laughing и от мен. Идва отново време за боядисване...казвала съм, че съм си доволна от цвета, но нещо се замислям дали да не го направя малко по-тъмен - нещо като по-естествено русо Rolling Eyes Преди винаги есента и зимата съм ходела с малко по-тъмен цвят, отколкото лятото, но сега още се чудя newsm78, че понякога става сакътлък и цветът се получава направо кафяв и се почва пак едно изрусяване... и т.н #Crazy Но все пак бихте ли ми предложили нещо по-естествено и тъмно русо Hug

Общи условия

Активация на акаунт