Боя за коса - blond 16, Приказни блондинки!

• 85 061
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Mirama,с какво да я боядисам.Аз искам да е по светла.

# 601
Исках да не ми обезцвятяват корена вече с блондист,а да ми го правят вече с боя.Разбрах ме се новият цвят да е максимално доближаващ се до сегашния.Уви ето го резултата:
http://yolita.snimka.bg/other/hair.539851.20945443

Iliana__,вече след като ме бяха боядисали разбрах,че са сложили осмица #2gunfire

Shocked  #Crazy  Shocked  ooooh!
Фризьорът как ти се видя? Да не е бил дрогиран? Друго обяснение нямам.  Thinking

# 602
Момичета,предложете ми хубава маска за коса  Praynig Само не казвайте на Орзен ,понеже съм хипер разочарована от шампоана за боядисана коса !

# 603
Исках да не ми обезцвятяват корена вече с блондист,а да ми го правят вече с боя.Разбрах ме се новият цвят да е максимално доближаващ се до сегашния.Уви ето го резултата:
http://yolita.snimka.bg/other/hair.539851.20945443

Iliana__,вече след като ме бяха боядисали разбрах,че са сложили осмица #2gunfire

Shocked  #Crazy  Shocked  ooooh!
Фризьорът как ти се видя? Да не е бил дрогиран? Друго обяснение нямам.  Thinking

Цели две фризъорки и завършваща ученичка умуваха ли умуваха какво да ме правят,тоест с какво да ме боядисат и виждаш последствията. #Cussing out

Кажете ми дали много ще я съсипя ако ми изветлят сега цвета Praynig

# 604
yolimadi, действително цветът е по-тъмен и топъл, не е лош, но си представям как се виждаш като си свикнала да се гледаш почти бяла. Според мен не бързай да се боядисваш или" переш" косата, ако основата ти отдолу е това бяло като на снимката, то този цвят няма да се задържи дълго, ще се отмие с времето и ще ти останат само корените по-конячни, но при следващото боядисване ще ги изсветлиш! Мисля, че това е най-щадящият за косата ти вариант, все пак е русо, в никакъв случай не е кестеняво, така че малко търпение и с по-висок номер боя - 11 или 12 ще стане предполагам и без обезцветяване. Просто често фризьорите не искат да рискуват или защото не е искал да ти третира прекалено косата, или се надява да се върнеш за корекция на цвета - стар търговски трик!

# 605
yolimadi, или са били дрогирани или са го направили нарочно за да ти докажат, че използването на блондор е наложително и задължително.  Confused
При положение, че косата ти е била обезцветявана с блондор и ако тръгнеш сега пак да я изрусяваш, то пораженията могат да бъдат доста големи. Аз лично не бих бързала и бих изчакала.

# 606
Момичета,предложете ми хубава маска за коса  Praynig Само не казвайте на Орзен ,понеже съм хипер разочарована от шампоана за боядисана коса !
http://www.fragrancedirect.co.uk/schwarzkopf/schwarzkopf-bc-repa … 0ml/invt/0028041/
От тази съм много доволна .

# 607
Very*Gery,основата ми беше бяла.Надявам се да си права.
И аз се замислям за супер изсветляващи бои.Чувала съм добри отзиви за тези на Кeune.
Ако издържа да се гледам такава обаче.
Идва ми още сега да хукна към някой салон  Laughing
Само ме спира това да не се изтощи много или по лошо да си търся косата в мивката.

# 608
yolimadi , подкрепям Very*Gery  Hug
На толкова светла основа ,трудно се задържа цвят!
При многократно изрусяване/особено с блондор/ люспите на кутикулата на косъма могат да останат постоянно повдигнати и по -трудно да задържат меланин.
За да се получи траен цвят трябва да има наслояване , специална техника на боядисване.Всъщност как те боядисаха тебе?
Ако е както обикновено ,просто мии косата по-често, използвай триковете ,които писахме по напред в темата и цвета ще изсветлее. Simple Smile

# 609
yolimadi , подкрепям Very*Gery  Hug
На толкова светла основа ,трудно се задържа цвят!
При многократно изрусяване/особено с блондор/ люспите на кутикулата на косъма могат да останат постоянно повдигнати и по -трудно да задържат меланин.
За да се получи траен цвят трябва да има наслояване , специална техника на боядисване.Всъщност как те боядисаха тебе?
Ако е както обикновено ,просто мии косата по-често, използвай триковете ,които писахме по напред в темата и цвета ще изсветлее. Simple Smile

Peace

Аз съм си правила много пъти кичури в тъмно пепелно русо върху такава бяла основа.Ставаха тъмно кестеняви и след месец максимум няма и помен от тях .Всичко се измива.А твоето е още по-светло Peace

# 610
Боядисаха ме с безамонячна боя Richesse по дължините,а в корена с амонячна за да го изветли.
Наистина е по добре да изчакам за сега,както ме съветвате.
Много ви благодаря! Hug
Страхотни сте! Hug

# 611
Щом пък е безамонячна трябва  съвсем да падне .А корените ще си ги оправиш при следващото боядисване.

# 612
  • София
yolimadi, и аз съм на мнение, че ще се измие и после слагаш много светла боя. Бях пуснала мои снимки преди време - с опит да си направя по-топло русо, стана едно кестеняво-пепеливо (според мен), обаче много бързо се отми (отдолу косата ми е обезцветявана с блондор) и като си гледам снимките няколко месеца по-късно съм вече с много светло русо (и то без специално да се старая да я обезцветявам с домашни маски или нещо друго).

# 613
Много ме обнадеждихте. Hug
Тази вечер ще спя вече спокоино,че сън не ме ловеше.
Ще пускам снимки по нататък да видите какво се случва със цвета.

# 614
Момичета,някой да е постигал такъв цвят с някоя конкретна боя и номер? /моля абстрахирайте се от персоната  Laughing /

http://www.slava.bg/images/content/19950/andrea_nt_3__and_.jpg
http://avtora.com/uploads/images/content/news/2009/03_March/24/andrea_02.jpg

Много пъти съм го постигала преди ,но въобще не помня как.Само знам,че е игра на мат и все пак някаква боя отдолу.
С различните бои и еднакъв мат ми се получават различни нюанси,значи все пак има значение и боята.

Общи условия

Активация на акаунт