Мартеа
оправяйте се бързо и дано сте мнооооооого далече, далече от бронхит /а за астма въобще да не става дума/!cherri радвам се, че при вас нещата са наред!
.

и така си омете цялото бурканче. Не е много правилно, но нали казват, че самите деца си показват кога са готови за захранването. Плюс това уж било за заместване на храненията, но нищо не можеше да я откаже да си изцока и обедната доза мляко 
Не се обвинявай, че е станало след вчерашното даване от шише. Едва ли е възможно от веднъж да свикне. Павел и той беше така, но вече има подобрение. Няма го този неистов рев всеки път. Остана дразненето, когато струята намалее, но се надявам и това да мине.
,точно от това се страхувам и аз.Чета ,чета и все по объркана ставам.Вие ходили ли сте при хомеопат за да предотвратите бронхалната астма?Май за тия алергии лекарите са безсилни,до такъв извод стигнах.И сега като чета за новото лекарство ,което ни изписа алерголожката съвсем не е за предпочитане да го мажа защото една от съставките съдържа кортикостеорид,който уврежда надбъбречната жлеза и направо не знам какво да правя.Напълних се с мазила и мехлеми и половината изобщо не съм ги мазала,сега и с това смятам да не мажа.Надеждите са ми в хомеопатията,но при хомеопат имаме час чааак средата на ноември.Стискам палци при вас всичко да се оправи
Абе, бебешка работа, лятото Рая умираше за вода, когато й дам все "лочеше", сега не мога да й навра шишето
Преди стигаше до 400 мл на ден, сега не пие грам, странна работа бебешка
дано скоро се нормализират нещата при вас!

- примерно да кажем на обяд се пропуска едно хранене с мляко и се замества с 1-2 лъжички пюре, а това ще заситили бебчето?

- примерно да кажем на обяд се пропуска едно хранене с мляко и се замества с 1-2 лъжички пюре, а това ще заситили бебчето?