Отговори
# 690
Брррр! Голям студ! Къде е циганското лято?  Thinking
И Борислав не спи добре от няколко нощи, вече даже спрях да броя колко пъти се буди.  Tired Дано е период и по-бързо да отминава!  Praynig
И аз усетих снощи земетресението, въпреки че сме доста далече от Варна.  Thinking
Зимни дрехи - имам от каката космонавт (син при това  Mr. Green ), но ще търся и някакви ботички. Вчера по спешност ходих да купувам боти и на каката, че ходеше с едни изрязани обувки ...  ooooh!
На всички болнички - бързо оздравяване!  Hug
Мартеа, все забравям да ти кажа - майка ми е астматичка, но нито аз, нито брат ми сме го наследили.  Peace Преди години беше много зле - непрекъснато вървеше с инхалатора, но сега няма проблеми.  Hug Аз в пубертета за една зима изкарах  три бронхиолита и вече бяха готови и мен да ме запишат като астматичка, но, слава Богу, оттогава не съм боледувала. Така че не се тревожи за Рая, убедена съм, че всичко ще е наред!  Hug
Натали, дъждобрани съм виждала по железариите, ама са ужасни на вид.  Crazy
Честити месечинки и браво за добрите мерки на Ивана и Радо! Борето като го меря вкъщи и този месец няма да е наддал много, ама дано закове седем кила!  Praynig Ние сме другата седмица на консултация и имунизация.

# 691
...
Етке, моята хубосница разговаря с твоята от снимката "Ооофф, пак ме мляскат... " във Facebooka, много и се смя и гука.
...

Значи, Лорка, време им е да ги запознаем вече куклите   Wink Grinning

Ние бяхме на разходка  newsm68 Ааау, голям студ, голямо чудо  cold Малката се сдоби с много сипматичен пуФФФкав космонавт и плетена шапка, ама на мен ми замръзнаха ръцетеее и както не обичам ръкавици, ама ще ми се наложи да нося.

# 692
Elisa мерси за инфото тъкмо си търсех причина да се измькна от кьщи Mr. Green

# 693
Анджелина, отделни части за помпите на "Авент" продават в магазин "Бебчо" http://bebcho.bg/bg/  или директно може да се свържеш със сервиз на Авент.  Аз си купих такъв гумен накрайник за 16 лв. от тях. Всички части на помпата са по 16 лв. с изключение на фунията, която е 30.

Акото на Рая днес е прекрасно, и следа от кръв няма. Надявам се да е било нещо моментно и да няма проблеми  Praynig Ще видим и гастрото какво ще каже в неделя.

# 694
Lorkaa, ако в новото Джъмбо има същите неща като в това на бул. България..........
според мен не си заслужава. В старото съм ходила на 2 пъти и все нищо хубаво нямаше.

# 695
Мая, благодаря ! Браво на малката Рая за акото  Hug

# 696
Lorkaa, ако в новото Джъмбо има същите неща като в това на бул. България..........
според мен не си заслужава. В старото съм ходила на 2 пъти и все нищо хубаво нямаше.

Ванчеее  Wink

# 697
  • Пловдив
MaYa_  - браво на малката кукла, дано да е било времено, дано и доктора не намери нещо притеснително.

Етка, и аз имам  проблем с термобокса - имам един често нов, розовичък, момичешки- страхотен, но... шишетата на Томи Типи не влизат- а техните термобоксове се продават по 2 в комплект и са около 40 лв. Ще търся някакъв копромисен вариант

# 698
Момичета, вчера лекарката каза за всеки случай ако подкашля и днес да и дам Мукоплант, но на листовката пише да не се дава на деца под 2 год. Какво да правя? Има ли някой който го дава на мъничето.
За термобоксовете да кажа, че и аз търся, едно време имах на Камера един, но шишетата на Томи Типи не стават наистина.

# 699
Момичета, вчера лекарката каза за всеки случай ако подкашля и днес да и дам Мукоплант, но на листовката пише да не се дава на деца под 2 год. Какво да правя? Има ли някой който го дава на мъничето.
За термобоксовете да кажа, че и аз търся, едно време имах на Камера един, но шишетата на Томи Типи не стават наистина.
преди 5 години ми го изписаха на баткото като беше на 2месеца и аз го давах.Щом е по лекарско предписание,давай го.То май няма нито един сироп на който да пише че е за 2-3-месечни бебета,застраховат ли се -не знам.
Ние пък си нямаме космонавт Cry,и време не ми остава да потърся,затова у дома ще стоим.Днес само за ваксина излязохме,и татито ни съжали и ни закара с колата за две пресечки.Бях я облякла с боди,плюшен комплект и отгоре поларен гащеризон,завих я с едно одеало.Само забравих да питам лекарката след Пентаксим мога ли да я къпя или да пропусна
Предложете кремче за бузките за студеното,без Клоран,не я харесвам тази марка.На А-дерма дали има такова?
Ей,голяма е ревла мойта,никво спане,никво лежане днес в кошарката,една прахосмукачка не мога да пусна.
Чудна работа са хората,аз ли не съм в ред,ама ми е студено,показва 8 градуса в момента,но вчера видях майка по сандали и дететнцето с чехли,а днес едно детенце в количката с къси чорапки и панталончето му до коленцата се беше вдигнало.Сигурно аз не бивам.

# 700
То шишетата на Томи Типи май в никой термобокс не влизат  Mr. Green Ако не се отрие подходящ ще сменям шишетата, и без това вече май трябва да минаваме на по-голям размер биберон  newsm78

# 701
И аз мислех да сменям бибите вече, носе загледах в 2та на Томи Типи и ми се видя много голяма дупка, т.е. детето ще се дави!
За сега оставам със старите. Взех едношишенце за вода на Нук и определено и те ми допадат. Май ще си взема на Типи термобокса и ще разделя опаковката от 2 с някой!

# 702
  • Пловдив
Да, Томи Типи си влизат само в техния термобокс - това трябваше да го разбера по- рано, ама както и да е.

Denito  - Бюбхен има такова кремче- за лицето против  вятър и за студено време. А иначе вечерта след пентаксима - аз не къпах, и аз забравих да питам, та не къпахме за по- сигурно:)

# 703
  • Варна
Здравейте!
Днес пак ходихме при педито. На Теди кашлицата не е от давене, а си е чиста кашлица. Снощи не ни помогна меда със сол за носленцето, но днес ще повторя, може да има ефект.
Педито ни изписа АБ (Азатрил), АЦЦ Кид и витамин Ц. Купих последните 2, без АБ-то. Сега стоя  и се чудя, какво да правя, да го купувам ли или не. Гърдите му са чисти, гърлото не е зачервено, само тази кашлица и нослето, което хрипти, но няма течащи сополки. Ще се побъркам, хич не ми се дава този антибиотик. Отделно майка ми ме тормози да го давам, на кого децата били болни и с антибиотик се оправили, бля-бля...
MaYa, браво за пълния памперс.  Mr. Green

# 704
И аз мислех да сменям бибите вече, носе загледах в 2та на Томи Типи и ми се видя много голяма дупка, т.е. детето ще се дави!
За сега оставам със старите. Взех едношишенце за вода на Нук и определено и те ми допадат. Май ще си взема на Типи термобокса и ще разделя опаковката от 2 с някой!

Аз ползвам на Нук шишетата, засега са малките от по 150мл, но скоро ще купувам големи, и съм много доволна. Дупката не е отпред, както е на повечето биберони, а е отгоре и така бебока не свиква да тече лесно млякото. Може би, ако бяхме с някво друго шише, Стела щеше да се е отбила досега, а тя продължава да си търси гърдата. Даже има случаи, в които отказва шишето и иска гърда.

Общи условия

Активация на акаунт