И Борислав не спи добре от няколко нощи, вече даже спрях да броя колко пъти се буди.
Дано е период и по-бързо да отминава! 
И аз усетих снощи земетресението, въпреки че сме доста далече от Варна.
Зимни дрехи - имам от каката космонавт (син при това
На всички болнички - бързо оздравяване!

Мартеа, все забравям да ти кажа - майка ми е астматичка, но нито аз, нито брат ми сме го наследили.
Преди години беше много зле - непрекъснато вървеше с инхалатора, но сега няма проблеми.
Аз в пубертета за една зима изкарах три бронхиолита и вече бяха готови и мен да ме запишат като астматичка, но, слава Богу, оттогава не съм боледувала. Така че не се тревожи за Рая, убедена съм, че всичко ще е наред!
Натали, дъждобрани съм виждала по железариите, ама са ужасни на вид.

Честити месечинки и браво за добрите мерки на Ивана и Радо! Борето като го меря вкъщи и този месец няма да е наддал много, ама дано закове седем кила!
Ние сме другата седмица на консултация и имунизация.

Ааау, голям студ, голямо чудо
Малката се сдоби с много сипматичен пуФФФкав космонавт и плетена шапка, ама на мен ми замръзнаха ръцетеее и както не обичам ръкавици, ама ще ми се наложи да нося.
,и време не ми остава да потърся,затова у дома ще стоим.Днес само за ваксина излязохме,и татито ни съжали и ни закара с колата за две пресечки.Бях я облякла с боди,плюшен комплект и отгоре поларен гащеризон,завих я с едно одеало.Само забравих да питам лекарката след Пентаксим мога ли да я къпя или да пропусна