Отговори
# 675
ivv83 точно пред същата дилема съм и аз.Купих космонавт на който отдолу на крачетата е затворен като ританки,обаче ни е много голям та се налага да взема друг по-малък.Термос и на мен ми предстои да купувам ,заради водичката,която давам понякога.

# 676
  • Пловдив
Здравейте!
И моята кукла много трудно заспа снощи, чак към 23.35 - и то с люлеене и приспиване. Това никога не е било. Събуди се и в 3.30 и в 6.30 за ядене - цокна малко и заспа. Какво им става на тези деца???
Сега ще ядем и ще излезем за чмалко

# 677
Ох, и аз го ненавиждам това време... Какъв е този студ в началото на октомври, истинска зима. Снощи така се зарадвах на ясното небе, надявах се днес да излезем малко, ама не, тук такъв вятър има, че направо ще те отнесе.

Смятам днес да изпера вече всички чорапогащници, ръкавички, шапки и космонавта. Че ако продължи така, дълго у нас няма да издържим.

А и ние да се включим към будещите се бебета - предната нощ през един час, в чудо се видях, накрая вече в 5.30 го оставих на баща му и отидох да дремна малко в другата стая, а днес се събуди да яде в 4 и до 6.30 заспиване няма. Какво им става идея нямам, но дано не продължава дълго.  

cherri, радвам се, че е добре вече малкия  Peace

MaYa_, дано да няма нищо в акото на Раичка вече. Представям си колко ти е свито.

Земетресение и аз не съм усетила. По него време тъкмо се ориентирах към спалнята и точно тогава Матей се разбуди, дали е усетил нещо  newsm78

Тъкмо казаха по новините, че до края на седмицата тук ще е такова никакво - студено и ветровито. Но от началото на другата седмица щяло да започне да се постопля. Дано и вятърът да намалее, да се поразходим из морската, че ще се забравим

# 678
Явно това гадно време доста дечица е разболяло  Sad Скорошно оздравяване на всички  Hug
Майче, дано е чистичко акото на Райчето  Praynig
Аз исках да питам за хемоглобина какво се взимаше ? Говореше се за тахан май  newsm78 една приятелка е бременна и й е много нисък, пък аз забравих какво беше  Blush

# 679
Добро утро и от мен! Времето днес е отвратително, аз се бях наканила от вчера за разходка, а то  Sick
Етке, моята хубосница разговаря с твоята от снимката "Ооофф, пак ме мляскат... " във Facebooka, много и се смя и гука.
Иначе и Ема снощти от 20 до 22 часа се въртя, мята, мрънка,после се смя и накрая заспа. Момичета, май ни започват зъбките!

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 12:54 от Lorkaa

# 680
Здравейте сладурани  Hug
Тук е много студено, но пък не духа и си направихме разходката Mr. Green Бяхме и на консултация, което ме подсеща че трябва да ви почерпя за 4-тата ни месечинка  smile3510 Да поздравя и Алексова за месечинката на Мади  Hug Hug Hug И сега да се отчета - 7,100кг и 65см  Whistling Crazy Голяма мома си имам, голямо чудо  Crazy Mr. Green Нали съм свикнала, че кака и беше дребно бебе, сега Ивана я мислят за 6-7 месечна  Laughing
Целувки на всички болнички  Heart Eyes Бързо оправяне  Hug

# 681
nikolovi, тахана не беше ли свързан с калция нещо  newsm78

Аз за повишаване на хемоглобин знам черен дроб, варени яйца, цвекло, зърнените храни (боб, леща, царевица, грах), както и коприва, спанак, лапад, последно четох и за прясно изцеден сок от нар, дори само по две-три глътки на ден.

едит: http://www.az-jenata.bg/article/5566/Hemoglobinat-po-vreme-na-bremennost/

# 682
  • Пловдив
Ще изляза, ама друг път- пак заваля. Да му се не види и времето...

За хемоглобина - Диетолозите отдавна са съставили списък с продуктите, които имат високо съдържание на желязо. Особено важни в този списък са месните субпродукти или с други думи карантията - дроб, бъбреци, език. След това идват храни като фасула, шоколада, гъбите, някои видове риба като скумрията, сардината, рибния хайвер, горските плодове като черната боровинка. В тях наистина се съдържа значително количество желязо, около 4 мг на 100 грама. От 2 до 4 мг пък съдържат телешкото, овчето и заешкото месо, яйцата, ябълките, крушите, спанакът, орехите. При нисък хемоглобин се препоръчва и консумацията на повече храни с умерено съдържание на желязо. Такива са свинското и пилешкото месо, варените колбаси.  - от една статия в нета

В тази връзка с лошото време- хрумна ми следното заглавие :
" Навън вали и вее, а пък юнче хубавее!"

# 683
  • Бургас
Честити месечинки на Ивана и Мади!  Hug

Аз на Радослав му взех такива ботички, сините.Много са хубави и топлят, вчера им направихме сефтето. Grinning

Мая, дано не е нещо сериозно. Praynig Звъни й на педито, че идват събота и неделя, а в почивните дни трудно се намират лекарите.

# 684
Някой ходил ли е скоро в Джъмбо (новото) в София? Мисля утре да се занесем до там и се надявам да има хубави бебешки неща.
Мария аз търся такива ботички, но определено ми се иска да ги купя от магазин, някой виждал ли е такива?

# 685
  • София
Бррр , голям студ.
Пристигнахме 20 мин по рано пред училището да си преберем Вяра и докато чакахме умрях от студ , ръцете ми се вкочаниха, направо ЗИМА БЕ,  ама Светли беше гушнат в столчето  в количката и завит и така сладко си поспа хич не разбра че е студено  Laughing

# 686
  • Бургас
Сигурно и тук има такива или подобни.Още повече при вас в София. Peace Няма начин да не намериш нещо подходящо.

# 687
Ние вече изпрахме зимните дрехи космонавт намерих от баткото почти нов нищо,че е синьо ще го носи и Ивето а вчера си взех и якенцето от АСДА.Иначе в такьв вятър слагам дьждобрана и вьтре не духа понеже никак не сьм пристрастна на седенето в кьщи.Знае ли някой откьде мога да си купя един дьждобран за мене,че ми е много трудно да управлявам количка и да нося чадьр.Офф чакам мьжьт ми да се вьрне да мрьдна малко навьн,че ще изкукуригам тука.
За зимата може да се сьбираме и по домашно с бебоците.

# 688
И ние се будим повечко тези нощи  ooooh! Един път си хапва моя младеж, но по 3,4 пъти се събужда - пъшка, църка, пие вода, лапа бибата и заспива  Simple Smile
Ще ви помоля за един съвет  Blush Помпата ми е на Авент и гумената част ми се скъса леко, не ми се купува нова, някакви идеи откъде да намеря такава гумичка или някой ако има помпа и не я ползва я купувам веднага  Grinning Heart Eyes
Пожелавам на всички болни бебоци, каки , батковци и мами бързо да се оправят  Hug
Другата седмица уж ще се оправя времето, ще направим още някои приятни разходки  1stroller  Nature Sunny

# 689
Ние вече изпрахме зимните дрехи космонавт намерих от баткото почти нов нищо,че е синьо ще го носи и Ивето а вчера си взех и якенцето от АСДА.Иначе в такьв вятър слагам дьждобрана и вьтре не духа понеже никак не сьм пристрастна на седенето в кьщи.Знае ли някой откьде мога да си купя един дьждобран за мене,че ми е много трудно да управлявам количка и да нося чадьр.Офф чакам мьжьт ми да се вьрне да мрьдна малко навьн,че ще изкукуригам тука.
За зимата може да се сьбираме и по домашно с бебоците.

Да, онзи ден гледах в Карфур, че и бяха едни хубви цветове - жълто, розово Grinning
А за събирането и аз отдавна си мисля, че ще е най-добре по домашнему Wink

Общи условия

Активация на акаунт