Отговори
# 660
  • София
За запушените нослета - сигурни ли сте, че е хрема, т.е. има ли сополи? Защото толкова запушени нослета изведнъж ме карат да мисля по-скоро за сух въздух вкъщи - пускате ли радиатор или някакво отопление? Така лигавицата се изушава и прави подобни проблеми.

# 661
Добро ви утро Simple Smile
Варненки, дано повече не ви люлее така, това 4,2 по Рихтер не е шега работа.

Нашата лигла вече втора вечер поред ме прави на луда - започва с едно примрънкване и бясно мятане в леглото, стига до рев, всичко това насън, аз става гушвам я за малко, тя се успокоява и си я връщам в леглото. Така до след половин час... реших, че й е време да яде, дадох й да суче, успокои се и айде пак в леглото... след един час пак така, дадох й шишето с АМ, защото реших, че е останала гладна - е, не го иска, върти се, бута с езика, сърди се, разбуди се и се наложи да я приспивам отново до 4:30, за да се събуди отново в 7  smile3507 Е, питам аз, това човешко ли е ???? newsm12

Всички болнички да оздравяват бързо  Hug
Аз отивам да си допия кафенцето, ето и за вас едно

# 662
И ние нищо не сме усетили  newsm78 Хем пиехме още биричка с милото  Blush
Мале какво е това време, ужас , тука едни ветрове, една буря... все едно е януари месец  ooooh!
MaYa_ , смесваш мед и сол и мажеш крачетата (аз това разбрах и запомних ) слагаш чорапки и готово  Peace

Марчелка се включи и с пропорциите Wink

# 663
  • Варна
Майче,  Hug . дано бързо минава!
Смесваш 1с.л. мед с 1 ч.л. сол и намазваш стъпалата на бебето. Слагаш малко кухн.хартия и отгоре чорапче, може и две, да не пропусне. И така спи бебето. На сутринта е останала само солта по крачето.

# 664
Добър ден и от мен!Леле какъв е този вятър, явно и днес няма да излизаме на разходка.Най-лошото е, че днес четох, че се очаквала мразовита и студен зима.
Etka_koketka и при нас положението е същото вече трета седмица - заспива вечер и след около 30 мин се започва едно събуждане през 30-40 мин. с рев, но със затворени очи.Тази нощ беше най-зле, почти не спах, с нищо не се успокоява и като започна пак да я приспивам рев и само рев.
На всички с запушени нослета, бързо да се оправят и да оздравяват!

# 665
Добро утро, момичета!

Едвам се събудих тази сутрин Tired И като гледам каква зима е навън - малко рано зазими тази година бре Shocked Пак ще си седим в къщи. ooooh! За капак мъжа ми от понеделник заминава в командировка в Германия за 1 седмица и оставам сам самичка. Много ще ми липсва помощта му, добре че майка ми е свободна тази седмица, та ще може да идва да ми прави компания. Иначе сама ще изперкам у дома Crazy

Като гледам нямаме и подходящи дрешки като за такова време - нито космонавт, нито нещо дебело. В общо линии ще са ни нужни доста зимни дрешки. Този месец получих и код за безплатна англ. доставка от сайта на АСДА и пак ще има поръчка със сигурност Laughing
Алексова ме беше питала за поръчка от Некст - аз от там не съм поръчвала, но евентуално ако пускам ще е от сайта им за БГ, където цените са в евро и са малко завишени. Иначе от ангийския сайт плащането с БГ карти не минава Peace
Повече си харесах неща от сайта на http://www.matalan.co.uk/fcp/categorylist/dept/kids_infants-fash … resetFilters=true Пуснали са и коледни костюмчета за 6 паунда! Crazy И направо се чудя от къде да поръчам по-напред Mr. Green Някой ако иска нещо - знаете къде да ме намерите.

Тези дни подхванах едно грандиозно почистване и подреждане у дома - всички шкафове и чекмеджета, гардероби...Извадих вече зимните дрехи - то се е видяло, че по къс ръкав вече няма да се излиза. Май трябва да извадя и ботушите, че са за ремонт, но най-напред да ги пробвам, че след бременността не знам дали ще ми стават обувките. Thinking Иначе поне зимни бременни дрехи имам, та ще мога да си крия висналия корем, който още си ми седи след раждането. #Cussing out

# 666
  • София
И Рая е със запушен нос Sad Може ли пак рецептата с меда и солта, че нямам време да се ровя назад да я потърся
Ходилата на детето се мажат със смес от равни части мед и сол слага се салфетка и се обува чорапче.  Спи така и сутринта измиваме.

Есма и аз си мислех за сухия въздух и затова включвам печка само докато се изкъпят и облекат, но незнам все пак . Как ви мина празника ? Сигурно са много щастливи момичетата  Grinning

# 667
И ние не сме усетили снощи земетресението хем сме на 14 етаж. Веската тая нощ като заспа в 8.30 та се събуди в 4.30 а на мен гърдите ми станали на камък. За капак той смукна малко и после се разпя и така 1 час. Обълнах го и на другата цица, захапа и от нея малко колкото да я облекчи. Като пусна , пак го върнах на първата и понеже вече му се приспа позасука повечко , но пак бях яко напращяла. Заспа в 5.30ч. Поканих каката да пишка, то тя пък се разсъни та айде още половин час будни. Станахме в 8.30 Весо пак по същия начин цокна - 3минути. След час пак го поканих и пак за толкова и се отказах, ще го чакам да огладнее или да му се доспи.
Тъкмо щях и аз да питам за рецептата с меда за мазане и видях че вече е станало дума. Мерси!

# 668
При нас явно  не е от сухия въздух, на климатик сме, че си текап сополки. Сега дали да го извиждам? newsm78

# 669
Леле като гледам не съм единствената която не е спала тая вечер,не знам какво беше това чудо сигурно заради земетресението(нали бебетата се повлиявали)едвам я приспах в 12 и в 1.30 се сабуди с рев,приспах ме се на цицата и в 3 отново същото и от там до 5 часа няма сън само рев,ако я сложа в креватчето започва да пищи и веднага отваря очички  Sad Sad Sadслед това благополучно към 6.15 успя да заспи на шезлонга и спа до 10, та и аз заспах с нея на дивана но сега се чувствам като бита   Tired Tired Tired

# 670
Здравейте момичета Hug
Да се оплача и аз-и ние сме с хрема, и често събуждане нощем. Направо снощи щях да полудея-малкия заспива в 12.30 след това будене в 1, 2,3,4, и накрая в 5 заспа. Днес съм като зомби  #Crazy Дали времето им влияе така на малките човечете направо незнам.
Земетресението не го усетихме. Дано не се повтаря.
Снощи пробвахме и рецептата на Дион. Сутринта нослето не беше запушено , но сега вече даже сме с течащо носле.
Мен така ме боли глава, че ............. И аз май започвам с хремата. Да ви попитам при настинка какво може да се пие. Може ли да взимам тайлол хот, фервекс, парацетамол, нещо от този род  newsm78

# 671
Здравейте и от мен, и при нас духа страхотен вятър , днес излизането ще ни е само до педи за ваксинките  ooooh! че то голям студ на вън, даже вече бях извадила по - дебели дрешки та съм подготвена. Само ме притенсяват крачетата слагам чорапогащник, чорапки, ританки и терлички, за сега и топлят на крачетата, кажете вие с какво ги обувате, вчера гледах тези чорапки като цвички, ама те абсурд да стоплят крачетата като гледам какви са "дървени"  newsm78
Иначе на горе сме доста облечени - боди, цели ританки, гащеризон и якенце, и и е добре. Peace
Искам също да питам мамите които дават АМ, позлвате ли термос за топла водичка, защото аз си купих един на Канпол за 6лв, който за нищо не става  ooooh! не ми е за парите ама какви боклуцци се продават не е истина  ooooh!
Хайде всички болнички да оздравяват  Hug

# 672
Здравейте момичета! Ние сме добре пу пу.Спа си момчето вчера почти целия ден и цяла нощ.Събуждаше се само да похапне и да ми се похили малко. CrazyКак няма да е така като най-после се махнаха гадните пъпки и не го сърби главата,та и аз да разбера какво добро дете си имам.Времето наистана е много гадно, даже се чудя дали до магаина да изляза ,но поне според прогнозата за второто десетдневие  градусите щели да стигнат до 28.Ние си пускаме духалка през целия ден и пре цялата нощ , нослето засега е добре,но се чудя щом така въздуха става сух с какво да го овлажнявам newsm78Дали да не слагам прането да съхне в стаята?      Въпреки,че Андрей си спинка и аз се чувствам доста зле и това е защото съм се затворила в къщи вече втори ден ,а това определено не ми понася.Зимата как ще я издържа ненам Rolling Eyes  

# 673

... Искам също да питам мамите които дават АМ, позлвате ли термос за топла водичка, защото аз си купих един на Канпол за 6лв, който за нищо не става  ooooh! не ми е за парите ама какви боклуцци се продават не е истина  ooooh!...

ivv83, и на мен това ми е проблем:( Имам двоен термобокс на Канпол, но шишетата на Нук не влизат вътре, основата им  е по-широка Sad Днес ще ходя да издирвам по-широк термобокс.

# 674
И аз се чудя за дрехите дали да не ги суша в стаята, че ми се освободи идеално за сушилник място.
Оф, много съм притеснена с тази кръвчица с акото Sad Чакам я сега да се изака и пак да инспектирам, че тогава да звъня на педито. Тя е до 13:30 днес, ако не свърши Рая "работата" до тогава пак ще й звънна, де.

Общи условия

Активация на акаунт