Отговори
# 645
Аз пък нищо не усетих...  Cry

# 646
  • Варна
Аз пък нищо не усетих...  Cry
И аз.  Laughing Ама по-добре така, че сме самички с Паф. Драго е нощна... Звънях му - и той нищо не усетил.  Crazy
Явно е било силничко. Ето какво намерих: http://news.varna24.bg//197150.html  Дано не се повтаря!  Praynig

# 647
Не го усетих.Към колко часа е било?

# 648
Леле така да ме е страх от тези земетресения и сега като прочетох макар че не съм от Варна ме побиха тръпки.
Все пак 4,4 по Рихтер си е доста силно. Дано да няма повече трусове.

http://www.focus-news.eu/?id=n1448334

# 649
Ох и аз нищо не съм усетила, пък и седя в спалнята на тъмно, само лаптопа свети Crazy
Аз намерих пък това - http://www.emsc-csem.org/Earthquake/index.php

Пише 4.4 по Рихтер, епицентър България.
Интересното е, че след това е имало в Сърбия, а преди 5 минути е имало в Гърция #Crazy

# 650
И аз нищо не усетих  newsm78.
Ние отново се с хрема, писна ми вече  ooooh! Тази вечер съм му намазала крачетата, с мед и сол по рецептата на Дион, дано да помогне. Направо се измъчихме  Tired
Мартеа, какво стана с малката добре ли е?
Вале, вие как сте? Писа че се разболявате?
Имаше още много, но по това време вече нямам сили пък и въобще не мога да се съсредоточа.
А това време съвсем ме скапва, пфууу какво ще правим цяла зима незнам.
Лека нощ!

# 651
Привет!
Esma Честити пораснали момиченца! Да са Ви живи и здрави и много да Ви радват и слушкат! bdbaloni newsm06
Честита годишнина от  EFP на всички Юнски мами!   Kissing Heart Не ми се вярва колко бързо минава времето...а тепърва ни предстои първото зъбче, първите крачки, първите думи…
Antoniabg, Etka koketka, поздравления за чудното предложение за тема - подарък към Юнки 2011!
Въпреки времето,  поне за час излизаме на разходка. Както свикнахме всеки ден да се шляем, не знам какво ще правим зимата, основно на закрито… Светльо още от сега се изнервя и става крив, и нещо от три дни тотално нямаме никакъв режим – поднови нощните хранения, през деня огладнява на два часа, но днес почти влязохме в ритъм и не се притеснявам, отдавам го на смяната на сезоните. Само да е здравичък – превантивно си взимаме хомеопатични за подсилване на имунната система, дано свършат работа!
От все сърце пожелавам скорошно оздравяване на болните бебчета!  Hug
Земетресението не го усетихме… newsm78 ... хмм дано не се повтори, че едва ли ще е удачно да висим на открито, предвид времето навън.
Лека вечер! smile3524

# 652
  • Пловдив
Нека и аз един път да ви кажа първа добро утро момичета и бебчета Hug
Днес се очертава хубав ден,така че всички на разходка  1stroller
Аз и вчера успях да изляза за час и половина,даже пече малко слънце,но след това пак заваля

# 653
  • В.Търново
Добро утро,момичета!И днес ще останем без разходка-при нас го дават да е най-студено!Малката вече не издържа,вчера в късния следобед я заведохме до мола (тя да се "разходи",а ние да пием по кафе) и детето веднага заспа  Laughing но нещо нямам желание всеки ден да съм там...Искам истинска разходка.
Друго ме тормози повече,и аз май направих грешка-бях решила че кърмата ми е намаляла и след всяко кърмене предлагах на Мони изцедена от шише и тя с охота я приемаше..и така сега малката не желае да суче-иска си шишенцето!А аз толкова се успокоявах,че вече иде зима,ще сме си вкъщи и няма пречки изцяло да сме на кърмене без шишенце!През нощта и сутринта си суче,няма проблем...Вчера даже я оставих гадничка само и само да приеме гърдата- и стана,но само докато струята беше силна ooooh! Ще пробвам с постоянство и упоритост повече от нейната,дано успеем да се върнем към стария начин...
Това е от мен,на тези,които ще излизат-приятна разходка!

# 654
  • Пловдив
Момичета от 9,30 ч  по Канал 1 ще има предаване за кърменето

# 655
Добро утро! На мен нещо ми е адски cold

Варненски момичета дано да нямате повече трусове, че си е гадничко да не усещаш твърда почва под краката си!

Момичета от 9,30 ч  по Канал 1 ще има предаване за кърменето

Благодаря за инфото, ще гледам.   bouquet

# 656
  • Бургас
Добро утро!  smile3507

На моя малкия синковец не знам какво му става последните дни, но хич не ми харесва положението така.Буди се през нощта повече от новородено.Снощи ме разби - в 2:00, 3:30, 4:30, 6:00, 7:00 и в 8:30 вече се облякох и станах окончателно.То не че преди това съм спала.Зъби ли го мъчат не знам, но дано по-скоро минава и започне пак да си спи по цяла нощ, че  Tired

Киди, аз извадих зимния гардероб.Макар, че още не съм му взела на Радослав от така наречените термо панталони.Търсих, но не бяха заредили по магазините.Вадя го със зимното яке, чорапогащник и дънки.Като вчера бяхме със Зията и сложих термочувала й.Добре му беше на младежа, даже не го завих с нищо докато спеше, че щях да го спаря.

Дано няма повече земетресения, че е страшно! Praynig

# 657
  • София
Здравейте!

Cry Ние от много ходене по задачи в дъжда Светли се разболя. Нослето му е запушено.Цяла нощ не съм спала Tired главата ме боли, направооо. Иначе започнах веднага сребърна вода и физиологичен разтвор, мазах краката с мед и сол, но ще видим.
Ние ще ходим на разходка. не искам го изнежвам  Peace

Другите болни как сте?

# 658
И Рая е със запушен нос Sad Може ли пак рецептата с меда и солта, че нямам време да се ровя назад да я потърся

# 659
Добро утро!
Ние нищо не сме разбрали от земетресението хем живеем на 8 етаж странно.
Снощи изкарахме кофти вечер баткото вдигна температура и пак е болен а Ивето 3 пьти ме сьбуди да я кьрмя и почти не сьм спала.Днес се мьчи да се покаже сльнце ама какьв вятър само духа пак ще се седи в кьщи а как мразя Sad
Хубав ден!:)

Общи условия

Активация на акаунт