Какъв крем за лице да си купя?

• 5 393
  • 18
  •   1
Отговори
  • Sofia
Търся си крем за лице, на 28 години съм, имам леки бръчки около устните и около очите, когато се усмихвам.
По челото също. Не са сериозни бръчки, но трябва да взема мерки. Какъв крем ще ми препоръчате, кожата ми е комбинирана.

# 1
Зависи много от възможностите ти, все пак има и кремове от 80 лева (една колежка ползва, ама е някакъв вносен  Rolling Eyes). Има много хубави кремове на Гарниер и Юсерин,  Peace , аз лино не ги ползвам въпреки че ги обожавам  Sad ама какво да се прави , обаче повечето колежки и семейството ми ги ползват .... ами доволни са, но трябва да си пробваш нещо по твой избор и да видиш кое има ефект върху твоята кожа. При мен всичко действа, но ползвам само органична козметика, а има една от мъртво море , която е бая скъпа ама съм и хвърлила око, казаха че адски много подмладявала и по мои впечатления има ефект (върху тази която я използва).

# 2
  • Пловдив
Garnier essentials- жълта опаковка. За тази възраст и тип кожа, мисля че е ОК. Аз също го използвам и съм доволна. Само където лятото преминах на друг, защото този е без слънцезащитен фактор, но си струва да го пробваш, а и цената е приемлива!

# 3
Ако можеш да си позволиш, нещо органично и качествено, без синтетика, парабени, силикони и петролни продукти.
Аз съм на 34 и вече втора година съм на такава козметика и съм много доволна.Към конвенционалните изкуствении няма да се върна .

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 11:04 от dora7511

# 4
Аз последно ползвах на NUXE Merveillance, уж се води за мимически бръчки, а също и серума Merveillance. Уж е органична козметика, но действието й е равно на нула. Освен това не се отрази никак добре на кожата ми, остава една такава суха.

Въобще зачерквам от списъка всякаква био или органична козметика, защото полза от нея не виждам.
Днес си купих серум Лабойна 20 мл и има ефект заглаждане на бръчки от първото нанасяне още.

# 5
Всъщност Нукс не е органична.Води се с доста естествени съставки, но е далеч от органична.
А и на базата на една марка аз не бих зачеркнала цяла идея.Все пак сме различни и кожите ни също.За друг може Нукс да е баш неговата козметика.
То по тая логика  сигурно има и козметика от тази съвсем синтетичната , от която също си недоволна.Тогава трябва да зачеркнеш и конвенционалната.
Е какво ти остана да ползваш?
Трябват повече проби-грешки за да намериш своя крем.
Изобщо не защитавам Нукс, те не са органик и не са  моята козметика.Принципно  си разсъждавам.
Освен това "вредничката козметика" (както и масовите пасти за зъби), съдържат силикони и други изкуствени неща, които не помагат реално на кожата и клетките ти, а само покривен филм и усещане видиш ли за много гладка кожа( или чисти гладки зъбни повърхности), но това е илюзия.Зъбите си искат добро четкане, а не замазване на очите.
Органичните пасти за зъби не съдържат такива неща и в началото човек си вика "не ми мият добре".А всъщност няма съставки изкуствено "заглаждащи " зъбите.И лека полека се научаваш да си миеш наистина добре зъбите.
Аз не вярвам ,че нещо изкуствено в крема( плод на лабораторни опити или пък петролни продукти) могат да ми помогнат на кожата наистина.
А конвенционалната козметика постига именно едно такова повърхностно усещане за по гладко и по гот. А в дълбочина нищо не се случва(или поне нищо добро).
На органичната може да й е нужно малко повече време, и да не ахнем след няколко нанасяния.Но това е защото тя не е "прах в очите", а работи в действителност за кожата ни.
Все едно да почнем да хапваме изкуствени храни и боклуци и да сме супер и в прекрасно здраве, ами няма как.

Последна редакция: нд, 03 окт 2010, 12:42 от dora7511

# 6
Да, права си за повечето неща. Но аз искам повече от добра хидратация и превенция. То не е за темата, но това е може би последния продукт против бръчки, който купувам. После направо за филъри ще мисля, не че съм супер привърженик, но поне се надявам да действат

# 7
Действат, но си трябва пак и пак.Но не ти пречи да сложиш филъри и да подържаш с козметика.
Е„ и доброто хранене и пиене на много вода също са важни.
Както и спортът.Подобрява кръвообръщението и от там и храненето на кожата.
А от Йогата има една много полезна за лицето поза- свещ.
Нищо не коства да се прави всеки ден, в началото за по кратко, постепенно за повечко( няколко мин.).
Много добре се оросява и храни кожата на лицето.
Успех в борбата с бръчките Simple Smile

# 8
  • софия
Досега съ ползваша Вили, олиго 25. Доволна съм, но вече 2 години съм с тази марка, сега свършва и искам да я сменя.
Вчера в мола на Цариградско ми предложиха Клиник...кремовете са около 80 лв и се чудя още...мнения? Rolling Eyes

# 9
Мнението ми за Клиник е изцяло положително. Мисля, че няма крем на Клиник, който да не съм ползвала. Кой конкретно ти предложиха?

# 10
  • софия
Честно казано не ги разгледах така задълбочено... Rolling Eyes
Предложиха ми за проба едно сетче от 3 продукта- сапун, тоник, и хидратация. на цена 35 лв.
Като ми казваше за него, допълни, че след това трябва крем и така ми ги показа на реда. Кожата ми е смесена, безпроблемна.

# 11
Предложили са ти трите стъпки. Май само те не ми допадат, не съм свикнала да си мия лицето със сапун.

Superdefence, total turnaround, moister recovery и още разни други съм ползвала ...

# 12
Мога да препоръчам кремовете на Estее Lauder. От 2години ги ползвам и съм изключително доволна.
Преди просто не използвах никакъв крем. )

# 13
Здравейте!
От близо година ползвам Мезолифта на Лиерак и съм изключително доволна,но ми се иска да сменя марката,защото преди него Бях с Деридиума на Лиерак.Моля ви,препоръчайте ми нещо добро!На 33 години съм,с нормална кожа,склонна към омазняване в Т-зоната.Изискването ми е кремът да не съдържа витамин А/тъй като съм бременна/ и да има противобръчков ефект.Насочила съм се към Есте Лаудер,Клиник,Биотерм.А за Корф чували ли сте?

# 14
Търся си крем за лице, на 28 години съм, имам леки бръчки около устните и около очите, когато се усмихвам.
По челото също. Не са сериозни бръчки, но трябва да взема мерки. Какъв крем ще ми препоръчате, кожата ми е комбинирана.
За около очите, пропоръчвам това http://apteka.framar.bg/30005970/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … 0-15-%D0%BC%D0%BB най-доброта за мен!

Иначе за лицето това http://apteka.framar.bg/30005968/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … 0-30-%D0%BC%D0%BB

Общи условия

Активация на акаунт