САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 54

• 59 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Да, извинявам се, Шопинг при е но и за него пише на 1 стр:
- SHOPPING PRIX/червени цени/ - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка.

Значи аз не съм ползвала код, за който изрично е указано, че може да намалява тези артикули, т.е според стр.1 не би следвало да съм ги намалила.
Само че се оказва, че я има тази особеност с каталога, където е пропуснато.

Идеята ми беше, че ето има артикул от сайта, който съм намалила ВЪПРЕКИ написаното на стр.1.
Напоследък доста станаха особеностите при намаленията.

# 661
  • София
NBM,не е така.Пробвай да ги намалиш от сайта.Няма да стане.Това е упоменато в първи пост.Това ,че намалихме нещата от каталогът е нещо ново.И в каталога цената не е Shopping prix.

# 662
  • София
Да, извинявам се, Шопинг при е но и за него пише на 1 стр:
- SHOPPING PRIX/червени цени/ - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка.

Значи аз не съм ползвала код, за който изрично е указано, че може да намалява тези артикули, т.е според стр.1 не би следвало да съм ги намалила.
Само че се оказва, че я има тази особеност с каталога, където е пропуснато.
Няма да е зле да редактираш предния си пост,защото е подвеждащ...

Артикулите са с различни референтни номера в сайта и в каталога,досега повечето неща се намалявах успешно така.
Това не значи,че ти си успяла да намалиш Shopping prix,защото имаше доста артикули в хартиения каталог,които в сайта излизаха с
PRIX VERT,но от каталога се намаляваха с кодовете за -20/35 евро...

Както помним през пролетта кодовете за Снупи и други кодове за -20/29 евро намаляваха и Shopping prix и PRIX VERT,но не и  PRIX ROUGE!

И само ще допълня,че буквените кодове,които всички използвахме доскоро бяха наистина особени и гъвкави,ако мога така за се изразя. Laughing И условията на повечето кодове бяха различни,а на доста от тях даже не сме виждали условията,
много от тях аз лично(а и Славчето) налучквахме с проби!
Така че,който пазарувал-пазарувал! И би трябвало да е доволен!

Идеята ми беше, че ето има артикул от сайта, който съм намалила ВЪПРЕКИ написаното на стр.1.

Не,не си намалила артикул от сайта ,ВЪПРЕКИ написаното в първия пост,а си намалила артикул от каталога,с различен реф.№...има разлика!

И ако имаш забележки или предложения към първия пост,се чувствай поканена да споделиш вижданията си как да изглежда и
какво трябва да се промени.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:56 от Evа

# 663
Здравейте момичета
искам да попитам като липсва подаръка при ползването на код или ако подаръка е наличен след 3 седмици, може ли да се направи поръчката и ако може след колко време да си очаква да пристигне,

# 664
  • Пловдив
Е ,Ева го е казала прекрасно "Важното е да се пише",пък кво казваш е друг въпрос.Темата се обезмисли в глупави спорове,и нищо не се намира.Ако нямате какво да кажете просто ни пишете.
А относно четенето по горния пост го доказва прекрасно.Относно подписа,Ева и Теди са прави.И в можя падпис стои линка на Ева и кво от това?

# 665
  • София
Здравейте момичета
искам да попитам като липсва подаръка при ползването на код или ако подаръка е наличен след 3 седмици, може ли да се направи поръчката и ако може след колко време да си очаква да пристигне,

Не може да се пусне поръчка ,когато подаръка не е наличен !

# 666
благодаря за отговора, още съм новак в пазаруването в Ла редут . Embarassed

# 667
Кода работи сега 50121 Hug

# 668
  • София
Сака BENSIMON бил ли е наличен тази сутрин?

# 669
Момичета на тази чанта дали дръжките са много къси? Интересува ме дали мога да я ползвам като чанта за количка. Благодаря ви Simple Smile.

http://mamaevinka.snimka.bg/hobby/snimki-lr.412224.20322000

# 670
Сака BENSIMON бил ли е наличен тази сутрин?

НЕ, НЕ Е БИЛ НАЛИЧЕН.

# 671
  • в очите на моето ангелче София
  bouquetДобро утро и от мен,интересува ме дали някой е успял да намали това яке Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/vente-veste-esprit-mini.aspx?productid=3 … =2&pos=20_n_n и ако да с какъв код,че с нищо не успях аз Embarassed

# 672
  bouquetДобро утро и от мен,интересува ме дали някой е успял да намали това яке Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/vente-veste-esprit-mini.aspx?productid=3 … =2&pos=20_n_n и ако да с какъв код,че с нищо не успях аз Embarassed

Не . Не може. Цитат от 1 стр.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове

# 673
# 674
Привет момичета!
Моля ви за помощ! PraynigОпитвам се да намаля някакви мъжки маратонки,обаче всичко,което харесам е prix vert.А тези,не са,обаче пак не стават http://www.laredoute.fr/vente-basket-basse-river-ii.aspx?product … =2&pos=20_n_n  Може би заради знака спорт Rolling EyesАко имате някакви идеи ще съм ви безкрайно благодарна Hug

Общи условия

Активация на акаунт