Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за справяне с хрипове при бебета?
Кои са препоръчителните детски басейни в София?
Какви са препоръките за бебета, които не проследяват с очите си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за справяне с хрипове при бебета?
-
Кои са препоръчителните детски басейни в София?
-
Какви са препоръките за бебета, които не проследяват с очите си?
-
Как мога да постигна вътрешен мир и спокойствие, както е предложено във форума?
-
Какви са мненията за ваксините в дискусията на форума?

Значи, трябва да да загубя поне 3 среди, за да успея да мина през комисията...ужас, ужас, ужас... А РИОКОЗ какво общо има с това? Нищо не е нормално в тъпата държава, нищо....
,сигурно защото в декларациите се позовавам на "Хартата за правата на човека",та ако ме потгонят ще ги зачесам и аз,дори и до Страсбург да трябва да стигна
Третират 3 годишните като 8 годишни,всичко сами да правят/хич не говоря за помощ/Лигавници не слагали,ама аз ще занеса с лепенки не скафандри,не искам да съсипват дрехите макар и ефтини давам пари за тях.Във вторник ще има родителска и ще преценя как е,направо не искам да си представя дете което има нужда от специално отношение,как ще се интегрира,как никой няма да му помогне и ще го игнорират.
Еми то затова има толкова захвърлени деца на произвола на съдбата, но сега ето тези от Могилино сами ги виждаме в какво положение бяха и в какво са сега, но друго си е истинската грига, родителска или не, в техния случай, но все пак истинската, добрата, правилната грижа може да помогне на всички деца да живеят и да се чувстват щастливи. Сори отплеснах се
, то и на мен много ми ги хвалеха и ми ги препоръчваха тези учителки и аз дори бях пуснала молба, че искам да сме точно при тях. Зесаге ми се виждат разбрани, ще видим по натам как ще е. Иначе са били притеснени вчера за малката, питали са как е, що е, казали че я очакват с нетърпение като оздравее