Дайте ми мнението си моля Ви?

• 7 193
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!Синът ми от два дена е с много силна алергична реакция и постоянно му бият Урбазон без особен ефект.Аз съм от Димитровград и чух за алерголог в Ст.Загора-Д-р Пламен Яковлиев , моля ако сте чували за него кажете ми мнението си........незнам какво да правя. Confused Praynig Weary.Моля за бърз отговор!Благодаря Ви прдварително Hug

# 1
Сега проверих в старозагорския вестник за обяви за алерголози.
Освен Пламен Яковлиев има и д-р Г.Вълчанова в МЦ "САНО" , бул."Св.Патриарх Евтимий"154 приема пациенти понеделник, сряда, четвъртък по уговорк аи след предв. записване
042/619090
042/ 629233
Имаш ли координатите на д-р Яковлиев?
За съжаление, отзиви не мога да ти дам...Дано и някой друг се включи с още информация!
Успех! Дано бързо се оправи детето!

# 2
  • Стара Загора
Аз ходих при Вълчанова за дерматита на синът ми като беше бебе, само тя му направи тест, за да види дали е на алергична основа. За д-р Яковлиев не знам нищо.
Бързо оздравяване на детенцето!

# 3
  • Стара Загора
Д- р Вълчанова - МЦ "Сано "  -бул . Св. П. Евтимий 154 тел .042/619090 и 042/629233

# 4
За д-р Яковлиев мога да дам отзиви, познавам го лично, водила съм сина си нееднократно. Специалист, с подход и сериозен научен опит зад гърба си. Освен всичко друго и невероятно лъчезарен човек. Препоръчвам безусловно  Peace

# 5
Момичета благодаря Ви другата седмица ще го водим за тестове .Дано наистина да е добър.Ще пиша.Благодаря Ви още веднъж! Hug

# 6
Успех и дано всичко да е наред  Peace
Пиши, ако искаш, в градската тема как са се развили нещата  Hug

# 7
Успех и от мен,  дръж ни в течение  Hug

# 8
Пази диета детето нали? Какво яде?

# 9
Здравейте!Синът ми от два дена е с много силна алергична реакция и постоянно му бият Урбазон без особен ефект.Аз съм от Димитровград и чух за алерголог в Ст.Загора-Д-р Пламен Яковлиев , моля ако сте чували за него кажете ми мнението си........незнам какво да правя. Confused Praynig Weary.Моля за бърз отговор!Благодаря Ви прдварително Hug

Здравейте,  виждам,  че е доста стара темата,  но имате ли спомен как мина, прегледа, къде ходихте и доволни ли бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт