ВЪПРОС ОТНОСНО УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА РАЖДАНЕ

• 1 377
  • 7
  •   1
Отговори
  • В уютен дом!
Здравейте мами Hug
Искам да попитам при издадените удостоверения за раждане на вашите дечица, пише ли в горният десен ъгъл  Дубликат???
Така ли трябва да бъде, редно ли е да е лепнато като гербова марка??? Rolling Eyes
Моля Ви споделете, ще разчитам на вашето компетентно мнение Hug Peace  bouquet

# 1
  • София
Трябва да не пише дубликат, най-вероятно това са го лепнали, за да не се кандидатства за помощта за раждане  Peace

# 2
  • В уютен дом!
Благодаря ти миличка, но в интерес на истината то е напечатено Rolling Eyes

# 3
  • Някъде в България
Не пише нищо. Мисля, че не би трябвало. Виж, ако е загубен оригиналът - това е друго! Във вашият случай, разбирам, че не е...

# 4
И на нашето удостоверение не пише дубликат и мисля ,че така е правилно , защото то си е оригинал.

# 5
И на нашият Акт пише оригинал, само датата на издаване е тази на която е издаден, а не когато е роден т.е. близо година разлика.

# 6
  • Вън от пространство и време
Според мен си е оригинал, защото се издава въз основа на нов акт за раждане, издаден той пък въз основа на съдебното решение за пълно осиновяване, т. е. няма на какво да е дубликат - другият е бил със съвършено други данни. Това е мойта логика, де, не претендирам за достоверност.

За протокола - на удостоверенията за раждане и на двете ми деца пише оригинал.

# 7
  • В уютен дом!
Мами, днес ходих и питах, а междувременно се консултирах с близък адвокат, който ми каза категорично, че трябва да пише оригинал, та питайки им обясних че съм говорила с адвоката, а жената ми отговори, че до определен номер  ги били задължавали да бъде така изписано горе, др.жена пък ме попита да не би да е заради помощите да съм търсила сметка.... newsm78
Обясних, че искам да бъде както е редно и в крайна сметка след половин час ми издодоха нов, на който пише оригинал!  Flutter
Та какво ги е накарало да изпишат така не разбрах, важното е , че се сдобих с друг! Hug
Благодаря Ви на всички мили мами!  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт