Любители на котки - тема 42

• 48 523
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • на брега на морето
Според мен такова хапане, още повече от котараци, означава сексуално желание. И като няма наблизо котка го прехвърля върху хората.

# 571
С ужас прочетох какво се е случило на Цингарела.Дано всичко да се нареди Praynig!Какво ли преживява милата мацинка
Относно хапането,Бекс е вече на повече от година,но продължава да си хапе,естествено боли повече от преди.С него имам проблем,защото се настървява.Започва да сумти,ръмжи,мяука,все едно се бие с друг мъжкар.Налага ми се да го затворя някъде за кратко,докато се успокои защото иначе рискувам да бъда изядена.

# 572
Стискам палци да се оправи Цингарела Praynig
За "Добро хрумване" съм чела и чувала само хубави неща. Дано наистина помогнат!

Храненето на Бри с РК ще продължи така или иначе и ще наблюдавам изпражненията й. Надявам се да няма проблеми пак.

Засега хапането при нас липсва, сащо и дрането, но тя като порода е много тиха и спокойна. Само дето за втора нощ, мърка и е на главата ми от 3 часа. Буди ме и това е Shocked

# 573
И аз стискам палци да се оправи Цингарела Praynig

# 574
  • София
Здравейте  wavey

Ох, не можах да се въздържа, откраднах РЕЦЕПТА ЗА ПРИЯТЕН УИКЕНД от една др. тема - много е сладка, само за нас е!!! Всичко е събрано вътре!!!!
http://www.vbox7.com/play:d526ebc3

Фиама, стискаме палци за Цингарелка!!!   Peace

# 575
Нашия звер почти не  хапе, но за сметка на това как драскааа Shocked – така и не се научи да прибира ноктите и като се заиграе направо е опасна, ако  не се пази човек. А е и много бърза вече  - като нинджа -  онзи ден ми разпра пръста и после аз и се карам, а  то ме гледа в очите много невинно и неразбиращо. Wink  Посегна ли да я перна по носа,  тя си дърпа само главата назад , но без да отстъпва въобще, а само  сменя  изражението на нагло и предизвикателно - нещо като   „а, де! само посмей да ме удариш ...” Mr. Green  Вчера по нощите се беше разбесняла  – успя да се навре  някак в един кашон и найлонов плик едновременно и умря  от кеф. Ето как се пули  и дебне  някой наивник да подаде я пръст, я ръчичка. Mr. Green
За храната  - не само, че не ще друго, но и претенциите големи –почнахме да и даваме  от гранулките  за  по-големи котки, но не ги яде  – иска си бебешките хрупки.

Бри е мнооого хубаво  котенце ...   и с именце като сиренце. Hug  Сладурка плюшенка, малко на Шерко и Тоби от разцветката ... само дето на Десито не и се слагат по-големи снимчици,  тази последната е една ситна  – кликвам аз,  да видя дали има  линк към по-голяма, а то – нъъъцкиии.  Mr. Green И г-ца Кетя май не е показвана скоро, нали? Wink

За Цингарела дано да бъдат добри новините. Praynig

# 576
дами, нахлувам в темата ви
с едно питане
от маса време сънувам че си имам котка и се реших да си купя, явно ми е писано  Heart Eyes. Търся си персийче или британска синя, пола е без значение, важно ми е да е малко коте. Ако знаете за такава или предлагате, пишете на лични.

# 577
  • София
А ангорче става ли?

Пухеното ангорче е с бели лапички и муцунка, а иначе е с тъмна окраска на оранжеви петна, женско. На около 45 дни,.. едва ли има повече! Качили са го направо горе, малко е и не би се справило самичко да се качи по дървото,..! Храни се самичко, Слава Богу! Сложихме зрънца за малки котенца и разредено прясно мляко ,...  Ориентира се бързо къде е тоалетната ...

Lady-B не се е похвалила, че се е намерил осиновител. Може да е още при нея.

# 578
Емел мерси, писах и пък да видим
и на stellina благодаря за добрия съвет за сайта с котки, и него разглеждам

# 579
Посегна ли да я перна по носа,  тя си дърпа само главата назад , но без да отстъпва въобще, а само  сменя  изражението на нагло и предизвикателно - нещо като   „а, де! само посмей да ме удариш ...” Mr. Green 

Същото се отнася за Зак, той понеже бая перване отнесе по носа, докато беше съвсем бесен  Mr. Green, та сега изобщо не се трогва. А да хвана да го набия смисъл няма - първо не мога да го зашамаря яката  Shocked, второ съм убедена, че той няма да ме разбере, а напротив - най-много да се озлоби  Naughty Така че си оставаме с перването през розовия нос, ама...хич не го трогвам  Crossing Arms

Малко снимки (естествено с кофти качество, ама вие ми свикнахте  Crazy):
Тук не съм му обърнала аз главата  Crossing Arms

Много са ми влюбени  Heart Eyes, жалко че ще ги оставя без поколение  Mr. Green

Колко порасна Заки  Crazy

# 580
Има ли нещо ново за Цингарелка.  Praynig Praynig Дано има подобрение милата.

РЕЦЕПТАТА ЗА ПРИЯТЕН УИКЕНД на eliadn е просто размазваща.  Joy Joy Joy

Бри е голяма сладурана. Малко дяволче замаскирано с пухкава козинка.
Охх всичките са хубави и искам да ги намачкотя на воля.  Joy Joy Joy

# 581
Kакви емоции са се вихрили тук докато ме нямаше!!!
Да честитя новия дом на Джеска, тя е нашата малка героиня Heart Eyes

Емел, прегръдки за теб, сигурно ти е било мн трудно да се отделиш от нея, въпреки че така е по-добре за здравето ти. Корделия, на теб бързо оздравяване!

Малката Цингарела дано да се разбере бързо какво й е и да я оправят докторите. Много неприятно, добре че моите бебета ги взехме кастрирани, иначе имаше да се притеснявам Confused

Добре дошли на всички нови пухчета и пуханки! (който иска да се вкл. в списъка на 1ва стр., да ми прати ЛС с инфо и снимка) newsm76

Банши, това нищо не е вашето, Беконче ако посегна да го плесна по главата като не слуша, не само ме гледа нагло, ами и посяга с лапа и ме мацва по ръката!

И да пусна един линк...Не знам, може да е коментирано мястото, но сега попаднах на него -  софийски приют http://arsofia.com/bg/items/osinovi-kotka   Някой бил ли е там, как са условията? Дали можем да насочваме хората, намерили котета които не могат да ги задомят? Евентуално да им помогнем с нещо?

# 582
Цитат
И да пусна един линк...Не знам, може да е коментирано мястото, но сега попаднах на него -  софийски приют http://arsofia.com/bg/items/osinovi-kotka

Това е приюта в Богров, който се стопанисва от АРС. Само за кучета е, котките от снимките не са там реално, а в приемни домове - поне аз не съм чула да са започнали да приемат и котки там.

Пф, къде ми е възпитанието Rolling Eyes Като нахлувам така в темата, редно е и да се представим - още повече, че ви следя тайничко от едно известно време  Blush
Това са моите две бегемотки - Мамин и Бебин Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 19:56 от маймунтузу

# 583
Здравейте, момичета! Току що се прибрахме с Цингарелче от клиниката - прекара при тях целия ден. Установи се, че има сериозна язва и хранопроводът също е много раздразнен от всичкото повръщане. Не може да се каже със сигурност от какво се е образувала, възможно е при операцията да са предозирани кортизоновите препарати (тук може да бъркам малко терминологиите), но казаха, че са просто спекулации и не могат да са сигурни. Предполагам, че нещо такова е станало, тъй като тя преди това беше здрава като кон.

Далече сме още от възстановяването, но поне вече знаем какво е, а и виждам, че в тази клиника се прави всичко възможно за котето. С прекрасни впечатления съм от екипа, особено от отношението на д-р Иванов!

Благодаря ви за положителната енергия, която ни изпращате  Hug

# 584
  • София
Fiama, успех с лечението на Цингарелче  Hug. Познавам го д-р Иванов, наистина има страхотно отношение към животинките и е голям специалист.
Кога пак ще ходите, какво ще е лечението?

Общи условия

Активация на акаунт