Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 31 493
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Перник
Маичка, честита Димана! Да расте здрава и щастлива! А на теб - бързо възстановяване!   bouquet

Ниночка, завидях ти благородно за Париж Wink А и така, както го описваш, явно е било едно шеметно прекрасно преживяване  Simple Smile

# 211
ама не пишете дееееее, родиха ни се бебетата и сега покой Crazy

някой ходи ли му се на бгмамма партииииии рожден ден и коледен Party нощта на 11ти купон с диджей и караоке,с маски Peace по обед на 12-ти детско апрти с дядо коледа,снежанка,ДОБРИ торбалан и яга и снимки Flutter второто е перфектна идея, вместо ние да се организираме Crazy а първотоооо: пропуснах единствения май път на който излизахте за по питие, ари сега да ходим Peace обещавам, че ще пея Laughing

подробната тема е в клюкарника Flutter

# 212
Привет, момичета- от вчера сме вкъщи, но още ми е хаос пълен.
Благодаря ви за пожеланията- Димана много ни радва, но е страшен инат- имам проблем със захапването пак и са едни циркове- ужас, но не е попаднала на майка, която ще й даде лесно адаптето- кърма имам бол и ще се мъчим Grinning
Иначе беше секцио, който е минал по този път знае как е, но ще мине . ..
 Hug за всички

# 213
режим нямаме, ама аз и не се опитвам да направя такьв  Wink кьрмене, кьпане, гушкане, сменяне... всичко ни е на поискване, тоест, когато поиска той  Mr. Green
mamamilla, жалко, че не е станало както го искаше, тоест нормално. и все пак, важното е, че всичко е минало и сте добре  Hug

а и да го похваля наш марти- за 20 дни беше качил 1.300- 1.400 кг. утре става на месец и сме на преглед в токуда, та ще видим още колко е добавил  Crazy ама и той като кака си ще гачва главоломно, май. и още нещо, нещо еко- ползваме пелени за многократна употреба  Grinning

# 214
мамила,аз съм секцио,ако те боли - ще мине! наистина най-важното е, че сте добре, насаждавайте се, скоро ще привикне към сученето 100% Hug

силве,чудесно е за не-режимчето, аккто и за памперсите - повече от чудесно - браво Peace

# 215
Добре дошла на Димана,много здрава,прекрасно детство,по малко колики и повече сън!!!!
Маичка,на теб пожелавам,бързо възстановяване,и по добра адаптация,от към домашната обстановка.

Ние сме добре,дай боже!!! Praynig Praynig Praynig
Правим си подържащото лечение с Йони,Ивана си ходи редовно на градина.
Вчера бяха снимките за календарите на НГ,каза,че се усмихнала,но ще видим. Peace
За сега не мога да се оплача,страдам от скука искам да работя,но и това ще стане. Wink

Мили Майчици,малко страни от темата,но настръхнах когато прочетох това.
Познавам лично Билянка от клиниката,и не искам да страда повече.
Нейните родители са решили лечение извън БГ.
Моля,Ви от все сърце поне по един SMS,да се пусне. Praying Praying Praying
Ето и за какво става въпрос?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539664.0

# 216
изпратих смс, дано повече хора изпратят, дано се сьберат парите, дано детето оздравее  Praynig

# 217
Добре дошли на новите ни бебчета - Димана и Никол! Живи и здрави.
майче - голям екшън е бил РД, но пък децата изглеждат много щастливи и за това е всичко.

# 218
  • Перник
Wellcome back, Мая  Hug Успех с кърменето!
Силви, много качва твоя юнак, да е жив и здрав  Heart Eyes

Птичка, вчера си мислех за вас  Hug Радвам се, че сте добре. Ще видя темата и ще пусна СМС.

# 219
смс изпратих преди време. сега пак ще пусна. пратих мейл и на филков да нареди малко парички по сметката. дано спасят детенцето  Praynig

птиче - кротувай сега и почивай. работата няма да ти избяга  Hug

# 220
и аз пуснах смси и си го метнах на фб-страницата Praynig

нищо не казвате за бгмамските събития?

# 221
  • България
Пуснах смс за Биляна. Дано се оправи детето  Praynig
От понеделник съм отпуска и ще си ходя на Силистра, така че и Коко ще е едноседмична ваканция.
Целувки!

# 222
нищо не казвате за бгмамските събития? [/color]
ами аз не ходя: социопат съм и не ми понася навалицата  Rolling Eyes

# 223
е как бе, то ще сме все едно двете примерно и туктаме по лафче с някои Flutter все едно на диско Peace майчееее с тази лудница на рд и толкова много приятели имаш и чужди хора у вас каниш - как се самоопределяш като социопат Crazy по-скоро не обичаш мн хора накуп, но не си социопат Mr. Green
а за децата на следващия ден си е все едно парти за децата Crazy все едно се виждаме в клубче Grinning
нз ако искате пък отделно да се виждаме, ама тъй акто гледам активността...

# 224
Димана и Никол да сте здрави и мн мн щастливи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт