Бързо лятото отмина, тръгна май-че на градина

• 30 082
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
neeeeeeeee
явно чакат ние с мир ад асе откажем и пак ще ви го псунат Crossing Arms Mr. Green

# 706

Печерпете се момичета за 4 РД на Борко.

# 707
  • Бургас
Честит рожден ден на Борко!
Да бъде много здраво и щастливо дете и да порасне голям и умен мъж за радост на мама и тате.

Виждам че обсъждате градините. Аз започвам да събуждам Боряна към 7 и 15, малко филмчета за разсънване, пишкане, миене на зъби и 8 и 15 сме в колата на път за градината. Моята госпожица така и не свикна там . Всяка сутрин се увещаваме, колко е хубаво,но  Sick - всяка сутрин отиваме с рев. Лошото е че често този рев води до повръщане което ме довършва тотално. Иначе като я взима майка ми вечер е много щастлива (както се изрази баба и де  Mr. Green) Учителките твърдят че като влезе вътре няма никакъв проблем вече - не реве, и и било много хубаво. Само дето не иска да ходи на другия ден  Sick
За рождения ден решихме - торта, сокчета и парти шапчици в градината и след градината на клубче с приятелчета. За клубче тя си иска, иначе изобщо не държи да празнува в градината:sick:
Което ми е много странно защото тя по принцип е много кантактно дете.
Абе да са живи и здрави - другото някак ще се оправи (надявам се  Sick)
В този ред на мисли , ако някоя от Вас има опит с подобни изпълнения (повръщане от притеснение) ще съм и много благодарна ако сподели Praynig)
Хубав ден  на всички  bouquet

# 708
Да расте здрав и усмихнат малкият пораснал Борко! Всички да сте здрави и много, много обич!   bouquet  Hug

# 709
Благодаря ви,отивам да правя сандвичи,да вземем тортата и да ходим на партито за РД.

# 710
честито ни първо четиригодишниче Flutter

# 711
Благодаря ви,отивам да правя сандвичи,да вземем тортата и да ходим на партито за РД.
А после малко зареждащи снимки!   Heart Eyes

# 712
А после малко зареждащи снимки!   Heart Eyes
ОК

# 713
  Честит рожден ден на Борко!!! Да жив и здрав и най добрия батко!!!

# 714
ЧРД на Борко и от мен.
Да ни е жив и здрав - тортата е впечатляваща и ние сме луди на тема Бен 10

иначе не се мярквам, ама много работа  Sick и служебни пътувания.
За градината - нямаме проблеми, стига да не сме болни. Ходи с кеф, става рано и рано заспива. единствения ни проблем е, че много гледаме ТВ и сами си пускаме всичко и се принуждавам понякога да крия я кабел, я дистанционно.  Twisted Evil
кабелна нямаме - съвсем тенденциозно, но там проблема е с каката

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 23:02 от xai

# 715
Ето малко снимки от  ДГ и от клубчето- http://maicheta.snimka.bg/?album;aid=586748

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 15:37 от psm

# 716
Сладури!  Heart Eyes

psm, бибата на Любов на Чико ли е? Ако да, то я метни възможно най-далеч. Преди няколко месеца попаднах на инф, че са направени от токсичен материал според РИОКОЗ, сега не мога да намеря линка. Аз се потресох тогава, защото бях купувала и на Борче, който много обичаше да си я ползва за чесалка, нали е мека от всички страни.  Rolling Eyes

Намерих: http://riokoz-vt.com/informazia2.htm#avtomat
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558211.0

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 16:06 от pochti_bezobidna

# 717
Но ЧИКО е,но проблем имаше само с бибите  0+,а тази е 4+.Аз също го бях мернала това и първата я хвърлих много бързо и купих от втория размер.

# 718
 Simple Smile Трябваше да си го кажа.

# 719
  • Перник
ЧРД на патерица на Борко! Да расте здрав, усмухнат, умен и весел!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт