Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 788
  • 724
  •   2
Отговори
# 105
solei благодаря ти! Това че е по-лесно захранването в петък ДАЖЕ НЕ го бях и помислила. Тогава имаш пълното право да казваш че режима трябва да се почва в сряда след пълнолуние. Ако се поче в понеделник - свършваме в сряда, нещо което явно е малко по-неудобно. Май ще трябва да седна да попрочета за рационалното хранене  newsm78   Thinking и диетологията  Embarassed
За сега тези два дни нямам никакви проблеми / правя режима за втори пореден месец/ и съм с минус 1,5 кг.
Лек и приятен ден на всички.

# 106
Здравейте момичета!
Много се чудех дали изобщо да пиша в темичката или само да си я чета за мотивация,но все пак реших,че така може да ми е по-лесно.През февруари издържах 7 дни на режима,но оттогава като го почна и стигам само до 2рия ден.Напоследък имах няколко  провалени опита да спра цигарите и си бях планирала,че сега като почна режима ще ги съчетая и двете неща та затова реших да пиша.Пък и малко да раздвижим темата Simple Smile.Sem22,браво за задържаните килограми newsm10!Ще споделиш ли как точно ги задържа до сега -  с какъв режим?!
Поздрави на всички!

# 107
  • София
Здравейте, житенки! Hug
Честито ново начало! Да е леко и успешно!
Ричи, по-лесно е като се споделя, така че е чудесно, че пишеш!
Sem  Hug Браво за свалените и задържени килца! Поздрави и успех и на гръцката група!  bouquet
vanche Hug важното е, че започнахме въпреки празниците и липсата на специална подготовка.
Вчера така се случи, че хапнах само салата табуле за вечеря, така че беше сравнително леко. Днес кантарът ме зарадва с резултат само + 2 кг в сравнение с миналите режими, така че държа положението!
Успех на всички и чакаме включване и от останалите!  Hug

# 108
  Ако пълнолуние е в сряда, неблагоприятен ден е и четвъртък/заедно с вторник/. Целият благоприятен период е 12 дни /плюс два ''преходни''/.Ако се започне  следващия понеделник ,то неблагоприятните дни за захранване ще бъдат по-малко и вероятността да си върнете килограмите-по-голяма.Когато Луната нараства ,тогава ние приемаме.
  Ако пълнолуние е два -три дни дни преди сряда,тогава режимът е в благоприятни дни.
  Петък е благоприятен ден ,защото следват почивни дни и най-вече ,защото има/според астрологията/ връзка с Венера /а тя-с любовта/.Просто-''мек''ден.Но това са по-''дълбоки'' причини.

# 109
Да кажа добра нощ на всички - дежурна съм и реших да Ви пиша , че може и някой друг да е буден Shocked
Ричи, не съм ползвала никакъв режим. Просто не ям хляб, тестени, газирани, алкохол и всичко сладко. И..ядох ангелската супа точно една седмица след това.
Slow4eva благодаря за поздравленията и поздравите са вече предадени на гръцката група. Ма пустите му гърци много-много не вярват на тези духовни принципи и разните пресмятания с Лунните цикли. Та минах на варианта: гледаЙ какво правя и какво става... Тези тука понеже съм с бяла престилка- сиреч доктор, за да са млади и красиви и л.../извинявайте за израза/ да им кажа да ядат - ще го направят. Но нейсе, може пък и някога да се оправят.
Аз се възхищавам на знанията на Солей, явно отдавна се занимава с този начин на пречистване и хранене.
Довиждане, че ме викат. До утре.  тук при нас е buria

# 110
  • София
Добро утро, житенки!  Hug Как сте днес?
Аз съм малко отпаднала но навярно е от времето - спи ми се, ляга ми се, едва станах сутринта.
Все пак се чудя дали да не взема и един аспирин профилактично...
Иначе кантарът показа -1 кг сутринта.
sem22  Hug групичката ще повярва когато види своите собствени резултати - най-късно до 2-3 дни ще са приятно очаровани!
Хубав и успешен ден!  Hug

# 111
     Първи успешен ден  -2,5 кг. В чудесно настроение съм, имам чувството, че мога да свърша всичко.  Grinning
     Много приятни емоции на всички.  Hug  bouquet

# 112
Здравейте!И аз започнах вчера и до момента успешно преживям житце... Laughing Миналата година ми беше първият опит,но издържах едва 4 дни,от които не знам дали имаше ефект...просто адски ми втръсна житото,въпреки,че ми е вкусно с орехи и мед.Пожелавам си този път да изкарам повече и дано има ефект,че едни 7 килца ми развалят настроението  Close
Пожелавам и на вас пълноценно пречистване -и от токсини,и от килограми!   261uu

# 113
  • София
Ванче  Hug супер резултат!
luxx05  Hug пожелавам ти да издържиш колкото се може повече. Надали всичките килца ще паднат наведнъж, обаче. Аз правя режима от февруари всеки месец, като от май-юни задържам положението на това ниво. И на мен ми остават още няколко, но... когато! Sunglasses

# 114
   Sem22, благодаря за оценката. Нямам точна представа колко я заслужавам.Имам някакъв духовен опит повече от 20 години.Но духовните указания за режима в нета и в някои книжки са малко общи и противоречиви/познавам добре и сайтовете,и част от книжките/.Затова си поставих задачата да създадем една малка школа за Житния режим в този сайт.Тя е както въз основа на личния опит на всеки потребител, така и на много знания ,свързани с медицински изисквания/колкото и противоречиви да са те/.
 Благодарение на Snow4eva,форумът има консултант с много богат личен опит/като практика/.Тя помага на всеки ,който се колебае дали да започне или да продължи режима.
  Това е режим ,който се прави няколко десетки години.И то -типично български и създаден от българин.А както казваше леля Ванга ,билките лекуват най-добре там ,където са откъснати.
  Искрено се радвам ,че правещите Житния режим стават все повече.Но още по-добре е ,че не само той ,но и захранването след него  се правят все по-добре.
  Това ме кара да вярвам ,че ''класическият режим '' през месец февруари 2011 г.ще бъде много масов и ще протече без особени проблеми.  

# 115
Привет на всички!  Party Как сте днес?Продължавате ли житуването ?Днес ми е 3ти ден,току що отцедих дажбата за деня  и закусвам  Simple Smile  Пожелавам успешен ден и да ви е вкусно житцето  Laughing

# 116
  • София
Здравейте и от мен!  Hug
solej   bouquet  благодаря ти за хубавите думи! Да, опит понатрупах, но то е малко субективно... по-скоро се наблюдавам как реагирам на режима и вече се познавам. Може би благодарение на това си позволявам да съветвам понякога... Но знанието е в теб!  smile3521
И аз се радвам, че все повече хора откриват режима. Често ми пишат и на лични /познават ме от други режими/. За мен това се оказва най-удачната формула за смъкване на килца и после, с малко воля /но почти без ограничения/ - за задържането им.

Днес и за мен е 3-ти ден. Кантарът показа още 1 отлетяло килце  Grinning Засега не правя планове за продължителността на режима, но ще се опитам да го издържа максимално.
Вчера някакъв вирус ме бореше, но днес съм определено по-добре.
Хубав и успешен ден на всички!  Hug

# 117
Здравейте! Аз съм позакъсняла малко, дали мога да започна режима от утре?

# 118
  • София
sanie Hug добре дошла!
Включвай се, не чакай! Дните като дати, които сме записали са най-благоприятни за старт, но практиката показва, че житния режим винаги дава резултати. Единствено може да ти е малко по-труден стартът, но ако си достатъчно мотивирана, ще го преодолееш.
Пожелавм ти успех и споделяй как върви.
Хубава вечер на всички  Hug

# 119
 Simple Smile Благодаря за отговора, вклювам се и аз в житуването. Февруари не ми понесе режимът и се надявам сега да се получи по-добре. Много приятни почивни дни на ВСИЧКИ!

Общи условия

Активация на акаунт