Житен режим на Учителя Петър Дънов - 5 тема

• 106 825
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Следващият режим е от 24.11.2010 г.

# 136
Извинявам се, че пак ще питам, обаче не разбрах от 24,11 започвам с житото, или с десетте дни преди това? Simple Smile

# 137
  • София
На 24.11 се започва с житото, а 10 дни преди това е подготовката за режима. Житният режим е страхотен, ще ти хареса.

# 138
Пишете ме и мен в групата от 24.11  Sunglasses Целта ми е да изкарам и 10-те дни, но нека да не говоря предварително, че нищо не се знае  Laughing

# 139
Благодаря много за отговорите, аз също мисля, че ще ми хареса Simple Smile

# 140
Искам да попитам има ли друг начин за накисване на житото, освен в термос, какъвто аз нямам  Rolling Eyes

# 141
  • София
Можеш да го накиснеш и в тенджерка или друг съд с капак, но да се държи на стайна температура, а не в хладилник. Аз лично си заливам житото с гореща вода вечерта и на сутринта е готово.

# 142
violetkatana, много ти благодаря!

# 143
Да се запиша и аз при вас, момичета Wink Започнах режима вчера, просто така се получи, че няма как да ви изчакам до 24.11 Wink, засега първият ми ден мина безболезнено и приятно, продължавам смело напред Simple Smile Промених обаче малко режима и си направих 150 г жито, просто 100 г ми се стори твърде малко Heart Eyes И така, ще се отчитам периодично Grinning

# 144
И аз се записвам в бойната групичка за 24.11!
Освен житния режим от понеделник имам намерение да спазвам и коледните пости (40 дни) и мисля, че няма да усетя трудности с режима на Учителя Дънов, тъй като по време на захранването няма да има изкушения около мен. Как мислите - няма да има проблем, нали? Само тр да внимавам по Коледа, когато ще е същинското захранване
Кураж на всички!

# 145
  • София
6-ти ден от захранването , върнала съм си 1,2 кг. Днес опитах малко сиренце. Без месо и сладкиши, ще ги включа след 10-ят ден.

# 146
  • София
7-ми ден +0,2 кг. Днес за обяд си хапнах купичка варено зеле с домати и две филийки бонус.

# 147
  • Universe
И аз се записвам в бойната групичка за 24.11!
Освен житния режим от понеделник имам намерение да спазвам и коледните пости (40 дни)

И аз съм така  Peace
Успех на всички   bouquet

# 148
И аз се присъединявам към коледните пости. Групата за 24,11, как върви намалянето на храната? Simple Smile

# 149
Привет. Преди започване на веганство ми препоръчаха изчистване с този режим,и след 4 дни когато луната започне да намля ще се присъединя към вас и аз!Засега само чета двете теми за веганството и житният режим.

Общи условия

Активация на акаунт