ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 763
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Мимоза по дабре че ги е повърнал,само стери мар в носа и сребърна вода слагам.
Сложих ги по леглата,много е студено и им пуснах радиатора.бяхме за час на вън още немога да се стопля,а съм пуснала климатиците на 28гр.Кошмарни са в къщи,само се бият нищо немога да свърша.

# 481
Мими, мерси за отговора, Ками ме забрави Mr. Green
И да подсетя за другото си питане- кога почиват децата в ДГ?

# 482
  • София
За Коледа

# 483
Мими, мерси за отговора, Ками ме забрави Mr. Green
И да подсетя за другото си питане- кога почиват децата в ДГ?
Ами когато са официалните почивни дни обикновено. Те нямат определена ваканция като учениците. Например аз ще му направя на Мариян ваканция последната седмица на октомври и първата на ноември, защото тогава излизам отпуска  Mr. Green

# 484
Мая честито .Много здраво и щастливо бебче на финала Hug
На мен дупката ми се разтваря още  повече сега и колата се прецака.Оставих ме я на улицата. #Cussing out

# 485
Бубе писах ти , пропуснала си   Laughing Hug
Мими много хубаво че ги изхвърля храчките  Peace
Хриси, много са гадни тези серии гадни случки ,доано скоро спрат

# 486
  • На края на вселената!
Мая!!!!!!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито! Да ти е леко и безпроблемно! Браво и на батко Малчо, дано е познал.

Ками, малкия звяр се покатери на секцията в хола. То е етажерка. Стъпвала по рафтовете и се качвала нагоре. Но рафтът, който е на височина над главата ми се вади лесно. Когато се е хванала за него, го е измъкнала и свалила всичко върху главата си. Слава Богу, самата дъска е паднала на пръста й, не на главата.

# 487
Леле, Ками, извинявай :oop
Във Вита има три кожни докторки. Аз съм била при Кристина Милкова, тя работи и в Дерма Вита, там съм я посещавала, не ми направи кой знае какво впечатление на знаеща и можеща. Последният път като бях на гинеколог във Вита пред нейния кабинет видях, че чакаха сто човека, може пък и да е добра newsm78
Знам за много добра дерматоложка в Токуда, но не и знам името. Ще питам и ще пиша Peace
На Дели хомеопатката ми помогна за кожен проблем доста успешно.

# 488
охх, тази лудетина Кати.Добре че наистина е само пръстчето Praynig
Бубе  Hug

# 489
Люси Попова се казва докторката Peace

# 490
Мерси Бубе, сега ще видя какво ще каже хомеопатката и ще преценя дали ще я водя на лекар.

# 491
  • София
Честито Мая, да е лека и безпроблемна. Hug

Кирова,  да свършва черната серия. Hug

# 492
Само да кажа, че в градината на Дели със сигурност чистят с белина. Днес се прибра с белосан анцунг.

# 493
  • София
Не смогвам да ви чета, обаче забелязах на последната страничка току-що, че ще имаме още едно бебче Simple Smile Честито, Майче, безпроблемна бременност и  здраво бебче!!!  Hug

Моля ако ще има среща, като идва Вилма, да ми драснете едно ЛС, за да мога ако мога да се включа (не помня кога щеше да идва).

Иначе сме добре. Миналата седмица някой ме пита дали съм напазарувала от командировката - не успях, имаха стачка на метрото и аз като бях само за 2 дни, не стигнах до магазини. През ноември ще съм за 1 седмица, та тогава ще пазарувам, дано детето ми не измръзне до тогаз. Simple Smile

# 494
Майче,честито и лека бременност! Hug
Дано бързо се оправи пръстчето на Кати и зъбчето на Кико да е добре!
Дани Hug
Кирова,дано и при теб нещата да се оправят Hug
Янче,недей така ще се справиш Hug
Иве, градините почиват само когато са официални почивни дни,но предучилищната почиват като училищата-имат зимна и пролетна ваканция
Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт