ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 748
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
аз ще се постарая за дневната среща,ама за вечерната съм по пас,защото мъжа ми ще е командировка  Peace

Ееее, милата Вероника, това детенце се измъчи милото  Praynig, хайде стига вече

# 511
  • София
Дневната в събота ли?

# 512
ами тя Вилма май на 15-ти ще е тук ,може и в петък , иначе за събота дневна съм ок

# 513
  • София,
Хи хи  Joy Вики докато четях последните пет страници си мислех, че точно мен си сънувала Mr. Green. То ми е мечта, ама, уви, едва ли ще се сбъдне - минало ми е времето вече. Не за друго, бих отгледала спокойно още две деца, но едва ли ще успея с моите здравословни проблеми да ги износя, а и ако се получи като с Вероника - мерси, няма да допусна да страдат така като нея, а и аз няма да издържа психически на повече от това. Tired
Иначе се справихме перфектно днес с натоварения график, може да ми е болнаво милото, ама е толкова кротко и послушно, стоя си кротко и мирно пред кабинета докато мина на преглед и така. После и нея я преслушаха, нищо ново не ми казаха, имала пак лек спазъм и малко хрипчета от ляво. Гадно ми е че пак няма да я пусна на градина Tired. Водих я после в университета, отчетох се пред няколко преподавателки - ама друго си е да говориш с жени - майки, баби - всичко е точно - освободиха ме от лукции и упражнения, та поне това оттървах, ще се явявам за заверки и на изпити, и ако има текущ контрол нещо тогава, но те ще ми кажат. С мъжете обаче е по различно - та ходих по късните доби на упражнение, утре съм на лекции, ама какво да се прави - неможе всичко да е розово Crossing Arms.
Днес гинеколожката дето се паднах при нея много ме ядоса, каза че нямало смисъл да ми прави хормонални изследвания, прати ме на хематолог, та в сряда и на това ще се замъкна. И ми препоръча да пробвам да си лекувам кръвоизливите с хомеопатия, то няма лошо, да сте чували нещо за хомеопатите дето работят в Токуда, тях ми препоръча, но кои са и представа си нямам. Ще се поразтърся. newsm78
Мая честито и леко бременеене, а щом Малчо си е пожелал момиченце, дано да е момиченце Wink.
И аз искам на среща, само дано се оправи Вероника и да убедя мъжо да я гледа. Нещо в последно време много ме нерви. Прибирам се в осем вечерта от упражнения, а той я вдигнал от следобедния сън в седем, тогава я и нахранил, нито лекарствата и дал нито нищо. Съответно в момента познайте какво прави - гледа Слави Shocked Ама като е спала четири часа наобяд #Crazy. Аз отивам да си лягам пък тя каквото иска да прави, от безсънните нощи предните дни - днес се успах - та едва стигнах наверме в Токуда за прегледите.
Айде лека нощ на всички! Hug

# 514
ДУ!

Пак аз с кафето!

Включвам се само да поздравя Мая. Лека и безпроблемна бременност и прекрасно бебче накрая!  bouquet Heart Eyes

# 515
  • Бургас
ДУ

Честито на Мая, на финала здраво бебче   bouquet А какво стана с държавния?

Черните серии, викам аз, при всички да свършват  Hug  включително и у нас. Ивчо е с ужасна кашлица. Не отървахме АБ-то  Tired

# 516
Добро утро.
Момичета благодаря за подкрепата .Иве освен някое заклинание не знам какво друго може да се направи newsm78.Много ми е кофти защото съм свекнала да съм не зависима и толкова години съм се изкарвала парите и съм се чувствала сигурана ,а сега не виждам светлина в тунела .Оф я да не ви товаря от сутринта с мойте глупости.
Дани дано се размене на Вероника бързо ,че много му се събра на мъничето.
Днес мисля да занеса Сашо на танцова с батко му .Имаме зелена светлина от господина му.

# 517
добро утро
Днес Тони закара малката на градина, аз останах уж да си доспя,ама не ми се спи  Laughing Мисля днес да отида до Джъмбо да си купя чадър и да взема едни тетрадки за племенницата.
Бързо оздравяване на Ивчо   bouquet
Хриси  Hug

# 518
 Hug
Мая, честитооооооооо   bouquet Hug  bouquet Hug
Лека бременност и прекрасно здраво бебче н финала   bouquet
Мисля си че Малчо и на сестричка и на братче ще се радва  Heart Eyes
Аз съм отпуск и се бях зарекла да се наспя, но ей го от 6 часа съм будна  Mr. Green
За среща мога да се включа в петък, събота и неделя не сме в София  Peace
Хриси  Hug Hug
Яна, ще се справиш, сигурна съм  Hug

# 519
  • USA
Хриси, не унивай. Скоро ще изгрее слънце и на твоята улица.  Hug Сигурна съм. Аз в такива случаи все искам да ходя на врачка, но все не стигам до там.  Simple Smile Страх ме е.
На мен също не Ми върви напоследък. Дано да оправя кашите, които забърках.  Praynig
Дани,  Hug.

# 520
  • София
Добро утро.

Дани, бързо да се оправи Вероника.  Hug
Да свършват и черните серии при всички. Hug

Сутринта реших аз да оставя  Виктор на градина, защото е много привързан към баща си и да не страда. Той му дръпна такъв рев, придружен с думите "Мамо не ме оставяй тук".  Sad Госпожата го изтръгна от мен, така се беше вкопчил. Sad Гадно ми е, то се получи по-лошо отколкото очаквах. Пак ще си го води баща му. Confused
Имали сме и оплакване от госпожата на Георги, че пречи в час /отново очаквано/. Confused
На обяд трябва да взема Гого от училище и да го водя за Манту. Сега за да не се бутам по градския транспорт останах на работа. Такъв студ е в кабинета, че по-скоро пингвини и бели мечки ще видя около мен отколкото хора.

Лек ден. Hug

# 521
Благодаря ви момичета  Hug
Ели.. държавния... като му дойде времето  Confused Последно ми казаха, че съм загубила студентски права и ще трябва да ходя на кандидатстудентски пак  Joy Станах за резил...
Да ви кажа ние имахме доста семейни проблеми, като говорите за черни дупки.. то не дупка... яма беше.. бездънна....
Сега обаче покрай бебчо се чувствам много добре.. само да е здравичко  Praynig Много хора ми казват, че не е бил момента за бебе и сега проблемите ни само ще се задълбочат и ситуацията става още по-сложна...
на мен пък ми е хубаво  Mr. Green
ще видим след време как ще се развият нещата...
та който е в дупка... да не забравя, че има и много по-лошо... не пропускайте да се радвате на хубавите неща, които са около вас.. така другото ще се нареди по-лесно  Hug

# 522
  • София
ДУ
За всички които са в дупка,да излизат  Hug
Утре сме на ДГ в новата група,да видим как ще е.За петък през деня няма да мога ще ги взимам на обед.
Още ли няма парно в градините?

# 523
Добро утро!
Иве,в нашата градина вече има парно.
Добре тогава среща в петък вечерта????Или в Бялото или в Дивака става ли?
При нас кризата с мъжът ми се задълбочи когато забременях с второто дете.Чак като забременях видях че не сме съвсем готови и ще ни дойде нанагорно,осъзнах че може би трябваше по-голяма разлика незнам.Но станалото станало,сега все ще ни е зор и трудно какво да се прави,не че искам някой да плаша но с две не е като с едно.
Сутрините са кошмарни,все си мисля че с времето ще свикнем и няма да е вече такова напрежение.Никола всяка сутрин продължава да плаче и да се тръшка и едва го извличат сутрин.Той може така да си кара месеци ,че и година ама аз вече едва издържам.
Хриси,дано се оправят нещата и да се появи възможност за повече финанси!
Велинче,какви каши забърка ти,айде дано премине лесно и без последствия големи!
Забравих да кажа,че много ме изкефи на Елче снимката.Елче тва твоят лаптоп с кафенцето е нали?Много ти е миниатурно кафлето,ела да видиш мойто сутрин 300мл. ми е чашата и пълна догоре.  Joy

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 09:38 от I.a.n.a

# 524
  • София
Петък айде в бялото че има къде да се паркира?Колко часа?
Вилма ще те взимам ли?Твоята приятелка да не живее при нас и да я познавам?Деца има ли

Общи условия

Активация на акаунт