Вашият мъж

• 25 389
  • 397
  •   1
Отговори
Имаме тема за идеалните мъже, но какъв е вашият мъж? Не е ли все пак той най-идеалният за вас след като сте се решили да споделите живота си с него и да бъде той баща на децата ви?

# 1
Разбира се че е идеален. По-късно ще приложа и снимков матерял Grinning

# 2
е,чак пък идеален за какво ми е?да, има някои неща,които не ми харесват,но мисля,че ако не бяха тези малки кусурчета,нямаше да го обичам по същия начин! те са част от него и го обичам такъв! т.е. май стана идеален Mr. Green за мен си и моите разбирания!

# 3
  • близо до Кресненското дефиле
За ме е идеален!Това е достатъчно!Има малки недостатъци,но кой е съвършен!?! LaughingТова не е проблем,щом за него съм:въздухът,слънцето и водата! Mr. Green

# 4
  • Насред хаоса
Първо беше идеален, разбира се. После взе да се оказва, че не е чак толкоз идеален.  Mr. Green Ама и аз не съм много цвете за мирисане, та двамата сме идеални един за друг, доколкото можем.  Laughing

# 5

На задните му части ли? Wink

# 6

може и на предните.
не е идеален, за да не се комплексирам от неговата идеалност. идеалните ги оставих за другите жени.

# 7

може и на предните.

Не вярвам да покаже предните части, тази потребителка показва само задни части. Wink

# 8
  • София
Стига спамихте.
Моят мъж се издига в очите ми всеки път, когато чета теми за мамини синчета, теми за мъже, които са неспособни да защитават семейството си или са страхливци или мързеливи и т.н. С една дума мъжът ми е абсолютния мъжкар. Работлив, сериозен. Даде ли дума - закон е. Никога няма да забрави да свърши нещо, което е запланувал, или съм го помолила или е на девен ред. Помага ми вкъщи, чисти, гледа детето, мие колите, съобразява се с прищевките ми къде да почиваме и т.н. За романтичността ми е много странен - хем никога няма да ме прегърне и целуне пред хора или дори вкъщи, но стане ли време за *секс* (а при скорпиона той е 24/7) свещите вече ги е запалил в банята или е напълнил ваната и сипал по една чашка с някакъв алкохол. Абсолютен антипод ми е Embarassed което  не е повод за хвалба, но..такава съм си. Понякога, когато го хваля колко неща върши за нас той ми отговаря - "Въпросът е ти какво правиш?"  hahaha Е аз оценявам!  bowuu
Естествено има и отрицателни черти, да не помислите, че е идеален. Доста е ревнив, такива филми измисля понякога, че умирам от смях. А купя ли си нещо винаги казвам, че е с голяяямо намаление  ooooh!
btw виждам в детето ни (което визуално е пълното му копите) прекопиран целия характер на баща си. Толкова сериозно се държи понякога, че забравям, че разговарям с 3г дете  Crazy
пример: беше с Т 39.6 и му казвам, че няма как ще му слагам кърпа на челото, той "еми добре, каква е тая кърпа”, казвам с оцет, а той “айде слагай я, ама внимавай по-нагоре я сложи, че така ми пречи на очите, айде сложи ли я..добре, айде пази се сега, че гледам детското” и в това всичкото няма и грам детски лигав глас, съвсем сериозно приема детето нещата, даже и от мен по-сериозно...

# 9
  • на плажа
 Моят мъж не е идеален, ама и аз съм далеч от идеала, така че сме си ОК. Не вярвам в идеалните хора. Всеки има нещо, с което би могъл да подразни, но това се разбира в ежедневното общуване. Идеални са само тези от списанията и то, докато си стоят само там.

# 10
  • Sofia
Да отговоря, че темата за идеалните мъже беше моя.  Laughing
Моят не е идеален. Ама никак. И в началото не беше чак идеален, ама сега пък съвсем се отдалечи от идеала. Няма да изреждам всички недостатъци, че се депресирам.  Mr. Green
И аз не съм идеална и не съм била никога. И аз също съм по-малко идеална отколкото в началото. Някъде с 20 кг съм се отдалечила от идеала, че и повече.  Mr. Green
Нормално е сигурно при дълга връзка.

# 11
Точно така, Савина, беше твоя и помня, че ти беше пуснала един списък с описанието на идеалния мъж.
Аз и тогава казах, че за мен съпругът ми с всичките му недостатъци е идеалният мъж.

# 12
Моя чак идеален не е.А пък аз-хич.Ма си сА Убичаме. Heart Eyes

# 13
О не, не е идеален и като се запознахме не беше, но аз  такъв си го харесах. Държи се доста странно с непознати или почти непознати за него хора, създава впечатление за абсолютен темерут и простак. Но не е. И по този повод много пъти са ме питали какво съм харесала в него. И аз винаги се сещам за "Тютюн", Костов изрежда отрицателните черти на Борис и пита Мария какво хареса в него, а тя отговаря "всичко". Така и аз, харесах всичко, и добро и лошо. И сега ако трябва да го харесам, пак него ще харесам. Макар, че понякога ми иде да убия една моя приятелка, която преди 10 г. ме накара да лъжа, че съм болна и да бягам от работа за да отидем на море и там да се запозная с мъжа ми..... Но бързо  ми минава.

# 14
не е идеален.
отговорен, честен и почтен човек е. никога няма да те остави насред път. от друга страна е саможив и аболютно неромантичен. не ме чува/не слуша, а именно чува/, и слабо се интересува от хората около него/често не ги и разбира/. не споделя и не обича диалога. това го прави труден и с тежък характер.
------
за съжаление 99% от мъжете в моя живот са точно такива. наистина не знам на какво да го отдам. вероятно аз правя грешката, така че всъщност той може да си е идеален.

Общи условия

Активация на акаунт