Вашият мъж

• 25 392
  • 397
  •   1
Отговори
# 15
Всички казвате едно-не е идеален! После добавяте как минусите му са всъщност чара му. Не е ли това идеалното в случая? Че неговите минуси са идеалните минуси с които да можете да го приемете и да го обичате?

# 16
Аз пак ще кажа, че идеалът на всяка от нас е различен, следователно дефиницията на "идеален" също е различна. Моят мъж отговаря на моят личен идеал за мъж, и това ми стига.

# 17
Точно това искам да кажа-за нас да е изеален. Той с неговите минуси и плюсове и всичко което върви към него.

# 18
Първо беше идеален, разбира се. После взе да се оказва, че не е чак толкоз идеален.  Mr. Green Ама и аз не съм много цвете за мирисане, та двамата сме идеални един за друг, доколкото можем.  Laughing
Peace bowuu

# 19
Не го харесвам с минусите, искам си само плюсовете, но не би...
 Аз пък колко минуси имам. Ако се вторачвахме и двамата само в тях, да сме избягали отдавна.

# 20
Естествено, че е най-идеалният, даже най-оптималният. И естествено, че го прецених още на 20 години.  После май критериите ми се поизмениха.

# 21
А какви са критериите за идеален мъж, че да ми е по-ясно как да определя своят?
Ако се има предвид мъж с формите на бог Аполон - не, не е. Но е прекрасен човек и аз го обожавам  Hug Hug Hug

# 22
  • София
Ми...Мъжът ми е хубав и като визия, и като характер. Осигурил ми е абсолютно психическо спокойствие за всичко. В сравнение с мен е като ангел. Е, малко секса не вървеше  известно време, но и това отминава...Вече 15 години чакам да сгафи нещо, но все още няма резултати. И аз кротувам. Mr. Green
Само този от аватара е в състояние да ме разколебае Joy

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 11:07 от Парци

# 23
  • София
Моят мъж е перфектен... в очите на майка си. Laughing В моите - почти. Пусто обаче не случи на жена...  Crazy

# 24
Моят е идеален. Приятелите са ми забранили да играя тото, не е честно два пъти 6-ца  Grinning

# 25
Ми...Мъжът ми е хубав и като визия, и като характер. Осигурил ми е абсолютно психическо спокойствие за всичко. В сравнение с мен е като ангел. Е, малко секса не вървеше  известно време, но и това отминава...Вече 15 години чакам да сгафи нещо, но все още няма резултати. И аз кротувам. Mr. Green
Ох ти пък с тоя Асен Laughing. Между другото той е зодия Овен и мене ме побиват тръпки като си помисля какъв би бил в леглото Embarassed. А аз съм леко фригидна, така че щом мене ме човърка...

# 26
Стига спамихте.
Моят мъж се издига в очите ми всеки път, когато чета теми за мамини синчета, теми за мъже, които са неспособни да защитават семейството си или са страхливци или мързеливи и т.н. С една дума мъжът ми е абсолютния мъжкар. Работлив, сериозен. Даде ли дума - закон е. Никога няма да забрави да свърши нещо, което е запланувал, или съм го помолила или е на девен ред. Помага ми вкъщи, чисти, гледа детето, мие колите, съобразява се с прищевките ми къде да почиваме и т.н. За романтичността ми е много странен - хем никога няма да ме прегърне и целуне пред хора или дори вкъщи, но стане ли време за *секс* (а при скорпиона той е 24/7) свещите вече ги е запалил в банята или е напълнил ваната и сипал по една чашка с някакъв алкохол. Абсолютен антипод ми е Embarassed което  не е повод за хвалба, но..такава съм си. Понякога, когато го хваля колко неща върши за нас той ми отговаря - "Въпросът е ти какво правиш?"  hahaha Е аз оценявам!  bowuu
Естествено има и отрицателни черти, да не помислите, че е идеален. Доста е ревнив, такива филми измисля понякога, че умирам от смях. А купя ли си нещо винаги казвам, че е с голяяямо намаление  ooooh!
btw виждам в детето ни (което визуално е пълното му копите) прекопиран целия характер на баща си. Толкова сериозно се държи понякога, че забравям, че разговарям с 3г дете  Crazy
пример: беше с Т 39.6 и му казвам, че няма как ще му слагам кърпа на челото, той "еми добре, каква е тая кърпа”, казвам с оцет, а той “айде слагай я, ама внимавай по-нагоре я сложи, че така ми пречи на очите, айде сложи ли я..добре, айде пази се сега, че гледам детското” и в това всичкото няма и грам детски лигав глас, съвсем сериозно приема детето нещата, даже и от мен по-сериозно...

Ние да нямаме общ съпруг ? Joy  Joy  Joy...По първата точка абсолюно същото- истински мъжкар- работлив, сериозен, отговорен, надежден. Въпреки, че много работи и ми помага...а когато не работи много ми помага...Винаги съм се опирала на този бесен скорпион...пред хората никакви чувства...А иначе е толкова нежен. Свещи не търпи...

А като си купя нещо  го крия...или премълчавам, или много изгодно съм го намерила  Joy Онзи ден се изцепи...абе как така всичките ти дрехи са от ученическите ти години, все нищо не съм бил забелязвал, все било старо... как една нова дреха нямаш  hahaha И аз като прихнах .... С други вещи няма проблеми, само моите дрехи крия, че били много  hahaha

Не е ревнив обаче, предупредил ме е че по-добре да не научава, защото не знае какви ще са му реакциите, но много неща щели да се счупят...

Много е крив на моменти...иначе е душа човек и много добронамерен и помагащ, което на моменти е голям негатив  Crazy  И много е бесен, много глупости му ражда главата...само малк ода се освободи и такива неща измисля, че се радвам че работи толкова много...

# 27
  • София
Ми...Мъжът ми е хубав и като визия, и като характер. Осигурил ми е абсолютно психическо спокойствие за всичко. В сравнение с мен е като ангел. Е, малко секса не вървеше  известно време, но и това отминава...Вече 15 години чакам да сгафи нещо, но все още няма резултати. И аз кротувам. Mr. Green
Ох ти пък с тоя Асен Laughing. Между другото той е зодия Овен и мене ме побиват тръпки като си помисля какъв би бил в леглото Embarassed. А аз съм леко фригидна, така че щом мене ме човърка...

Нали......Щом е от огнената триада и по гръб да лежи само - пак ще ме кефи Mr. Green
Ама едва ли може да е идеален - много е хулиганест Wink

# 28
  • София
Чак пък идеален моят мъж не е.
Но пък ми направи идеалното дете  Grinning
Как да не го обичам  Heart Eyes

# 29
  • София
Както каза Трещи - не идеален, а оптимален за мен. Либоф, к`во да правиш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт