Вашият мъж

• 25 412
  • 397
  •   1
Отговори
# 45
Не е идеален,но го обичам ужасно много Heart Eyes

# 46
Моят мъж не е бащата на децата ми.
Нито пък съм сигурна, че ще прекараме живота си заедно до края.
Идеален ли - защо пък и кому е нужно...Знам само, че се появи в перфектния момент, че се чувстваме идеално заедно - тук и сега. 
Леко настръхвам, ако трябва да правя категорични и всеобхватни заключения - идеален, пък и до края на дните ни, пък и само той и никой друг.....Не е ли леко наивно да си представяме, че животът ни ще заеме една перфектна форма (която задължително включва един-единствен идеален + идеалното му потомство) и ще застине така завинаги? newsm78

# 47
Цитат
Не е ли леко наивно да си представяме, че животът ни ще заеме една перфектна форма (която задължително включва един-единствен идеален + идеалното му потомство) и ще застине така завинаги?
Защо "ще застине"?
Ще се развивате заедно... 
В този ред на мисли явно смяташ ,че човек живее пълноценно само в началото на една връзка.
И трябва непременно да има нови и нови връзки,за да "не застива"...
Което всъщност ги обезсмисля...по-добре живей сама!

# 48
Моят мъж ми е трудно да го опиша както в онези съчинения..., за мен той е Антон от "Антон и Точица", Алфред от "Емил от Льонеберя", понякога "Спасителят в ръжта", друг път Гарати от "Дългата разходка", той е моят герой- спасител на света, анимационен, приказен и какъв ли още не  Simple Smile

# 49
Не искам да ви го показвам, че много ще ми завидите Mr. Green

# 50
  • България-Швейцария
$hantalche, не бъди скръндза Mr. Green.
Някои не завиждаме, а оценяваме по достойнство.

# 51
Моят мъж няма да ви го показвам, защото мрази бг-мамата... Mr. Green
по темата: Той е част от екипа, който правим! Дали е идеален... да разбира се , защото аз също съм идеална! Mr. Green Ние сме идеален екип! Laughing

# 52
  • Бургас
Все още не мисля, че се е родил 100%-товия идеален човек - било то мъж или жена.Щом създаваш връзка/семейство с дадена личност, значи той ти допада по някакъв начин.Но съм далеч от мисълта за идеалния човек.Нито аз съм такава, нито моя мъж е и затова се обичаме може би.Все пак е нужно понякога да имаме и разногласия, различни възгледи за някои неща.Обичам си моя мъж с неговите положителни и отрицателни страни, той мен-също.Идеализма е понятие от рода на фантазиите и техния "свят".Simple Smile

# 53
Не е идеален. Но и аз не съм. И се допълваме по някакъв начин.

Но въпреки проблемите сме заедно, значи има нещо в него, което ме кара да остана и да се боря.

# 54
Моят мъж е перфектният за мен. Точка.  Simple Smile

# 55
Идеaлни хорa нямa Peace Всеки си имa трески зa дялaне,никой не е съвършен Peace
Но жените/a и пове4ето мъже/имaм способносттa дa издигaт нa пиaдестaл половинкaтa си.В товa нямa нищо лошо.Влюбеният не виждa кусурите нa любимият си.С времето кaртинкaтa се избистря.
Щом един 4овек е с друг-знa4и сa идеaлни зaедно и поотделно един зa друг.

# 56
  • София
Моят мъж е прекрасен. През повечето време едвам се сдържам да не го заколя докато спи, но иначе е съкровище  Laughing

# 57
Моят мъж е прекрасен. През повечето време едвам се сдържам да не го заколя докато спи, но иначе е съкровище  Laughing
Joy Joy Joy
И идеaлните си просят сaтър4етО понякогa Mr. Green

# 58
Защо и в тази тема продължавате да равнопоставяте "идеален", "перфектен" и "съвършен"? Това не е все едно и също все пак. Перфектни хора няма, хубаво, разбрахме. Но идеални има, и темата е за тях.

# 59
Идеален , перфектен! Радвам се , че съдбата ме отведе в едно крайдунавско градче , където го срещнах.

Общи условия

Активация на акаунт