Вашият мъж

• 25 400
  • 397
  •   1
Отговори
# 30
Е, колко пъти ще се пуска тая тема  Laughing

Моят не е идеален, ама си е мой.

# 31
Не е идеален. Задоволителен е  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 21:14 от parcalesa

# 32
  • София
 el_pl : кажи ми моля те, че не е на 30г и не е със сини очи, щото ако е...съм му сърдита и ти го оставям на теб, не бих го преживяла  Joy

# 33
el_pl : кажи ми моля те, че не е на 30г и не е със сини очи, щото ако е...съм му сърдита и ти го оставям на теб, не бих го преживяла  Joy

На 32 е   Joy, кафяв тип  Joy   висок и снажен към 85-90 кг с лекооо шкембе ...това го описвам да не би да носи лещи...  Joy че и аз като четох твоето описание много съвпадат нещата и ние сме с къща, с вана, с две коли (собственоръчно мити и поддържани)....но пък с две деца... Joy

Много ме развесели, благодаря   bouquet

# 34
Глупости, идеален..
Пълен е с кусури, дразнителен е и тн.
Ама и аз не по-малко.
 Laughing

# 35
С тоя форум el_pl  и Enti  ще се окажат баджаначки. Laughing Вярно Форума е голяма сила.
Какъв е женския вариант на тая дума?

# 36
Ами не е идеален.Носи си както наследственост, така и отражения от хилядите бури -това променя,т.е. той също се променя, кога за добро , кога за лошо.Дори не е и мой.Човек по-скоро приема даденостите като факт и не анализира до припадък какъв е и що е такъв.Не ми помага в стил, описан от повечето тук, но пък го прави по друг начин.За едни това е неприемливо, за други-друго.

# 37
Мъжа ми е идеален в очите на всичките ми приятелки, но не и в моите. Аз обаче не съм го избирала да е идеален - просто го обичам  Crazy

# 38
  • На морето!
Идеален? Колко да е идеален? По скорпионски див и неподправен, краен, забавен, чувствен, много горещ или много студен, критичен, артистичен, подреден, понякога педантичен, решителен и понякога по детски лекомислен. Толкова мой, колкото и аз негова, хармонична двойка сме, забавно ни е и си го обичам, щастливи сме заедно.

# 39
Вчера моичкият беше идеален. Тъкмо мислех да го похваля в тая тема и ...закъснях.
Днеска вече не ми е толкоз идеален. Crazy

# 40
  • Бургас
Не е идеален определено. Нещата, които преди харесвах в него, се превърнаха в недостатъци и се прибавиха към тези, които забелязвах и от самото начало. Но сме заедно и се опитваме да се нагодим един към друг.

# 41
Вчера моичкият беше идеален. Тъкмо мислех да го похваля в тая тема и ...закъснях.
Днеска вече не ми е толкоз идеален. Crazy
Joy   Joy
При мен е обратното...в сряда,когато е пусната тема, хич не ми беше до идеалностите му...
затова игнорирах темата...
Днес ,вече е перфектен!    Grinning   

# 42
  • София
Е то щото не е идеален, затова Mr. Green

# 43
Е то щото не е идеален, затова Mr. Green
  Joy

# 44
Глупости, идеален..
Пълен е с кусури, дразнителен е и тн.
Ама и аз не по-малко.
 Laughing

Peace И ние така, ама сякаш с времето порастваме и разбираме, че няма смисъл да се държим като тийнейджъри понякога Joy Т.е от голямата любов, към голямото дразнене и към разбирателство в крайна сметка вървим. Иначе ми е много хубав висок и синеок и в добра форма момъка Blush

Общи условия

Активация на акаунт