Вашият мъж

• 25 391
  • 397
  •   1
Отговори
# 390
  • София

В едно съм сигурна само, човек не се променя и да очакваш това от него е нереално.

Някой / не знам точно кой / е казал :
Когато двама души се оженят жената мечтае да промени мъжа  си, мъжът мечтае жена му никога да не се променя!

# 391

В едно съм сигурна само, човек не се променя и да очакваш това от него е нереално.

Когато двама души се оженят жената мечтае да промени мъжа  си, мъжът мечтае жена му никога да не се променя!

Нито едното, нито другото е вярно...Не и при нас, вероятно и при много други.

# 392
  • София

Когато двама души се оженят жената мечтае да промени мъжа  си, мъжът мечтае жена му никога да не се променя!

Нито едното, нито другото е вярно...Не и при нас, вероятно и при много други.

Нима смяташ че мъжете не искат жена им да остане винаги млада , свежа , слаба и красива, и задължително влюбена до полуда в тях?

# 393
  • Vienna
Не е идеален, понякога ми къса нервите. Оба4е така си го оби4ам. А и а3 4есто му късам нервите...

# 394
Разбира се че не е идеален! Но пък толкова се промени в добра насока откакто сме бракувани... понякога ми става гузно, когато се сдърпаме и той ми каже че аз нищо не съм променила от това което той ми е казал че иска да променя в себе си.  Но пък като ми каже че съм всичко онова което е търсил в неговата половинка и ме разтапя...
Слабите му места са неговото лично време  Rolling Eyes и финансово планиране (нещо му куца).

# 395
  • София
Е толкова далече от идеала че се чудя къде съм гледала  newsm78 ама може да е и от натрупания брачен стаж .

# 396
Е толкова далече от идеала че се чудя къде съм гледала  newsm78 ама може да е и от натрупания брачен стаж .

И аз така Joy

# 397
  • при моите деца .....
И аз.... Отдавам избора на младостта и наивността си ...

Общи условия

Активация на акаунт