Вашият мъж

• 25 417
  • 397
  •   1
Отговори
# 375
bebZz Kiryakova нямах контрол.  Тайната беше, че за първи път в живота си послушах мама.  Аз вече имах критериите, но така ме влечеше към лошите момчета  Naughty без малко да направя грешка и да се отклоня от пътя.

# 376
Само внимавайте мъжете ви да не зареват като този лъв!!!!! Joy
http://vbox7.com/play:mb485065

# 377
А не, Вилико, моят лъв като направиш нещо за него не става по-податлив, а по-очакващ и очаква д аправиш още повече за него без да си мръдне пръста за теб newsm78

Албена, изборът ти звучи много добре обмислен, рядко някоя жена има такъв контрол над себе си, за да успее да го направи по този начин! Шапка ти свалям.

За пореден път се убеждавам, че май нашите лъвове са от една порода Joy, то и аз не съм добър дресьор Blush hahaha

Моят си е вечното дете. Ама на мен понякога не ми стига да съм само майка...Хубаво е, че като прекали понякога се усеща Joy

Албена, аз пък точно това не направих, не послушах майка си Naughty

# 378
  • София
Галче, след още някой и друг пост в тая тема с теб ще разменим един скайп да не я спамим и да си мрънкаме взаимно, усещам Mr. Green

# 379
  • тук-там
Няма идеални хора. Аз съм доволна от избора на съпруг.  Може да звучи все едно, че съм го купила от пазара! 
1. 
2. 
3. 
4. 

Баш так звучи...Не бях чела скоро толкова примиренческо мислене....

# 380
  • Бургас
Албена13,   bouquet Не звучи примиренческо, а разумно.  Peace
При нас нещата са обърнати - моят лъв (той по-скоро прилича на мечок  Laughing ) е от ревящите, и то от тези страшно ревящите, дето кънти в ушите дълго след рева. Е, аз не клякам. А дори и да клекна, с всяко клякане си отиват и по малко от чувствата ми към него. Затова си мисля, че няма универсално правило за контрол над ситуацията - едни с крясъци, други с фина манипулация, а остреща са различни хора - някои не се поддават на нищо от това. Затова си мисля,че подходът на Албена може би е най-точен - още от самото начало да си наясно, че точно с тези качества искаш човека до себе си и не би искал той да се промени. Защото невинаги има резултат, независимо от подхода. 

# 381
Албена13,   bouquet Не звучи примиренческо, а разумно.  Peace
 Затова си мисля,че подходът на Албена може би е най-точен - още от самото начало да си наясно, че точно с тези качества искаш човека до себе си и не би искал той да се промени. Защото невинаги има резултат, независимо от подхода. 
   bouquet
И аз съм на това мнение,4е ако имаш ясните представи какво о4акваш като държание , общуване,възпитание и характер в момента на търсенето и запо4ването на новата връзка си в пъти  по склонен да не се разо4ароваш после,4е този 4овек не може или не желае да се промени заради тебе.
 Peace

# 382
Да, само дето точно тия с големите претенции в търсенето често нищо не намират накрая  Wink
Имаем две такива приятелки. Хубави момичета, ама пусто - все нещо си търсят.
А тя любовта - доста често не пита особено...

# 383
На мнение съм, че това е нещо много индивидуално.  Пък може и съдбата да си казва думата, не знам.  Всеки сам си избира и живее с последствията, добри или лоши.  Никой не влиза в брак мислейки, че той няма да е успешен.
Някой от нас се разочароват, някой не.  Зависи кой как гледа на нещата и какво очаква.

В едно съм сигурна само, човек не се променя и да очакваш това от него е нереално.

# 384
На мнение съм, че това е нещо много индивидуално.  Пък може и съдбата да си казва думата, не знам.  Всеки сам си избира и живее с последствията, добри или лоши.  Никой не влиза в брак мислейки, че той няма да е успешен.
Някой от нас се разочароват, някой не.  Зависи кой как гледа на нещата и какво очаква.

В едно съм сигурна само, човек не се променя и да очакваш това от него е нереално.
И аз ! Но е хубаво да имаш о4аквания и претенции,но и към себе си ,не само към 4овека до теб.
Баща ми все казваше,4е "хубавите круши все прасета ги ядат",а баба ми,4е:"..който много избира,той прибира!".
Та е добре да зная например ,4е не е женен, 4е не е пияница ,4е не се дрогира,4е не  е хазартен запалянко,4е не е криминално проявен и 4е характера и възпитанието ни е сходно,за да се рабираме за важните неща в живота.  Peace

# 385
Не става въпрос за претенции,а да имаш елементарна представа какво горе -долу очакваш или искаш от другия срещу теб....
Например:след началото на връзката:
дали се съобразява с теб за излизания и срещи
дали кисне вечно по кръчмите с приятели
дали пие по 50-100 грама по повод или търси поводи ,за да си пийва
как се отнася към децата
как се отнася към родителите си
как говори за другите жени пред теб
как коментира твоите родители и роднини,когато вече ги познава
Не че няма и известна доза късмет,но ,наистина човек трудно променя същността си,дори май никак.
Та има едни такива дребни детайли,дето дават поне някаква представа какъв човек имаме срещу нас.

# 386
Моят не иска да излиза без мен Tired Аз, макар и рядко, се събирам с приятелки по женски.
Гледам да го държа нащрек, за да е интересно. Laughing Без прекалявания.
Не искам нищо от него, всичко ми дава. Единствено да не забравя толкова много като поръчам нещо Crazy Crazy Crazy Joy

# 387
Е, аз  имах представа какво искам, но се влюбих в човек, който грам не се замислях дали я покрива  Wink
А, да - това, дето Краса го е изредила - въобще не ми е било в акъла.  Peace

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 09:50 от viliko

# 388
Аз също не съм гледала и мислила, когато се влюбих. Просто явно се влюбих (за първи път впрочем явно уцелих Crazy) в подходящия за мен човек.

# 389
Първо беше идеален, разбира се. После взе да се оказва, че не е чак толкоз идеален.  Mr. Green Ама и аз не съм много цвете за мирисане, та двамата сме идеални един за друг, доколкото можем.  Laughing

Горе-долу така стоят и при мен нещата. До колкото познавам отвратителноя си характер, последното от което има нужда е идеален мъж, пък със сигурност той изобщо няма да се нуждае от мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт