ЮЛСКОТО дете е вече голямо - за детска градина става рано!

• 20 715
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Искре, съболезнования!

Отивам да водя Гого на зъболекар.  Хората с по три деца сигурно си наемат жена за тази дейност, не виждам как в Сф човек може да работи, да води и прибира деца от някъде и да си върши домакинските задължения. Не е възможно технически.

# 691
Искре, съболезнования и от мен!

# 692
леле колко са се разприказвали юлчетата  Laughing Много са смешни.Аз понякога се улавям че ми е й малко забавно като чуя някоя глупост от устата й и едва се въздържам да не се засмея  Laughing
Ми аз честно казано се обръщам към него с "малечко" и "дребчо" , май все още не съм свикнала с името ,незнам ...........Доста съм раздвоена.

# 693
  • София,
Искре - съболезнования, дано поне празника ти не се помрачи!  Rolling Eyes
Кирова как ме разсмивате с тези бисери, много са сладки децата сега - какво чули недочули , недоразбрали - всичко повтарят.
Моята е като Ивчо - на Шуши, страшно е учтива, за всяко нещо идва да ме пита, дори през нощта ме буди и ме пита дали може да пие вода, а водата и е в леглото  Mr. Green, "БОгодаря " и е всяка втора дума или мерси, или няма защо. Учи много неща от турските сериали Mr. Green. Признала съм ги в това отношение, че са страшно учтиви Peace

# 694
  • sf
Искре, съболезнования  Hug ама и как пък точно на РД-то ти. Туй ако беше моята, щях да кажа,че нарочно го е направила. / черен хумор/    Twisted Evil Тая дата за мъж ти вече няма да е светла.

Ками, сложи ги и двете с тире Валери -Виктор  Mr. Green

Вико напоследък използва израза "майка му стара" и умира от кеф да ме шашка. Мъж ми вика,че от мен го е чул,ама аз не използвам точно тоя. И разпивам аз уж невинно и псле и двете деца ми казаха,че мъж ми е псувал яко навръщане от планинаната за Пирогов,когато си разби главата  hahaha  толкова псувни е изплюл в яда си.
Иве, много бързо им даваш почивка, така ще свикнат по-трудно.

# 695
 Mr. Greenмного не допадат тиретата.М/у другото и мъжа ми незнае че съм харесала друго име  Joy

# 696
  • sf

Отивам да водя Гого на зъболекар.  Хората с по три деца сигурно си наемат жена за тази дейност, не виждам как в Сф човек може да работи, да води и прибира деца от някъде и да си върши домакинските задължения. Не е възможно технически.
Може, ако всичко ти е под носа  наблизо!  Mr. Green
На мен най -далече ми е ДГ-то на 4км, училището на Роки на 2км от нас. Английксия е в съседния вход, зъболекраката на 10мин пеша. Педито също. Само офиса е далече,чак в Надежда,но пък мъж ми ме отменя за там. Не искам обаче да живея в малък град, направо не знам как хората оцеляват без ежедневната лудница  Joy

А, одеве забравих- Искре, аз лично бих си спестила обясненията за смъртта на тоя етап. С Вероника го имахме и чак след време й казах.

# 697
Вики стават мързеливи най далечното място от нас е на 3 км.Училището на Пешо е на 5мин.,ДГ на Сашо също.Поликлиниката е на 20 мин със темпото на Сашо говоря за ходене пеш.

# 698
Искре, съболезнования Hug

Ками, на мен и двете ми харесват, но аз съм си пристрастна  Wink И моят Валери е кръстен на баба Валя, Ева кръстена ли е на някого? Знаеш, че аз до средата на бременността мислех, че бебето ми ще се казва по друг начин, сега не мога да си представя да го бях кръстила с друго име това му отива. Аз не държа на умалителни и за това не ме притеснява отвратителното умалително на Валери (Вальо ми бърка в мозъка). И двамата ги наричам с цели имена, Никола вече поправя всеки, който се осмели да го нарече Ники, и малкият ще е така

# 699
  • София
ехо привет
искре, моите съболезнования, и аз също съжалявам че е на твоят празник, надявам се скоро да успеете да го превъзмогнете.

аз да ви призная съм в отпуска, но то каква ти отпуска всъщност, само от вторник до петък. а пък коки от вчера е в нас че гласа му беше паднал, днес си е направо по-добре, но ми отидоха всички планове.  Rolling Eyes
не съм сигурна дали разбрах че имате срещичка, всесело да си изкарате утре (Ако е утре де), аз съм утре на премиера на ицо, на "огнивото" по х.к. андерсън и няма да успея за съжаление отново.
поздрави! Hug

# 700
Искре, мойте съболезнования Hug

# 701
  • София
arksi_, моите съболезнования...

Давид напоследък много обича думички, свързани с пишка / дупе, пикня / ако - т.е. всякакви техни вариации, вкл. и несъществуващи такива.

Но пък се сетих как веднъж говореше за "шибаното тамагочи", нямаше 2 години тогава, затова съм го и запомнила...  Laughing Crazy

И двамата с баща му не си спираме коларския речник при пътуване - ми, то си върви със занаята - както и когато нещо се поправя и се... хм, инати - било то шкаф или компютър - те нещата си знаят, че това е подходящ момент да се предадат... и... ами, няма как - Давид сигурно по- пиперливите изрази от нас ще научи...   Whistling

# 702
  • София
Искре, честит рожден ден! Много здраве и хармония!
Съболезнования за свекърва ти, дано не е било внезапно...

Никога няма да мога да изчета назад май...

Веси, аз не разбрах за сивата майка newsm78

Ками, и аз много харесвам Стъклен дом. Хубавото е, че запалих и мъжа ми  Mr. Green
Кая също е много късопаметна по отношение на това какво са яли. Най-редовният отговор е 'кремче'.

Говори ли сте за препарати в дг - според мен кожната алергия на Кая, която борихме два месеца пролетта беше от това, защото изчезна чак когато ги помолихме нейното гърне да го мият само с вода.

Вчера реших да запиша на Кая час за зъболекар най-сетне, при Маркова, записаха ми за 6 декември Shocked

Буути, кажи задачата за първи клас, стана ми любопитно?

Сашко много ме разсмя с това олио.

# 703
  • sf
КОя е таз МАркова, та чак толкоз се чака?
Запалих децата по От местопрестъплението и вечер гледаме по два епизода, вместо Мечо Пух  Mr. Green

# 704
  • Варна
Буути, кажи задачата за първи клас, стана ми любопитно?
Теб ти е любопитно, мен ми е срамно  Blush Ако дойдеш утре  Hug
Дани дано всичко е отминало вече при Вероника  Praynig Heart Eyes и спокойна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт