Жената ЛЪВ-38 част!

• 19 995
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Пол ( почвам първо от теб  Mr. Green  ) кавърмата я правя отново с малки тайни на маги, но обикновенно правя и картофено пюре, слагам в чинията от него и после посипрвам отгоре кавармата. Друг път например слагам в самата каварма някой и др картоф и морков.............

Тедко и Я те скивАх ама викам ей сега, ей сега ще пише и то кво стана минА 2 дни  Mr. Green Иначе все имам да ти казвам от де те викам Тедко, а не Теди или Тедико, ми щото първоначално ти прочетах името - Тедко и от там все така си ти викам, не че питаш, ама аз от извесно време все мерак да ти го обясня  tooth

А на Пол викам Пол, щото на една приятелка на детето викам така, и много ме кефи Grinning

Обаче и на Стеф, викам Стеф, значи така обичам да си "съкращавам" имената  Crazy ама много ме кефи Crazy

Пуснали сме климатика в дневната, в спалнята радиаторите и в детската стая също. Ми така си е супер Simple Smile

Вени изпревари мЪ hahaha Поздравления за новото приготвяне на манджата.

Камче бре, изядохме я остана една ню-ню порция. Аз я правя с малките тайни и тази вечер направих кортофено пюре и стана вкусотия голяма. Ама да ти призная мислих само докат готвих за теб, после от бързане да ам-ам забравих  Blush

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 21:10 от Реа

# 646
Аз сама правих, тези Тайни хич не ги любя.  Mr. Green Иначе стана много вкусна. Сварих ориз за гарнитурка   chef, че ме домързя да правя картофено пюре, пък и нали ходих на родителска среща.   Ауу сега като каза за негърчето и ми се дояде нещо сладичко.....

# 647
Хубави манджи сте сготвили така като ви чета Crazy. Копвайте там на първа страница, че всички сме на възраст тук - забравяме hahaha

Тедко, не знам що ти викам така, ама така ми харесва Crazy. Не че някой ме е питал, ама и аз да си кажа Sunglasses.
Ти защо не даваш нощни смени? Това по закон ли е нещо? Обясни ми когато можеш. Макар че за мен е по-добре да карам нощна, отколкото две дневни, щото на втората вече съм труп, страшно е изморително Tired. Иначе е вярно, че никакво свободно време не остава. Преди нощна и след нощна да почина, и айде пак дошла следващата дневна ooooh!. А къщната работа кой ще ми върши, ни нам newsm78

Норче, тази вечер гледах реклама на оня фикс, който ми пусна и като нищо ще го купя утре. Стига пържолите да не надвият Crazy.

Кам, ко прайхте на РС? Flutter

# 648
Ако някой се интересува от малките тайни да пита мен, аз почти всички миксове съм правила. НА мен ми харесват всичките, много са вкусни.  chef

Ками мн рано са ви пуснали от РС, като знам моята продължи до 20:30ч  ooooh!

# 649
Вени, аз пък през цялото време си мислех, че овчарския пай не е с пюре, а с тесто. Дали съм виждала някъде нещо подобно  newsm78 Но си го представям така: Тесто леко надигнато по краищата и вътре ттвоята или подобна на твоята плънка.
Да ти кажа от личен опит, всичко подобно, което се прави с пюре винаги има вид на ядено преди това.

Казах ли ви, че открих фирмата за ботушките не джуджето. Много съм щастлива.
А и заведох дребното долу при мам и татко беше седнал да вечеря и аз...............вечерях  Mr. Green Ми мъжа ми яде мъфини и някакви други боклуци като се прибра, после заяви няма да вечерям и аз да не цапам чинии.........  Embarassed

Лелеееее няма публикуване от вас.

# 650
  • София
Ми мъжа ми яде мъфини и някакви други боклуци като се прибра, после заяви няма да вечерям и аз да не цапам чинии.........  Embarassed
Ти си мойта гордост  Joy  Hug!
На 33 години станАх, ама в неделя, като си взема Марти от майка ми и тя като ми каже искаш ли да ти сложа в една кутия, щото съм готвила това, това и това, никога не отказвам  Mr. Green, даже съм благодарна!

Пък за пая - ни нам що с пюре, а не с тесто Thinking. Така го намерих на едно място в нета, на други места може да си е с тесто.

# 651
Ехххх припомнихте ми някой неща дето много ми липсват тук. Мама да ми готви.......или едно време като си живеех във Видин, баба ми като готвеше - готвеше и за нас и ни носиха от време на време. Голяма помощ и голямо облекчение, а тук във Варна никой не се сеща, ми как да се сеща като свеки не знае да готви, а свекър ми едва ли се сеща след като сготви за тях да готви и за мен  Joy

# 652
Ми мъжа ми яде мъфини и някакви други боклуци като се прибра, после заяви няма да вечерям и аз да не цапам чинии.........  Embarassed
Ти си мойта гордост  Joy  Hug!
На 33 години станАх, ама в неделя, като си взема Марти от майка ми и тя като ми каже искаш ли да ти сложа в една кутия, щото съм готвила това, това и това, никога не отказвам  Mr. Green, даже съм благодарна!

Пък за пая - ни нам що с пюре, а не с тесто Thinking. Така го намерих на едно място в нета, на други места може да си е с тесто.

Ми то и аз на 33 станАх, ама и аз не отказвам. Да не сме от една порода  newsm47
А за пая да ти кажа така си го представях, не че знам как се приготвя, а може и някъде да съм виждала подобно нещо с тесто. Важното е, че е било вкусно, изпапкали сте го и труда ти не е отишъл на вятъра.

# 653
Реа змае, ама да ви споделя и на вас....нямам вече куче Рой, отиде в Рая, защото всички кучета отиват в Рая....изминаха 2 дена мъчителни за мен, а от тук нататък какво ще е незнам.... Cry Cry Cry Cry

# 654
Синеоч, какво му стана на животинчето? Много е тъжно като с отиде някой, пък било то и куче Sad

Джуджи, сега се загледах в линийките ти. Долната актуална ли е още? newsm78

# 655
  • София

Ми то и аз на 33 станАх, ама и аз не отказвам. Да не сме от една порода  newsm47

Ся, ако кажеш, че си зодия лъв, ше ме изненадаш  Joy  Hug!

О, Синеоч, съжалявам много Cry Hug!

# 656
Направихме му евтаназия и сега ме гложди от вътре трябваще или не трябваше. Но за мен вчерашния ден беше най кошмарния, имах чувства че продължи много, ама много време.
Този месец го мразя, татко почина преди 3 г на 20-ти октомври, а сега и кучето ни.

# 657
Синеоч, много лошо, бе. Да ти кажа аз затова навремето много се чудех дали да взема това коте, дето ми нахлу заблудено в магазина, в който някога работех. Зачудвах се понеже бях имала 3 пъти котки. Едната живя към 6 години, другите по-малко. И все си спомням колко кофти ми е било, че после изведнъж изчезват. Затова не исках. Ама тоя писнЮк тогава беше толкова малък и заблуден, даже не приличаше на мъжки, че... аз пак се хванах на хорото.

Имам приятел, дето казва, че много обича кучета, но не иска да си взема. Навремето е имал, умряло е от старост и той не искаше никога повече да страда по животинка.
Разбирам те де. Това исках да кажа. Hug

Да допиша. Но не бъди фаталист за датите.

# 658
Направихме му евтаназия и сега ме гложди от вътре трябваще или не трябваше. Но за мен вчерашния ден беше най кошмарния, имах чувства че продължи много, ама много време.
Този месец го мразя, татко почина преди 3 г на 20-ти октомври, а сега и кучето ни.

Някой по-напред беше писал да гледаме положително на нещата. Приеми двете събития като лошо стечение на обстоятелствата, за да не ти се налага всеки октомври да посрещаш с омраза и да предизвикваш сама лошотиите Hug

# 659
Синеоч и от тук голяма прегръдка  Hug Незнам дали с времето ще забравиш, но болката със сигурност ще отшуми до някаква степен  Cry

Всеки си има гаден месец, незнам какво е това.............при мен е месец юли.........  Cry да си призная като мине и ми олеква .

Общи условия

Активация на акаунт