Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 2

• 24 852
  • 751
  •   2
Отговори
# 15
Бел, НАЗАД КЪМ ТЕМА 1, в тази тема ни връщаш към ПЪРВАТА тема на ЛЮБОВ НАЗАЕМ... Joy Joy Joy
Виж...

поправих го Све! Peace

# 16
Да ни е честита новата тема и да пишем повече - да обсъждаме, защото филма е супер.

Белл поздравления за това, че направи тази тема и за старанието което влагаш във всяка  newsm51 newsm51 newsm51

Кралице виждам, че си направила нови преводи  smile3525 smile3525 smile3525, връщам се да ги прочета и доколкото разбирам аз съм гледала този момент, така че ще се включа в обсъждането а пък след това ще гледам епизода.

За всички дами   bouquet  bouquet  bouquet

Бях задала в предишната тема един въпрос и той е следния

Само не разбрах, как стана така, че Осман отиде и взе писмото от раклата, прикри следите като постави нещата на същото място и взе писмото от Каролине и рисува на гърба му. Не е от липса на други листи, защото каките и баткото са все учащи се.

# 17

Бел за теб скъпа че ни правиш щастливи в тази тема!!!! Защото се грижиш за нейното оформление!!!!1

Нинс, благодаря ти, любимите цветя!

# 18
Здравейте на всички емоциите от снощи ми повлияха зле днес цял ден глава ме боли от напрежението което преживях снощи !!!!Нямам думи и незнам как да се изразя но този филм ми действа много но не както нашият тук темата е различна тук се смесват семейни драми и емоциите за децата които остават като травма цял жевот !!! Може би тези хора които не са преживели нещо подобно няма да вложат толкова емоция защото незнаят каквое това !!!
Поговорката ...СИТ НА ГЛАДНИЯТ НЕВЯРВА... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Сега ще изгледам още веднъж филма и се връщам!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Крале за теб скъпа после ще поднеса цветя за труда ти !!!!!  bouquet  bouquet  bouquetтова е много -много трудно което правиш  bouquet  bouquetБЛАГОДАРЯ ТИ  bouquet  bouquet
Във филма има голяма драма, защото тук децата са потърпевши в много по-голяма степен. Поздравления за комшийте - правят страхотни филми Peace

# 19
Да ни е честита новата тема и да пишем повече - да обсъждаме, защото филма е супер.

Белл поздравления за това, че направи тази тема и за старанието което влагаш във всяка  newsm51 newsm51 newsm51

Teди благодаря ти мила, радвам се че присъстваш в темата и  е голямо удоволствия за мен да чета постовете ти!

# 20
Няма време дами - аз започвам да пиша, а пък вие се включвайте, за да не си говоря сама hahaha hahaha hahaha
Попреведеното в пост 707 от предишната тема.
Посещението на майката на Али на кораба мисля че свърши добра работа. Може би от традицийте в Турция децата да изпитват уважение към родителите Али не се противопостави на майка си. А може би и той самият иска да бъде при семейството си, но не знае как да се върне след като разстрои всички в къщата. Това може би му дойде добре дошло. Сцената по завръщането му за мен беше много затрогваща. Всички са притеснени - в къщата Джемиле и децата, отвън Али. Той чука на вратата на собствения си дом и чака да види как ще бъде посрещнат. Джемиле му казва добре дошъл, децата също. Как помилва всяко от децата - според мен с нежност и любов /това беше Еркан/. Най голямата му радост и мъка е Осман - такава обич изпитват двамата един към друг. Вие сте сложили снимки от тази сцена - перфектно изпълнение и на двамата.

# 21

Teди благодаря ти мила, радвам се че присъстваш в темата и  е голямо удоволствия за мен да чета постовете ти!
Благодаря ти Белл  Hug Hug Hug Hug както винаги внимателна към всички - голяма душа си Peace

# 22
"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" Bu akşam 23:15 'de Kanal D'de.
Това за ми каже Кралето кога е?????тази вечер ли????

Здравей Теди така е!!! това което казваш той непротиворечи на майка си според мен той е много объркан той незнае къде се намира!!!!1 Хем му се иска да бъде с Каролин въпреки че нее от любов това е увлечение по дългите крака !!!!Хем обича семейството си доколкото разбрах от помведението му до тук той все още обича Джемиле по- дълбоко от онази някъде вътре в душата му !!!Но така са се стекли опстоятелствата и така се е получило!! Знаете че някай път неискаме но га правим!!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 23

Белл за новата тема да е пълна с емоции.... само хубави

# 24
Момичета и за вас само хубави емоции  newsm51 newsm51 newsm51

# 25
# 26
Мисля че той обича най- много Осман въпреки че го обвини Джемиле че не го е искал !!!!При тях има химия може би защото е малък и още несхваща какво става !!! Всички деца си обича но големите го гледат с ненавист и той- незнае как да се държи с тях !! Всички сцени са трогателни и въздействащи когато са цялото семейство заедно!!!!! Thinking Thinking Thinking ThinkingНо е факт че всички играят удивително затова се палучи и филма без тяхната игра няма да има емоция която да ни я предадат на нас зерителя Thinking Thinking Thinking Hug Hug Hug Hug Hug Grinning Grinning

# 27

Здравей Теди така е!!! това което казваш той непротиворечи на майка си според мен той е много объркан той незнае къде се намира!!!!1 Хем му се иска да бъде с Каролин въпреки че нее от любов това е увлечение по дългите крака !!!!Хем обича семейството си доколкото разбрах от помведението му до тук той все още обича Джемиле по- дълбоко от онази някъде вътре в душата му !!!Но така са се стекли опстоятелствата и така се е получило!! Знаете че някай път неискаме но га правим!!!! newsm78 newsm78 newsm78
Нинка знаеш ли понякога ние жените сами правим така, че мъжете да се отдалечават от нас. Прекалената любов и грижи към децата, които ние майките отделяме, понякога съпрузите ни остават на заден план. Чувстват се самотни и ние ако в такъв момент не забележим това получава се едно отчуждаване. И както казваше Галип, че винаги е мечтаел за семеен уют, така всички мъже искат това - жената да създаде този уют и в семейдтвото да има хармония и топлина. Тук аз не виждам това.

# 28

Да, мила...тази вечер! Hug

# 29
Теди да ти отговаря на въпроса по мое мнение !!!! Как Осман стигна до този лист !! Той наблюдаваше майка му и видя че тя скри листа там и си помисли че е нещо подарък за баща му затова взе него !!!! Така мисля аз!!!!! По точно детето свърза този лист с баща му и искаше да им направи сюрприз!!!1 Да ги зарадва !!! newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт