Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 2

• 24 851
  • 751
  •   1
Отговори
# 30

Белл за новата тема да е пълна с емоции.... само хубави
Благодаря ти Мамче!

# 31
Мисля че той обича най- много Осман въпреки че го обвини Джемиле че не го е искал !!!!При тях има химия може би защото е малък и още несхваща какво става !!! Всички деца си обича но големите го гледат с ненавист и той- незнае как да се държи с тях !! Всички сцени са трогателни и въздействащи когато са цялото семейство заедно!!!!! Thinking Thinking Thinking ThinkingНо е факт че всички играят удивително затова се палучи и филма без тяхната игра няма да има емоция която да ни я предадат на нас зерителя Thinking Thinking Thinking Hug Hug Hug Hug Hug Grinning Grinning
Той обича всички деца, но показва любовта си към Осман и Алин - защото и те му дават обич. При Берин - все още не съм сигурна, но мисля, че не само защото е по-голяма и е видяла повече при нея може би има въздействие от Джемиле за това й отношение към баща си. При Мете въпроса стои по друг начин - според мен в него се преплита и обичта и гнева към баща му. И гнева затова че той постоянно е в морето надделява и скрива обичта.

# 32
Теди да ти отговаря на въпроса по мое мнение !!!! Как Осман стигна до този лист !! Той наблюдаваше майка му и видя че тя скри листа там и си помисли че е нещо подарък за баща му затова взе него !!!! Така мисля аз!!!!! По точно детето свърза този лист с баща му и искаше да им направи сюрприз!!!1 Да ги зарадва !!! newsm78 newsm78 newsm78
Не съм видяла този момент, че Осман е видял че майка му е скрила нещо в раклата. Благодаря Нинка  Hug Hug Hug

# 33
Да Теди !!! Джемиле има две граници тя прави разлика ----НЕЙНИТЕ ДЕЦА-------и----НЕЙНИЯТ МЪЖ------ но никока не каза нашето семейство или нашите деца Дори и на децата не каза че той е техен баща  и трябва да се държат с него с уважение дори и само че им осигорява финансите а крият от него всичко!!!! newsm78 newsm78 Thinking Thinking

# 34
Белл за новата тема да е пълна с емоции.... само хубави
Благодаря ти Мамче!
Благодаря Белл - жълтите цветя са моята слабост  Hug Hug Hug

# 35
Да ни е честита новата тема и да пишем повече - да обсъждаме, защото филма е супер.

Белл поздравления за това, че направи тази тема и за старанието което влагаш във всяка  newsm51 newsm51 newsm51

Кралице виждам, че си направила нови преводи  smile3525 smile3525 smile3525, връщам се да ги прочета и доколкото разбирам аз съм гледала този момент, така че ще се включа в обсъждането а пък след това ще гледам епизода.

За всички дами   bouquet  bouquet  bouquet

Бях задала в предишната тема един въпрос и той е следния

Само не разбрах, как стана така, че Осман отиде и взе писмото от раклата, прикри следите като постави нещата на същото място и взе писмото от Каролине и рисува на гърба му. Не е от липса на други листи, защото каките и баткото са все учащи се.

Здравей,Теди.......отговорила съм, има го преразказан, но може би не  става, ясно! Ще предам.....по памет, Джемиле го праща да си вземе листи, нали си знаеше кутията с моливите, го напътстваше, та..........да, отговаря, Осман, знам и на друго място...има листи! Чисто, от детско любопитство, вероятно е ровил и е видял отпреди.........писмото, може да е видял, майка си ...не дават, конкретно в кадър, дали е фиксирал поставянето на писмото, там и от кого..........аз, не съм гледала, такова нещо! Той, намери кутията си........тя беше отгоре, скрина.........но отвори и скрина, може би от любопитство или друго.........затвори и вратата, за да не го свари вероятно, някой.........не знам, наистина е недогледан..........момента, с писмото! Повече, не мога да кажа.........по въпроса! Hug  

# 36
Да Теди !!! Джемиле има две граници тя прави разлика ----НЕЙНИТЕ ДЕЦА-------и----НЕЙНИЯТ МЪЖ------ но никока не каза нашето семейство или нашите деца Дори и на децата не каза че той е техен баща  и трябва да се държат с него с уважение дори и само че им осигорява финансите а крият от него всичко!!!! newsm78 newsm78 Thinking Thinking
Да Нинка и аз това виждам - Джемиле не умее да създаде този семеен уют и да постигне обединение в семейството. Може причината да се корени в това, че те са се оженили много млади, до тук не става въпрос за нейните родители - може би семейната среда в която тя е живяла да влияе на отношението към съпруг и деца.

# 37

Бях задала в предишната тема един въпрос и той е следния

Само не разбрах, как стана така, че Осман отиде и взе писмото от раклата, прикри следите като постави нещата на същото място и взе писмото от Каролине и рисува на гърба му. Не е от липса на други листи, защото каките и баткото са все учащи се.

Здравей,Теди.......отговорила съм, има го преразказан, но може би не  става, ясно! Ще предам.....по памет, Джемиле го праща да си вземе листи, нали си знаеше кутията с моливите, го напътстваше, та..........да, отговаря, Осман, знам и на друго място...има листи! Чисто, от детско любопитство, вероятно е ровил и е видял отпреди.........писмото, може да е видял, майка си ...не дават, конкретно в кадър, дали е фиксирал поставянето на писмото, там и от кого..........аз, не съм гледала, такова нещо! Той, намери кутията си........тя беше отгоре, скрина.........но отвори и скрина, може би от любопитство или друго.........затвори и вратата, за да не го свари вероятно, някой.........не знам, наистина е недогледан..........момента, с писмото! Повече, не мога да кажа.........по въпроса! Hug  
Благодаря Кралице  Hug Hug

# 38
Крале детето видя майка си че слага в раклата листа и затова взе него !! Мисля че трябва да го гледаме повторно защото много неща ни убягват и то Важни!!!! Но в това съм сигурна защото ми направи впечатление че се беше скрил до вратата и я наблюдаваше!!! newsm78 newsm78

# 39
Да Нинка и аз това виждам - Джемиле не умее да създаде този семеен уют и да постигне обединение в семейството. Може причината да се корени в това, че те са се оженили много млади, до тук не става въпрос за нейните родители - може би семейната среда в която тя е живяла да влияе на отношението към съпруг и деца.
Но мисля че при тях няма разбирателство но обич има и то дълбока !!!Когато стане нещо той я гледа много особено  не вярвам да е от съжаление или от гузна съвест!!! newsm78 newsm78

# 40
Но мисля че при тях няма разбирателство но обич има и то дълбока !!!Когато стане нещо той я гледа много особено  не вярвам да е от съжаление или от гузна съвест!!! newsm78 newsm78

И на мен ми направи впечатление това: Как прегърна искрено в болницата Джемиле и как мина посрещането в хотела с Каролин? На сцената с Каролин т.е самата сцена ми се стори много изкуствена!  Wink

# 41
Сега за семейството на големия брат - жената и дъщерята са ми неприятни. Големия брат Кемал изглежда като човек на който женските клюки и сплетни му допадат. Е сега не ми идва точната дума как да го нарека, може би мъжка клюкарка. Вместо сам да прикрие и да спести на семейството на брат си това което е видал - писмото от Каролин той глупака го чете на глас - да задоволи любопитството на жена си и дъщеря си. Не харесвам такива мъже - много правилно казах, че си е мъжка клюкарка  hahaha hahaha hahaha - да се похваля аз, че.....

# 42

И на мен ми направи впечатление това: Как прегърна искрено в болницата Джемиле и как мина посрещането в хотела с Каролин? На сцената с Каролин т.е самата сцена ми се стори много изкуствена!  Wink
Не мога да взема отношение за тези моменти, защото трябва да гледам Thinking

# 43
За да ви успокоя, ще кажа .....да, Джемиле, има вина и тя ще я признае.....в болницата, при заболяването, на Осман! Али ще се изненада, оказва се че той даже, има страни........от характера на Джемиле, които.... не познава! Тя ще сподели...някои неща......там, в болницата..........вечерта, когато е притеснен и трябваше, да е при Каролин! Ще пофилософстват......двамата! Али, ще види една примирена и откровена...Джемиле, изненадан ..приятно! Определено, обича си я........при новината и идването му още, как си я прегърна.......къде, чак децата........им прави, впечатление! вероятно, рядка ..гледка е било, това ...при тях! Има хора кои се обичат, тихо....и без думи, както се казва, вероятно жена му е от тези затворени и благоразумни жени, всяка проява на откритост и показност, в тези неща........присъщи за възпитанието й /спомнете си, в характера на героинята й, го има/ тя е израстнала в затворен кръг от хора, само семейството, омъжила се рано, родила четири деца.......без мъж, да себе си.........отгледала ги е, както някой се чудеше, какво си говорят със Айлин, след заминаването на баща й, точно за това си говореха..........има и такива жени, които нямат времето, от грижи и любов по другите около, нея..........да погледне..себе си! Това, казва на обвиненията на дъщеря си, че може би вината е и нейна, че баща й ....се е загледал, по другата жена! Обидена, беше Джемиле..........на дъщеря си, Мете, единствен........й  благодари, за тази й жертва на майка и за грижите й за тях!  Това, беше малко в аванс...........има го в трети епизод.......следващите серии! Още един откровен разговор, имат......двамата, но не го довършват /при рибаря/......идва, Каролин и ги прекъсва, преди да вземе ножа.......!!! Спирам...........!!!

# 44
Сега за семейството на големия брат - жената и дъщерята са ми неприятни. Големия брат Кемал изглежда като човек на който женските клюки и сплетни му допадат. Е сега не ми идва точната дума как да го нарека, може би мъжка клюкарка. Вместо сам да прикрие и да спести на семейството на брат си това което е видал - писмото от Каролин той глупака го чете на глас - да задоволи любопитството на жена си и дъщеря си. Не харесвам такива мъже - много правилно казах, че си е мъжка клюкарка  hahaha hahaha hahaha - да се похваля аз, че.....
Това с мъжката клюкарка много ми харесва - страхотно попадение Теди  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт