И съжалявам за несполучливия опит да излезеш с приятелки.

Лили давам я само през зимния период,когато имаповече грипни епидемии

Направо не знам как си издържала толкова време без нет.И е добре,че имаш избор и можеш да ги смениш.Тук при нас имаме само два доставчика , но пък те гледат винаги всичко да е наред

Терпсихора,не искам да те обидя и не целя конфликт
,но според мен не е правилно така да храните Алексчо,най-много да стане злояд за цял живот.Преди време бях пуснала една статия за това как НЕ трябва да си храним децата,много е полезна и дава добри съвети,ще се опитам да я открия.Знам ,че всяка майка ще се притеснява ,когато детето и не хапва нищо,но съм сигурна,че и зъбите са виновни за това.Няма ли нещо любимо,което да яде с охота?Да му предлагаш него,знам ли
Просто насила хубост не става.Пак казвам ,че не искам да те обидя,ти си знаеш най-добре 
Кобрети и Нико така вика"Ади",когато иска да излиза
Мариелка успя да ме разплачеш рано сутринта,много прочувствено е написано и наистина описва всички вълнения на една Майка

Бубичка и аз на твоя принцип минах.готвя вкусно и слагам подправки-сол,червен пипер,чубрица,даф.лист,в рамките на нормалното,без да прекалявам.важното е,че на Нико мн. му харесват манджите.
Хари аз одавна не слагам хляб в супата и манджата,то и рядко предлагам супа де.Просто,защото Нико ми отказа няколко пъти такова ядене и започнах да му слагам хапчици хляб на табличката и той си взимаше сам.Но винаги гледам ястието да е по гъстичко

ЗЗа захранването-аз захраних с картоф и Нико го обича,ама то ,кой ли не обича картофи
Оризова каша никога не съм предлагала,но и ориз обича,и плодове си хапва,мога да кажа,че единствено варивата не яде-грах,боб,леща.и втози ред на мисли да попитам мамите,даващи елда ,вярно ли е,че мирише на лекарства?Вчера се засилих да купя и аз да пробвам на Янчето рецептите,и продавачката ме разубеди.
Захирка спокойно,няма как да се дехидратира от сополи
Ники винаги,когато му излиза зъб се разсополивва и текат като реки тези сополи.Затова давам капки за нос смело,зная,че са вредни,но не мога да го гледам как се мъчи.Споко,ще мине и това 
И аз съм съгласна със Захира-това ,което ви го дават от кухнята е само за обяд и би трябвало да е напълно достатъчно.
преди малката да заспи. 
Та аз давам манджата на обяд и супата за вечеря, тъй като съм привърженик на леките вечери преди сън. А Андреа заспива има-няма 30мин след хранене. В захранващия форум много пъти е пускана инфо за количествата храна по възраст според нормите на СЗО, ех да мога да го изровя ще го постна тук.
Текат прозрачни сополки, не може хубаво да диша, върти се като пумпал и няма спане. Но освен да стискаме зъби, друго няма какво да направим

Много мило ни стана. 
То кое в нашата държава е еднакво навсякъде - отидете в няколко данъчни, общини или каквито и да е институции - сякак не живеем в една държава - навсякъде различни документи изискват и си го пише черно на бяло дори!? 
Добре, че се сетих да пиша на адреса на НОИ, та днес получих отговор... Довечера ще трябва да кажа на Краси да звънне един телефон, човека уж му е приятел.Разбирам от собствения си джоб да плаща осигуровките, та да се ослушва..Ама аз кога съм си му дала парите за осигуровки