Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
ЗДРАВЕЙТЕ,компания от "незабравими",
И от мен пожелания за хубав,ведър и успешен ден!
Благодаря на АДИ-за вкусната и красива закусчица,на ГУФИ-за стихотворението на Бганьо,на ТАРАБАС-за Романтичната вечеря,на ИСИС-за песните на Енрике,на ЕЛИА,АЛИСАС,НАДЕЖДА,РЕКСИ,ЕСТЕР,ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ,МАРИЯ,WINONA,МОКСИ-за хубавите снимки и клипчета,които помествате още от сутринта,за хубавите пожелания на всички!

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 151
  • Русе
Ееее,най-после ви прочетох! #Crazy #Crazy #Crazy
Започвам с поетите,нали са ми слабост!
Дежавю - поздравления за "Любовта между Еда и Харун! smile3501 coolcool newsm10 Учудвам се защо така рядко ,някак си безгрижно, подхождаш към възможностите си?! У теб има много мая! Само пиши и давай да те четем!
Дани - дано новите "Рафтове" подредиш само с хубави и щастливи емоции! А ключа от стария рафт го изхвърли и забрави за него! smile3501 newsm74 newsm10 newsm51
Гуфи - като упорит и страстен иманяр, копае и вади непознати или забравени стихове на нашите таланти. И на туй отгоре ги облича страхотно! smile3501 newsm74 newsm10  love001
Ади - като видя трапезите ти,ме обхваща вълчи глад и хуквам към хладилника! Фантастични са, но ме радва и мнението ти във форума! Не ни оставяй дълго сами,плиииииийз!
Рекси - страхотни кафета раздаваш! С теб няма бас,нали? hahahaИ все пак формулата ти е блестяща - да се пие кафе непрекъснато и постоянно!  love001
Последната ми реплика е : добре,ръката е на Едже! Но как ще си обесним ехидната физиономия на Мелда?

# 152
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=Gh_v33UPOuM&feature=related

Поздрав за Тарабас - никога не съм преживявала романтична вечеря! След твоята, ми е достатъчно само да си я представя! Благодаря ти! newsm74 smile3501 newsm51 newsm10

# 153
  • Русе
Тишина

Настъпи тишина голяма ,
че филма все още ни го няма.
Хей момичета мили
стига така сте унили.
Скоро много скоро
той пак ще е на екрана
а до тогава вие пишете
и хич не се жалета.
Със сладки раздумки от сутрин до мрак
с веселието тук при нас
неусетно  времото минава
и тъй до незабрава. 

Къде сте............? Crossing Arms Heart Eyes

Споко,мила! Една по една идваме- поемаме щафетно!Не си сама! smile3521

# 154
  • Русе
Новините от официалния форум на съседите са - много скоро новите части по АТВ! Каквото и да значи това?!

# 155
# 156
# 157
  • Русе
Eeee, след 6 последователни поста /този е 7-ми/ искам тайм-аут! Crossing Arms

# 158
  • София
Ок даваме ти заслужена почивка hahaha hahaha hahaha

# 159
  • София
Да се насладим на златната есен

# 160
  • София
Момичета време е за следобедно кафе и сокче

А който не иска кафе нещо разхлаждащо

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 14:22 от reksi

# 161
Рекси благодаря ти .  bouquetВсичко е много  изкушаващо особенно тортичката с тези ягодки ммм............. Heart Eyes

# 162
  • Русе
Рекси, и на мен добре ми идва кафе с "подложка"! hahaha
Хвърлям по едно око на съседния форум. Отново си обесняват каква ще е ролята на Нихат Алпту Алтънкая. Бизнесмен,който половин година е извън Турция, закупува акции на "Арсланлъ-холдинг". По този начин го спасява. Ще е влюбен в Еда и ще е достоен съперник на Харун. Особено последното ме радва,защото...не знам чия ръка държи Харун,но все пак не се е отказалда се бори за жена си и детето си.

# 163
Рекси, благодаря ти мила, че си се погрижила за обяда ни днес!   bouquet  bouquet  bouquet

# 164
Да ви повдигна малко настроението...

Общи условия

Активация на акаунт