Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 087
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Малко снимки и от мен. Heart Eyes

Ах,тези трапчинки... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 16
Добър вечер на всички мили дами и нашия Петко, - възхитена съм от всички вас, днес наистина е прекрасен ден, музите ви са във форма - такива шадьоври сте сътворили днес, много се възхитих на стиховете за магазина-  супер са, а и за останалите - благодаря ви за което, наистина е удоволствие за мен да съм сред вас - моите почитания към Вас:

# 17
  • Русе

Специално за Бганьо! Радост за очите, мехлем за душата!

# 18
Пепел от рози тази тортичка в градината на Гюлерови откъде я изрови .В момента се мъча да си спомня тоалета на Харун в кой епизод е.Дали не е било на Йозлем на рождения ден .Нали е през юли .Предполагам ,че са стари снимки от миналата година. newsm78

# 19
Честита нова тема, мили дами и господа! Ползвайте си я със здраве! Аз много рядко се включвам, но не пропускам нито един ваш пост. Бъдете щасливи и винаги усмихнати! Simple Smile smile3525 yes

# 20
  • Русе

Еее,Ради! Все ще ни изненадаш с нещо! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18 newsm74 newsm74 newsm74 #Shocked #Shocked #Shocked

# 21
Пепел от рози тази тортичка в градината на Гюлерови откъде я изрови .В момента се мъча да си спомня тоалета на Харун в кой епизод е.Дали не е било на Йозлем на рождения ден .Нали е през юли .Предполагам ,че са стари снимки от миналата година. newsm78
Когато Ниса се върна,нали отидоха на гости на Гюлерови и тя беше направила торта,тортата май е същата,но не помня как беше облечен Харун.

# 22
за доброто ви настроение:

за Петко:

# 23
Когато Ниса се върна,нали отидоха на гости на Гюлерови и тя беше направила торта,тортата май е същата,но не помня как беше облечен Харун.
Момичета, тази снимка съм я виждала в разширен вариант-празнуват рождения ден на някаква жена от екипа smile3521

# 24

А не онази торта беше цялата шоколадова и Харун беше костюмар.Ако не ме лъже паметта към 46 еп.по Нова.Тюркян и Ферда нали искаха рецептата а пък Керем гледаше Ниса и беше като омагьосан от нея.Поне тогава го даваха в комични ситуаций и ни бе весело с него.В новия им сезон каква ли роля ще му отредят. newsm78

# 25

А не онази торта беше цялата шоколадова и Харун беше костюмар.Ако не ме лъже паметта към 46 еп.по Нова.Тюркян и Ферда нали искаха рецептата а пък Керем гледаше Ниса и беше като омагьосан от нея.Поне тогава го даваха в комични ситуаций и ни бе весело с него.В новия им сезон каква ли роля ще му отредят. newsm78
Гледаше много лошо в затвора във фрагмента,аз си мисля,че той ще подкрепи Еда.След като всички научат истината децата Гюлерови може да се обърна две срещу две.Ферда да подкрепи Мелда,а Керем Еда. Peace

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 23:06 от пепел_от_рози

# 26
# 27
  • Варна

Еее,Ради! Все ще ни изненадаш с нещо! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 newsm18 newsm18 newsm18 newsm74 newsm74 newsm74 #Shocked #Shocked #Shocked
Олеле, божеее... #Crazy #Crazy #Crazy smile3517 Scream newsm09 newsm09 newsm09

# 28
желая Ви една прикзна, романтична и страхотна вечер:

# 29
  • Варна
Мале, мале- тоя очарователен палавник! newsm53 Two Hearts newsm03    love001

Общи условия

Активация на акаунт