Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 087
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
http://www.vbox7.com/play:79d4acf2

Днес е концерта на Енрике Иглесиас в София и по този случай ви пускам една негова песен.
   Жалко,че точно тази вечер тук вали,и всички сме хванали някакви вируси,и на съм на концерта,но мисля,че точно с тази песен или започна,или беше в началото,защото от нас се чува .А песента е една от любимите ми!
Невероятен чаровник е тоя Енрике и изключителен изпълнител! Ето точно в този момент искрено завиждам на софиянци за възможностите, които имат за културен живот- то концерти, то театрални постановки и разни други културни мероприятия! И особено за тазвечершния концерт на Енрике Иглесиас- дано някоя телевизия да излъчи запис на концерта, че да можем и ние, провинциалистите да вкусим малко от удоволствието! Peace

# 46
Алисааааа! Махни го тоя русия от клипа,4е ми дразни окото!

# 47
  • Русе
Mного хубав клип,Каламици! Гледах го 3 пъти и русичкия е сладур! newsm10
Днес съм малко разсеяна и хаотична, забравих да те поздравя за добрия избор! smile3501 smile3521

# 48
# 49
Mного хубав клип,Каламици! Гледах го 3 пъти и русичкия е сладур! newsm10
Днес съм малко разсеяна и хаотична, забравих да те поздравя за добрия избор! smile3501 smile3521

И ти ли запо4на да се разсейваш! Спомни си стари постове!Кой ще брани Серхан Яваш до последен дъх!

# 50
  • Варна
Ако случайно не знаете, тоя русичкия е латиноактьор и се казва Уилям Леви- голям красавец, много здрав и корав! Малко ми е чудно какво прави в турски сайт, ама хубавото си е хубаво- и съседите и те разбират от мъжка хубост! С този си коментар, разбира се, не оспорвам първенството на нашия Хубавелко- той е пръв сред първите- the best of the best! Peace

# 51
Ако случайно не знаете, тоя русичкия е латиноактьор и се казва Уилям Леви- голям красавец, много здрав и корав! Малко ми е чудно какво прави в турски сайт, ама хубавото си е хубаво- и съседите и те разбират от мъжка хубост! С този си коментар, разбира се, не оспорвам първенството на нашия Хубавелко- той е пръв сред първите- the best of the best! Peace

Не знаех!Само ще спе4ели, ако не е на обща снимка с нашия любимец! Всъщност и соло да бъде, няма зна4ение,не оби4ам сладникави образи!

# 52
Дами не е необходимо да ми благодарите за новата тема направена е за вас специално и с любов и с пожелание да се забавлявате от сърце  Hug Hug Hug

Дани магазините ги остави то там по поръчка не се получава затуй се говори че само има такава врата ама дали вътре има някой не се споменава яяяя.

# 53
Ей,момичета, милост нямате никаква! Серхан на мотор, Серхан край морето, в синя ризка,с опърпани панталони... Светата Инквизиция ряпа да яде пред вас! #Crazy #Crazy #Crazy
А моя час свърши и трябва да ви оставям!
Лека и спокойна нощ на всички! Хубави сънища...като моите! hahaha
     То пак добре,че Моксито я няма,че тя като започне с нейната унищожителна серия,ще станем като в онази песен..."всеки път...откъсваш парче от мен"
   Лека нощ,Winona,да не съм пропуснала днес нещо от тебе,имаш ли нова творба?

# 54
  • Варна

Не знаех!Само ще спе4ели, ако не е на обща снимка с нашия любимец! Всъщност и соло да бъде, няма зна4ение,не оби4ам сладникави образи!
Верно, че е малко сладникав- иначе си е красавец, наричат го латиноамериканския Брад Пит поради приликата им! Но Серхан просто е мъж и половина- невероятен, впечатляващ и вълнуващ- абе, с една дума страхотен... smile3521

# 55
# 56

Днес е концерта на Енрике Иглесиас в София и по този случай ви пускам една негова песен.
   Жалко,че точно тази вечер тук вали,и всички сме хванали някакви вируси,и на съм на концерта,но мисля,че точно с тази песен или започна,или беше в началото,защото от нас се чува .А песента е една от любимите ми!
Невероятен чаровник е тоя Енрике и изключителен изпълнител! Ето точно в този момент искрено завиждам на софиянци за възможностите, които имат за културен живот- то концерти, то театрални постановки и разни други културни мероприятия! И особено за тазвечершния концерт на Енрике Иглесиас- дано някоя телевизия да излъчи запис на концерта, че да можем и ние, провинциалистите да вкусим малко от удоволствието! Peace
      Имаме,но ето,че така се случва,че не го използваме!Но винаги си добре дошла,мила,когато ти се идва,заповядай!

# 57

Незабравимке, оздравявай бързо!

# 58
# 59

Мисля, 4е по това лице няма никакъв грим!

Общи условия

Активация на акаунт