Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 091
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
И Ади, и Кометка нещо се губят напоследък  newsm78- момичета, липсвате на всички!  Hug  bouquet Hug  bouquet

# 226
  • София
Много красиви снимки ,прекрасни мисли ,закачки и шеги,разкошни стихчета.Ето за това е хубаво тук.Прочитах ви тези дни с голямо удоволствие.....без да имам време да се влючвам.Всички сте много готини.....Усеща се обаче ,че това вече прекалено дълго чакане на новите серии ...започва да става болезнено и отегчително.Ха дано в най-скоро време ни зарадват Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing и да се почва #Crazy #Crazy #Crazy

ПРИЧИНИ

Омръзна ми ...от толкова причини   
До колко ясни са ...или не ясни   
Изгубих се в......границата   
на действието  и  мълчанието   
Душата стене...с молба за помощ   
Опитват се в капан да хванат   
Свободната и тичаща- Емоция   
Еееееее...хайде ...стига вече   
Додея ни ,от изморителното чакане
Желаем..........действие
С говор и картини........... ясни
Желаем пак да се докоснем до душата му
Красив препълнен океан
от истински ....емоции и чувства
Желаем пак в очите му да се изгубим
От сълзите и блясъкът да вкусим
От устните му пак да чуем
Красиви думички за любовта
Защото  тя е неговата ИСТИНА
Неповторима. Завладяваща. Незабравима

# 227
Добър вечер, Дами! В случай, че филма се забави още някоя и друга седмица, редиците ни ще изчезнат нацяло...
Тарабас, това е моето БЛАГОДАРЯ за таланта ти!

# 228
Да си поканим и хубавелко...

# 229
Здравейте момичета!!
Поздрави за Тарабас , Дани и Боби ,които се държат като истинки поети и не се отказват да ни радват все повече и повече с творбите си. smile3501

Тъжни ,весели , лирични,                                                      
стиховете Ви са отлични,
 затова не се плашете,
ами трескаво пишете ,
 а пък ние дето Ви четем,  
цвете ще Ви поднесем!!  

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 21:04 от migi_megi

# 230
  • София
Мокси smile3501 newsm51 smile3525 newsm10 smile3521поздравления
Цитирам тази красота.Него желаем да видим в Действие.Атакуващ и страстен.Усмихнат и проронващ сълзи.Готов ....да умре.....за любовта си.А той на 100%знае как да ни представи тези емоции.Невероятно талантлив и осезаемо красив newsm10 smile3501 smile3525 smile3521

# 231
Да ви поздравя и с една невероятна българска песен...

http://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo

# 232
Мили дами и господине!
Нямам думи, с които да изразя огромното си възхищение и радост от гениалните творци в този форум. Вие сте най-невероятните хора, които познавам, макар и виртуално.
Признавам, че ми бяха нужни цели два дни за да Ви изчета, ама то красота, талант, настроение, емоции ... от всичко по много.
Специални адмирации за Тарабас, Бобояна, Дани, Боб, Вени, Дежавю, Бай Ганьо, Ради, Ади, Мокси, Карпатия, Диди, Надето, Мария, Пепел от рози за това, че създавате прекрасна атмосфера с разнородните си таланти и създавате красота след красота, Незабравимка, Меги, ПКутиева, Иржи, Валдес, Алисас, Лусими, Исис, Веси, Каламици, Розовка, Магистра за това, че поддържате огъня на форума жив.
Ето защо Ви каня на едно прекрасно място, черпя Ви по един незабравим ден с много романтика.

Срещата ще ни бъде тук!!!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 22:33 от kometka76

# 233
Добър вечер, Дами! В случай, че филма се забави още някоя и друга седмица, редиците ни ще изчезнат нацяло...
Тарабас, това е моето БЛАГОДАРЯ за таланта ти!

Мокси, днес с този червен цвят ,направо си сътворила чудеса!!!
Страхотни оформления , на още по - страхотни стихотворения!!!

# 234
Вени, къде прочете тази информация ,която сподели преди малко??
Зарадва ме това ,което казват за любовта на нашите гълъбчета.!!!

# 235
Мили дами и господине!
Нямам думи, с които да изразя огромното си възхищение и радост от гениалните творци в този форум. Вие сте най-невероятните хора, които познавам, макар и виртуално.
Признавам, че ми бяха нужни цели два дни за да Ви изчета, ама то красота, талант, настроение, емоции ... от всичко по много.
Специални адмирации за Тарабас, Бобояна, Дани, Боб, Вени, Дежавю, Бай Ганьо, Ради, Ади, Мокси, Карпатия, Надето, Мария, Пепел от рози за това, че създавате прекрасна атмосфера с разнородните си таланти и създавате красота след красота, Незабравимка, Меги, ПКутиева, Иржи, Валдес, Алисас, Лусими,  Каламици, Розовка, Магистра за това, че поддържате огъня на форума жив.
Ето защо Ви каня на едно прекрасно място, черпя Ви по един незабравим ден с много романтика.

Срещата ще ни бъде тук!!!
Кометке ,не забравяй ,че който кани- черпи!!!
А доколкото си спомням се спрягаха цени на нощувките над 100 евро.
С даскалската заплата не знам как ще се справиш,или бонусите по случай 15 септември са толкова големи ,че се чудиш къде да ги похарчиш???? hahaha hahaha hahaha

# 236
  • София
Мили дами Laughing  bouquet Heart Eyes....това може да се случи на някоя от нас.....мислейки си за Хубавелко newsm78 #Crazy Laughing

# 237
Мили дами Laughing  bouquet Heart Eyes....това може да се случи на някоя от нас.....мислейки си за Хубавелко newsm78 #Crazy Laughing

Боби, направо ме разсмя истински. hahaha hahaha
Само да кажа ,че един наш приятел, по подобен начин подкара колата си ,а отгоре на купето се мъдреше чантичката му/една такава - малка за пари и документи/.

# 238

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
 БОБИИИ СКЪПА ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СИ МНООООГО ПРАВА hahaha hahaha hahaha hahaha

Кометке, нердесин бе джанъм, тия ученици май ти са взели и ума и дума, с тези входни нива, влизай по-малко и тук - нали знаеш как действа наш Харунски разтоварващо и приятно, ама нали ти пишеш отсъствията ...... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 239
Хе-хе,мацки,какво ми преведе компа! newsm44
В новия сезон ще има нови герои /това го знаем/, нови събития /какви ли?/, ще се разкрие някаква тайна /най-вероятно свързана с Бату/, нечие бягство/ е,да, Бату!/.
В новите серии са заложени напрежение и ревност, но любовта на Еда и Харун са единственото постоянно нещо! Hug Hug Hug

Дано по скоро почне този нов сезон, че това скоро на турците ми звучи като еврейското ""утре бе човек" - а това утре е безкрайно, всеки ден - утре, а утре не свършва.

Общи условия

Активация на акаунт