Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Преди това да разлея питиетата

Ееееее, Мокси, четеш ми мислите, веднага ще обърна едно от нашето, ти знаеш... newsm74 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

И за мене едно,моля,ще ми се отрази по-добре от разните илачи,дето ги пия за грипа!

# 256
Здравейте дружина. Hug Ето така искам да ви виждам    Heart EyesБалкона пълен и честичко се пише  PeaceТова се казва незабравима компания а не като днес до обяд аз следобяд Вени  NaughtyЯ вижте колко ние добре всички заедно. Heart EyesЩом Кометка се е появила да вади тефтера и да пише отсъствията. Hug
Кометке ,Манпла ха добре дошли  welcome
Тарабас ,Дани , Боб_99 браво за нестихващата ви муза.  bouquet
Моксито благодарности за оформлението на Тишина   bouquet Дано следващия ми опит носи името "Веселба" Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=uXH1_2j__Nc
Мария, аз давам напоследък много лош пример, ама ще се старая да не отсъствам толкова много.  newsm53 Поздравления за първите ти стъпки в поезията. "Тишина" наистина е много образно стихче! Браво! smile3501

# 257
Добър вечер! Hug Hug Hug
Тарабас,Дани,Боб поздравления за ''СПОДЕЛЕНО'', ''Зов'', ''Очакване'', ''Обичам'', ''Причини''.  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Вече няма думи с които да изкажа възхищението си към таланта ви!  bouquet Дано не пропусна някой. Praynig
Мокси,а оформленията на тези стихове са прекрасни! Hug
За вас!  bouquet

кометке,гледам си публикувала снимки от хотела в Ава,а знаеш ли името му? Hug

# 258
Ееееее, Мокси, четеш ми мислите, веднага ще обърна едно от нашето, ти знаеш... newsm74 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24
И за мене едно,моля,ще ми се отрази по-добре от разните илачи,дето ги пия за грипа!
Незабравимке, и мен ме тръшна преди дни този грип, ужасно беше. Сега да обърнем по едно и ще се оправим! Drunk

# 259
Дани, Боб за вас и вашите творби!

# 260

Наздаве момичета! Дано скоро да вдигнем и тост за старта на Незабравима!

# 261
# 262
Добър вечер! Hug Hug Hug
Тарабас,Дани,Боб поздравления за ''СПОДЕЛЕНО'', ''Зов'', ''Очакване'', ''Обичам'', ''Причини''.  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Вече няма думи с които да изкажа възхищението си към таланта ви!  bouquet Дано не пропусна някой. Praynig
Мокси,а оформленията на тези стихове са прекрасни! Hug
За вас!  bouquet

кометке,гледам си публикувала снимки от хотела в Ава,а знаеш ли името му? Hug

Кой, този ли? А ти ще дойдеш ли с нас? Иначе няма да ти кажа (шегувам се). Името му е Agva Shelale Hotel - Boutique Hotel

# 263
Кометке, коя е датата на отпътуване за Ава?  Heart Eyes

# 264
# 265
Подозирам, че тази снимчица е за мен... smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 266
Кометке, коя е датата на отпътуване за Ава?  Heart Eyes
Ами ако искате там да отпразнуваме Новата година? newsm47 Какво ще кажете? newsm53

# 267
  • Варна

Наздаве момичета! Дано скоро да вдигнем и тост за старта на Незабравима!
Ееее, че дайте още пиене, де! Едно време сламките по заведенията бяха от истинска слама, не пластмасови и като видях колко много сме мераклийките да пием от една чаша, се сетих за един виц: Един кон отива в един бар и казва- Една цитронада, моля, с повече сламки, че съм гладен! hahaha

# 268

Подозирам, че тази снимчица е за мен... smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508
[/quote]

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 269

И тези Кометке. Може да направиш разбор на както на черната ризка, така и на бялата.

Общи условия

Активация на акаунт