Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Аааа, скъпи дами, що не гласувате за Хубавелко и Газелка, а?! newsm78 Днес има много малко гласове- за него само 72, а за нея- 61! Какво става- я, гласувайте! newsm80 Нали сме фенове- да ги подкрепим! newsm18
Готово!

# 301
Браво на стихоплетците-Дани, боб, Торабас, Уйнона, Меги, Мария-да не пропусна някого   bouquet
Благодаря на Моксито за снимките с които ни пълни душите....
Поради липса на нов сезон, започнах да гледам филма отново-многократно е обсъждано , кога точно Харун се влюби в Еда. За себе си сега откривам, че май това е момента след като тя му каза "Всичко ще свърши така, както започна" и тръгвайки към Ава вече си проличава, но го осъзна чак след като Бату му го каза (края на 6 и целия 7еп.). М/у другото много ми е жал за Еда - това е много силен шамар за едно 20г. момиче.

# 302
  • Русе
Вени, като стана дума за гласуване, дали комшийте споменават нещо във форума си за онази анкета, която приключва днес - за най-добър артист и артистка за 2010г.
Резултатите ще излязат утре!

# 303
Мокситооо, Коммметкеее........тия снимкиии..... #Crazy #Crazy #Crazy Чак взех да пелтеча..... #Crazy #Crazy #Crazy
Ти си добре, аз аз се свлякох под масата след фотосесията на Мокси! smile3517 smile3517 smile3517 smile3544 smile3544 smile3544 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 icanfly icanfly icanfly Scream Scream Scream amiiii amiiii amiiii nazemiata nazemiata nazemiata nazemiata nazemiata nazemiata

# 304
Мокси,след тази твоя серия от снимки,имаме нужда от това май

# 305
Един харизматичен мъж

Един фатален поглед

Една очарователна усмивка

...и много горещи моменти

С две думи S класа! Май пак ще ми омекнат коленете ... smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74 newsm19 newsm19 newsm19 smile3517 smile3517 smile3517 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 306
  • Русе
Какво прочетох току-що : днес май са снимали на летището - Харун и Яамур са били на международните полети. Леле,кошмари ще има,както и очаквах - борба за детето!

# 307
Мокси,след тази твоя серия от снимки,имаме нужда от това май

За мен един Teacher`s, моля, двоен, чист. Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk

# 308
Ох,момичета! Много динамичен ден имах и сега сядам край нашия огнен форум!
Дани, Доб- прекрасни стихове сте поснали!"Очакване","Причини" и "Обичам" - в напълно ваш си стил,емоционални и искрени! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74
Не унивайте, не се отчайвайте,не се чувствайте прелъстени и изоставени! Красивата магия Незабравима продължава и ще я гледаме! Само още малко търпение....
Меги - ама и ти си можела да пишеш стихове,бе мила?! Давай да четем нещо и от теб! Отговарям на въпроса ти - това прочетох в официалния сайт на турските фенове.
Моксито - за Н-ти път ще кажа,че си вълшебница!  love001 "Зов" с този си вид е още по-чувствено, красиво и истинно!
Кометке - е много рядко се вясваш напоследък,бе джанъм! Ама ти простих,щом прочетох, че ще обираш банка заради Ава! Пиши ме и мен за обира! Отивам да изкопая картечницата от градината.Чудят се защо поливам цветята с машинно масло! Ами гледам тя да не ръждяса, ама как да им кажа защо?!

Уинона заболя ме корема от смях rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo  Ама не знаех,че и ти проговори турски  бе джанъм newsm78 newsm78 newsm78

# 309
Какво прочетох току-що : днес май са снимали на летището - Харун и Яамур са били на международните полети. Леле,кошмари ще има,както и очаквах - борба за детето!
Това летище не е на хубаво, там беше поредната им раздяла в стария сезон... Ужасно, а пък защо и Яамур???  newsm78 newsm78 newsm78

# 310
# 311
Виждам, че и нови попълнения има в редиците. Но защо ли не желаят да слязат при нас?....да си побъбрим.

# 312
Ох,момичета! Много динамичен ден имах и сега сядам край нашия огнен форум!
Дани, Доб- прекрасни стихове сте поснали!"Очакване","Причини" и "Обичам" - в напълно ваш си стил,емоционални и искрени! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74
Не унивайте, не се отчайвайте,не се чувствайте прелъстени и изоставени! Красивата магия Незабравима продължава и ще я гледаме! Само още малко търпение....
Меги - ама и ти си можела да пишеш стихове,бе мила?! Давай да четем нещо и от теб! Отговарям на въпроса ти - това прочетох в официалния сайт на турските фенове.
Моксито - за Н-ти път ще кажа,че си вълшебница!  love001 "Зов" с този си вид е още по-чувствено, красиво и истинно!
Кометке - е много рядко се вясваш напоследък,бе джанъм! Ама ти простих,щом прочетох, че ще обираш банка заради Ава! Пиши ме и мен за обира! Отивам да изкопая картечницата от градината.Чудят се защо поливам цветята с машинно масло! Ами гледам тя да не ръждяса, ама как да им кажа защо?!
Ха, така, браво Вени, остана само чоропогащите да набавим и сме готови. А що не и между другото да посетим и сценаристите и продуцентите на филма, а, какво ще кажеш? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 313
Поздрав за всички с една песен ,която от онзи ден като гледах ,,Байландо'' ми влезе в главата,днес цял ден си я тананикам. hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=Clb2dtt6O3w
И малко мезе за питиетата...

# 314
  • Русе
Това летище не е на хубаво, там беше поредната им раздяла в стария сезон... Ужасно, а пък защо и Яамур???  newsm78 newsm78 newsm78
E kак защо бе,Кометке?! Всички знаят чия дъщеря е! Родителски права и т.н. Борба за детето!

Общи условия

Активация на акаунт