Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Добър вечер скъпи незабравимковци!!!

Нямаше ги тия дни твоите първи ,първи кафенца newsm78 #Crazy Laughing Heart Eyes
Но аз съм сигурна ,че ангажименти ни гонят ,а не други причини.Важното е ,че всяка се завръщя в даден моменткакто Кометка казва-"У дома"

Амииии Боби,извинявам се.Не мислех,че са Ви липсвали,но обещавам че отсега нататък ще ги имате Laughing Laughing Laughing

# 286
Кометке, коя е датата на отпътуване за Ава?  Heart Eyes
Ами ако искате там да отпразнуваме Новата година? newsm47 Какво ще кажете? newsm53
А,не е е ли по-добре през лятото,например Юли! newsm53
 Joy
Заради рождения ден на Йозлемка или заради плажа?
Заради плажа,тениса на маса,хубавото слънце... Crazy Crazy Crazy
...вълните, кучетата, Серхан, фарът...

# 287
Малко е побелял набора ама си е много чаровен и така  Peace

# 288
Ами ако искате там да отпразнуваме Новата година? newsm47 Какво ще кажете? newsm53
 Joy
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 289
Добър вечер скъпи незабравимковци!!!
Нямаше ги тия дни твоите първи ,първи кафенца newsm78 #Crazy Laughing Heart Eyes
Но аз съм сигурна ,че ангажименти ни гонят ,а не други причини.Важното е ,че всяка се завръщя в даден моменткакто Кометка казва-"У дома"
Амииии Боби,извинявам се.Не мислех,че са Ви липсвали,но обещавам че отсега нататък ще ги имате Laughing Laughing Laughing
Манпла, винаги съм се питала ти кога спиш? newsm78 Вечер до късно, сутрин по никое време още в ранни зори... Ама сигурно такава ти е работата...

# 290
  • Варна
Аааа, скъпи дами, що не гласувате за Хубавелко и Газелка, а?! newsm78 Днес има много малко гласове- за него само 72, а за нея- 61! Какво става- я, гласувайте! newsm80 Нали сме фенове- да ги подкрепим! newsm18

# 291
Малко е побелял набора ама си е много чаровен и така  Peace

Еееекстра си е, истински мъжага, на тази снимка е мамммааа ммммиииияяяяя! Истинска красота! newsm81 People Angel smile3544 smile3544 smile3544

# 292
 Joy
Леле момичета много се размечтахте.Но не се притеснявайте както вървят нещата може и другото лято да снимат още от филма така ,че ще има 2 в 1 хем екскурзийка хем среща с нашите любимци.И така няма да сме капо. Hug

# 293
Един харизматичен мъж

Един фатален поглед

Една очарователна усмивка

...и много горещи моменти

# 294
Вени, като стана дума за гласуване, дали комшийте споменават нещо във форума си за онази анкета, която приключва днес - за най-добър артист и артистка за 2010г.

# 295
Вени, като стана дума за гласуване, дали комшийте споменават нещо във форума си за онази анкета, която приключва днес - за най-добър артист и артистка за 2010г.
Верно,че приключваше днес,съвсем я забравихме,наистина какво ли е станало? newsm78

# 296

И пак Хубавелко smile3508 за къде без него smile3503 newsm53 smile3521
smile3508 smile3508 smile3508 newsm09 newsm09 newsm09 smile3521 smile3521 smile3521

# 297
  • Варна
Мокситооо, Коммметкеее........тия снимкиии..... #Crazy #Crazy #Crazy Чак взех да пелтеча..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 298
  • Русе
Ох,момичета! Много динамичен ден имах и сега сядам край нашия огнен форум!
Дани, Доб- прекрасни стихове сте поснали!"Очакване","Причини" и "Обичам" - в напълно ваш си стил,емоционални и искрени! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74
Не унивайте, не се отчайвайте,не се чувствайте прелъстени и изоставени! Красивата магия Незабравима продължава и ще я гледаме! Само още малко търпение....
Меги - ама и ти си можела да пишеш стихове,бе мила?! Давай да четем нещо и от теб! Отговарям на въпроса ти - това прочетох в официалния сайт на турските фенове.
Моксито - за Н-ти път ще кажа,че си вълшебница!  love001 "Зов" с този си вид е още по-чувствено, красиво и истинно!
Кометке - е много рядко се вясваш напоследък,бе джанъм! Ама ти простих,щом прочетох, че ще обираш банка заради Ава! Пиши ме и мен за обира! Отивам да изкопая картечницата от градината.Чудят се защо поливам цветята с машинно масло! Ами гледам тя да не ръждяса, ама как да им кажа защо?!

# 299
Един харизматичен мъж

Един фатален поглед

Една очарователна усмивка

...и много горещи моменти

[/quote]

Моксито.......твойте фотосесийки правят   Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт