Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе
Радвам се,че и ти запя моята песен! Мислех,че съм ви омръзнала с бойните си позиви! Ама в Ава чак да нося картечницата ли? Мислех,щом ще ходим през лятото,да си взема  лек багаж- потниче и шортички! Може с прелестите си да омагьосам Серхан! smile3508
Бреййй, ти пък много дрехи ще си взимаш, аз само банските, хавлийката, парфюмчето и разбира се, настроението... newsm47
Шорти и потник - по улиците,скъпа! А насаме съм...по обеци! newsm03

# 331
Боб и аз така .Вчера с колата викам досега на мен не ми е излязъл късмета дай сега аз да опръскам някой ама йок
http://www.vbox7.com/play:6bfa714d

# 332
Е хайде сега няма да открехваме кога .Тука има представители на учителския синдикат да не вземат да поискат някой бележник. newsm78
Ами  newsm78 представителят на учителския синдикат може да постави под съмнение териториалните претенции на едните и другите, но не смея да се ровя в неща, за които една министърска глава щеше да изхвърчи. Naughty

# 333
Радвам се,че и ти запя моята песен! Мислех,че съм ви омръзнала с бойните си позиви! Ама в Ава чак да нося картечницата ли? Мислех,щом ще ходим през лятото,да си взема  лек багаж- потниче и шортички! Може с прелестите си да омагьосам Серхан! smile3508
Бреййй, ти пък много дрехи ще си взимаш, аз само банските, хавлийката, парфюмчето и разбира се, настроението... newsm47
Ох, аз като по-"скромна" ще дойда само по парфюма... Blush

# 334
  • Русе
Вени, това с летището потвърдена информация ли е?  newsm78
Един фен споделя във форума,че са ги видели на международните -Харун и дъжд,значи Яамур!

# 335
  • Русе
Значи...нямам никакъв шанс! newsm45

# 336
Умори ме с тези плетки. А, пък и ние тук ще му променим малко стайлинга..Няма да го оставим горкия по жилетчици с финтифлюшки да се разхожда по улиците
Ама Мокси, да не се разболеят хората, не за друго. А за стайлинга си права, че нашата намеса е особено наложителна!

# 337
  • Русе
Е,момичета,часът ми с вас свърши бързо и неусетно!
Лека нощ на всички! До утре по същото време ,на същото място!  love001

# 338
Добър вечер и от мен !
Чудех се защо днешния ден не беше както трябва, а то какво било?
Не успях днес да постоя достатъчно във Вашия незабравим форум и да се заредя с положителни емоции.
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Поздравления на творците за таланта им!Невероятни сте! /Не изброявам имена от страх да не пропусна някой/
  bouquet  bouquet  bouquet

Съжалявам, че нямам и капчица от Вашия талант и за това не пиша често, но с ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ВИ ЧЕТА!

# 339
Ееееее, не е честно, ти каквато си хубавица, нас ще ни прати в трета глуха!  newsm45 newsm45 newsm45  Да ама ние сме брюнеткиии... smile3534 smile3534 smile3534

# 340
  • Русе
Ееееее, не е честно, ти каквато си хубавица, нас ще ни прати в трета глуха!  newsm45 newsm45 newsm45  Да ама ние сме брюнеткиии... smile3534 smile3534 smile3534
Урааааа! Имам шанс! smile3535 smile3535 smile3535

# 341
А, между другото да попитам за екскурзийката в Ава баби ще взимате ли? Все някой трябва да Ви пази! Като гледам каните се да тръгвате само по бански, хавлийка и парфюмче.

# 342
Умори ме с тези плетки. А, пък и ние тук ще му променим малко стайлинга..Няма да го оставим горкия по жилетчици с финтифлюшки да се разхожда по улиците
Ама Мокси, да не се разболеят хората, не за друго. А за стайлинга си права, че нашата намеса е особено наложителна!
newsm10 newsm10

# 343
Вени, това с летището потвърдена информация ли е?  newsm78
Един фен споделя във форума,че са ги видели на международните -Харун и дъжд,значи Яамур!

Нема да им вярваме вече.Отсега се зареждайте с носни кърпички,че като почне филма ще са изкупени Laughing Laughing Laughing
А както изглежда че требва да се оглеждаме и за перуки вече newsm53 newsm53 newsm53

# 344
Боб и аз така .Вчера с колата викам досега на мен не ми е излязъл късмета дай сега аз да опръскам някой ама йок
http://www.vbox7.com/play:6bfa714d
Ами то и аз така вчера се оглеждах по улиците, ама тоз нашия кмет взел, че запълнил всички дупки ... Язък! smile3516 Толкоз ги търсих тез дупки, ама не, нито дупки, нито желаещи да се къпят от локви. smile3506

Общи условия

Активация на акаунт