Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
newsm74 newsm74 newsm74 newsm74  Страхотна певица, имам албума й и го слушам в колата си! Невероятен глас!

# 316
Браво на стихоплетците-Дани, боб, Торабас, Уйнона, Меги, Мария-да не пропусна някого   bouquet
Благодаря на Моксито за снимките с които ни пълни душите....
Поради липса на нов сезон, започнах да гледам филма отново-многократно е обсъждано , кога точно Харун се влюби в Еда. За себе си сега откривам, че май това е момента след като тя му каза "Всичко ще свърши така, както започна" и тръгвайки към Ава вече си проличава, но го осъзна чак след като Бату му го каза (края на 6 и целия 7еп.). М/у другото много ми е жал за Еда - това е много силен шамар за едно 20г. момиче.
Абсолютно си права, това е и причината да оправдавам постъпките на Еда!

# 317
Какво прочетох току-що : днес май са снимали на летището - Харун и Яамур са били на международните полети. Леле,кошмари ще има,както и очаквах - борба за детето!

Може да са решили да отскочат до Булгаристан за да ни успокоят ,че все пак продължават да снимат.И друго ми дойде като идея я си представете ,че решат  Харун  да е тези 5г в България  Hugняма да е лошо .Тогава сериозно ще се замисли дали да се връща при Еда като види само колко бг мами са готови да го приемат с Ямур. newsm78 Praynig Heart Eyes

# 318
  • Русе
Ох,момичета! Много динамичен ден имах и сега сядам край нашия огнен форум!
Дани, Доб- прекрасни стихове сте поснали!"Очакване","Причини" и "Обичам" - в напълно ваш си стил,емоционални и искрени! newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74
Не унивайте, не се отчайвайте,не се чувствайте прелъстени и изоставени! Красивата магия Незабравима продължава и ще я гледаме! Само още малко търпение....
Меги - ама и ти си можела да пишеш стихове,бе мила?! Давай да четем нещо и от теб! Отговарям на въпроса ти - това прочетох в официалния сайт на турските фенове.
Моксито - за Н-ти път ще кажа,че си вълшебница!  love001 "Зов" с този си вид е още по-чувствено, красиво и истинно!
Кометке - е много рядко се вясваш напоследък,бе джанъм! Ама ти простих,щом прочетох, че ще обираш банка заради Ава! Пиши ме и мен за обира! Отивам да изкопая картечницата от градината.Чудят се защо поливам цветята с машинно масло! Ами гледам тя да не ръждяса, ама как да им кажа защо?!
Ха, така, браво Вени, остана само чоропогащите да набавим и сме готови. А що не и между другото да посетим и сценаристите и продуцентите на филма, а, какво ще кажеш? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Радвам се,че и ти запя моята песен! Мислех,че съм ви омръзнала с бойните си позиви! Ама в Ава чак да нося картечницата ли? Мислех,щом ще ходим през лятото,да си взема  лек багаж- потниче и шортички! Може с прелестите си да омагьосам Серхан! smile3508

# 319
  • Русе
Какво прочетох току-що : днес май са снимали на летището - Харун и Яамур са били на международните полети. Леле,кошмари ще има,както и очаквах - борба за детето!

Може да са решили да отскочат до Булгаристан за да ни успокоят ,че все пак продължават да снимат.И друго ми дойде като идея я си представете ,че решат  Харун  да е тези 5г в България  Hugняма да е лошо .Тогава сериозно ще се замисли дали да се връща при Еда като види само колко бг мами са готови да го приемат с Ямур. newsm78 Praynig Heart Eyes
Марийче,откога България стана ЧУЖБИНА за Турция!Ох,скицо! Умори ме! newsm62 newsm62 newsm62

# 320
Това летище не е на хубаво, там беше поредната им раздяла в стария сезон... Ужасно, а пък защо и Яамур???  newsm78 newsm78 newsm78
E kак защо бе,Кометке?! Всички знаят чия дъщеря е! Родителски права и т.н. Борба за детето!
Очертава се наистина голям кошмар, горкото сладурче, ама голяма ли е вече или все още е малка? Що ли пък питам, сигурно е голяма! newsm78

# 321
Вени, това с летището потвърдена информация ли е?  newsm78

# 322
Ами даааа, и жилетчици ще им изплетем, knit knit knit че тук е по-студено, нали са големи фенове на жилетките, та затова...

# 323
Виждам, че и нови попълнения има в редиците. Но защо ли не желаят да слязат при нас?....да си побъбрим.
  След тия убийствени фотосесии на Серхан,сигурно не само коленете са им омекнали,ами са загубили и дар слово! newsm53

# 324
  • София
Аз се оттеглям.....щастлива и  емоционално заредена ...от прекрасната ми среща с Вас.До утре smile3525 newsm51 newsm10 smile3521  love001С тази прекрасна снимка  на Хубавелко/къде ги намирате такива хубави newsm78 #Crazy Laughing Heart Eyes/  и съпровождащ клип- ,ви желая лека нощ  bouquet  bouquet  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=vhnG22qHap4&feature=related
О Боже....и тука мокър и облечен и съблечен.Нямам вече думи... smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 #Crazy #Crazy Laughing Heart Eyes

# 325
Радвам се,че и ти запя моята песен! Мислех,че съм ви омръзнала с бойните си позиви! Ама в Ава чак да нося картечницата ли? Мислех,щом ще ходим през лятото,да си взема  лек багаж- потниче и шортички! Може с прелестите си да омагьосам Серхан! smile3508
Бреййй, ти пък много дрехи ще си взимаш, аз само банските, хавлийката, парфюмчето и разбира се, настроението... newsm47

# 326

Марийче,откога България стана ЧУЖБИНА за Турция!Ох,скицо! Умори ме! newsm62 newsm62 newsm62

Е хайде сега няма да открехваме кога .Тука има представители на учителския синдикат да не вземат да поискат някой бележник. newsm78

# 327
  • Русе
Манпла,че те тия думи щем-не щем, както ги гледаме без превод си ги научаваме! Зор йок! Бен,сен...не, нерде...и т.н.  Да не говорим за турцизмите,които и така си продължаваме да употребяваме-чунки, белким и мн. други hahaha

# 328

Ооооо, нямам търпение вече да започва-сигурна съм, че ще ни поднесат много интересен сезон.
А, ако така разкъсват (разделят) Ямурката м/у двамата нещо ми мирише на сълзи-май ще ни трябват кърпички.

# 329
Ами даааа, и жилетчици ще им изплетем, knit knit knit че тук е по-студено, нали са големи фенове на жилетките, та затова...

Умори ме с тези плетки. А, пък и ние тук ще му променим малко стайлинга..Няма да го оставим горкия по жилетчици с финтифлюшки да се разхожда по улиците

Общи условия

Активация на акаунт