Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
няма нищо лошо

# 406
Абе,дами той тоя хотел в Ава много малък и специален,нема цени,само със запитване  newsm78 newsm78 newsm78Ние като идем и това е.Ще си имаме частно парти там newsm03 newsm03 newsm03 Дали да не поканим и.........

Уауу, частно парти..Басейн, коктейли, музика, и... Извинявайте,  билета ни еднопосочен ли ще е ?

Мокси,сакън,недей....Отиде ми на кино настроението за парти newsm03

Имаш предвид в тортата ли??? smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503 smile3503

Кометче,ще прескочим блатовете,ще опитаме направо от пълнежа newsm48

Че как иначе! То се знае, пълнежа е за предпочитане!  chef

# 407
Кометке а забрадка избра ли си? smile3502
Аха, ей тази розовата!

Айде от мен да мине,за мен бялата Laughing

# 408
Момичета,докато си правите тука графиците,аз съм вече на летището,а пък Кометка нали разкри и хотела в АВА,вече и резервация съм си направила,взела съм и стихосбирките,да чета на Хубавелко вашите стихове! smile3534(нищо лично)
Ах ти, много си нетърпелива. Като аблата Мелда си, веднага си направила резервацията! newsm62 newsm62 newsm62
А дали е взела и СРС-та като нея?
На Незабравимка не са й нужни СРС-та, освен ако не иска да следи бат` Серхан при коя от нас се е скрил? newsm78

Нали се разбрахме,и споразумяхме,няма да се дебнем,я!Само това сравнение с аблата!?-ама нейсе,няма да се сърдя,сама си го изпросих!

# 409
Вие си купонясвате, пък аз- едно си баба знае, едно си бае... ooooh! Пак стихове... Peace

Разговор

На кръгла маса в нощта
седим по женски аз и тя-
моята злощастна съдба...

Имам към нея въпроси-
каква тежка вина нося,
че за любов все прося?!

Какво толкова съм направила,
че съвсем ме е забравила
и без щастие ме е оставила?!

Защо събитията така подрежда,
че любовта не мога да срещна
и деня с усмивка да посрещна...

Имам важно питане към нея-
дали някога пак ще се смея
и кога отново ще заживея?!

Защо нещата така нарежда,
че пътя ми никъде не отвежда
и вече почнах да губя надежда?!

Нищо обаче не каза съдбата,
след себе си затворих вратата-
останах с неведение в душата...

Съдбата мълча и ме изпъди
и отново  без вина ме осъди...
А сега накъде...какво ще бъде?...
Дани, недей така бе, мило! Какви са тези черни мисли? Много тъжно, но много красиво си го написала! newsm51 newsm51 newsm51

# 410
тя е  готина като теб

# 411
Да ти е сладко! Щом ти хареса баклавичката, утре заран ще Ви спретна и една тава баничка с айранче. Тя баба си го може!
Пък ако искате и жилетчици мога да Ви оплета / по турската мода/, за да не Ви е студено само по парфюмчето
 :35:http://www.snimki.receptite.com/index.php?rec=12257&st=rec&photo=18379

# 412
Докато ви изчета, дошло време за лека нощ. Но при мен се случва нещо странно - никакви  снимки не виждам. Всичко ми е празно. А компа ми изглежда наред.
Бай Ганьо, напоследък никакъв те няма (като мен). Кажи сега, ти ще се включиш ли в групата?

# 413
Да ти е сладко! Щом ти хареса баклавичката, утре заран ще Ви спретна и една тава баничка с айранче. Тя баба си го може!
Пък ако искате и жилетчици мога да Ви оплета / по турската мода/, за да не Ви е студено само по парфюмчето
 Joy
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 414
Мили дами много ми е мъчно ,но ще трябва да напусна вашата великолепна компания .Утре по точно днес ме чака много тежък ден .Удоволствие бе за мен да съм сред вас .Заредихте ме с много позитивна енергия за  през деня.Пожелавам ви лека и спокойна нощ и много много сладки сънища. Blush Heart Eyes  

Все едно аз съм в бунгалото. Blush EmbarassedМечтите са безплатни  Peace

# 415
Удивително пълен балкон за този 4ас! Като влязох в темата преди малко помислих, 4е има фрагмент или други новини около филма!
 Нищо подобно! Жалко! При такова присъствие оба4е обстановката и разговорите ми се струват малко умряла работа!Тия негодници от АТВ - от4аяха хората! То не беше 4акане, то не беше 4удо!Стегнете се! Събудете се! Живнете малко! Ако трябва и аз ще помисля по въпроса! Знаете как! Laughing Laughing Laughing

# 416
Като сме се размечтали, да подсилиме ли малко тръпката?

# 417
за Дани и нейната нестихваща муза

# 418
Още малко и ще запо4нем и рецепти да си разменяме! Стига с това ядене!

# 419
СКЪПА КОМПАНИЯ НЕЗАБРАВИМА!

След една прекрасна вечер,ви пожелавам ЛЕКА НОЩ!
А сънищата ни, съм сигурна,че ще бъдат прекрасни

Общи условия

Активация на акаунт