Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Ех,този погледдддд...............

# 452
Добро утро, скъпи съфорумци !
 Hug food010

Нов месец - нов късмет !  Flowers Four Leaf Clover      Нов сезон на Незабравима ! knit Simple Smile

Щастлив и успешен да ви е денят - петък - 01. 10.

# 453
  • Русе

Добро утро, компания незабравима!
Хубав ден и спорен месец от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

# 454
# 455
# 456
# 457
Добро утро мили мои незабравимки Hug Heart Eyes Пожелавам ви един прекрасен ден.  bouquet Нов месец ново начало ха дано днес  петък вече има яснота по тъй дългоочакваното начало на филмчето ни като ни зарадват с някой фрагмент и дата. PraynigСтарите детайли сме ги разнищили до най-малката подробност имаме нужда от нов заряд за да не униваме. Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=m_ZW0Zb8odw

За добро настроение  Hug

# 458
 http://www.vbox7.com/play:ab64b5fc

С този клип поздравявам вси4ки онези, които със стиснати зъби,с мъжество и стои4ески пишат по страниците на темата!
Само и само темата да не изпадне от първа страница, да бъде на дневен ред, а не в историята!
Снощи контрастът между пълният балкон и вялият разговор говори за умора, униние, обезсър4ение в нашите редици!Като хора, които няма какво да си кажат - нито добро, нито лошо, като изпразнени от съдържание!Ужасно!А само като си спомня славното минало на тази тема, страстите и емоциите, които са бушували тук.Затова предлагам да минем на варианта снимки, клип4ета и 4етене на стари постове!
В момента пиша абсолютни глупости,напълно го съзнавам, ама нещо и аз драсна на страницата, просто ей така да я избутам по-напред!

# 459
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания и кафенцата .Сядам да си пийна от тях и да послушам хубавите клипчета дето поствате. Hug Heart Eyes
Каламитси и аз като теб да драсна нещо да пусна някое старо клипче да не остана по-назад .Но да си призная честно дори и стари да са те и снимчиците щом ги погледна веднага придобивам 24 каратова усмивка и се чувствам прекрасно .А във вашата великолепна компания няма как това да не стане. Peace

# 460
Моети клип4е е и за теб! Знам, 4е много го харесваш!

# 461
Каламитси  връщам ти жеста .Незнам дали е от македонската жилка но усещам ,че с теб горе долу харесваме една и съща музика. Hug
http://www.youtube.com/watch?v=tqs1o_mg2qM

# 462
  • Русе

Снощи контрастът между пълният балкон и вялият разговор говори за умора, униние, обезсър4ение в нашите редици!Като хора, които няма какво да си кажат - нито добро, нито лошо, като изпразнени от съдържание!Ужасно!А само като си спомня славното минало на тази тема, страстите и емоциите, които са бушували тук.Затова предлагам да минем на варианта снимки, клип4ета и 4етене на стари постове!
В момента пиша абсолютни глупости,напълно го съзнавам, ама нещо и аз драсна на страницата, просто ей така да я избутам по-напред!
Добър да е и твоя ден,Каламици! Simple Smile
Не са глупости! Като хвърлям око на турския фен-клуб, те правят и по-щури неща?!Като например, пресъздават диалозите от даден епизод. Всеки нещо реди.
А що се касае до пълния балкон, лично аз съм броила там 106 човека. Бях изумена! Беше през юли, при последните епизоди. Май преди мен е имало и много повече следящи филма. Ние сме най-упоритите, най-издръжливите, най-остроумните...и всичко НАЙ- щом сме все още тук, нали? Grinning

# 463
  • София
Добро утро и от мен

# 464
Каламитси ах ти Peace .Снощи тук говорехме ,че някой ще се явят пред Серхан само по парфюм и ти сега с това клипче от ляво и дясно само парфюмчета гледаме. Hug

Общи условия

Активация на акаунт