Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 089
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
За да избегнем навалицата, не трябва вси4ки да запрашим за Ава!по-добре да се разделим на няколко лъ4а!
За Ава, вилата на Харун и вилата на Хаят! Сборна среща - на кея срещу Кулата на Девицата!
Аз съм си заплюля вилата на Харун!

Ааааа.Каламитси не така бе мила,не можеееее....."Един за всички,всички за един"

Програмата трябва да е обзорна, да вклю4ва няколко култови обекти от филма!Най-важните моменти от филма са свързани то4но с тези места!Един вид по ''Стъпките на Еда и Харун!
Аз лично си ги извървях тези стъпки сама пред компютъра.Компания искам вече,компания  Laughing Laughing Laughing

# 436
Все пак за последните 24 4аса има 2 новини: ръката от фрагмента е на Едже и Харун с Ямур на международното летище!
И двата момента са обсъждани във форума! Нова жена до Харун и битка за бащинството на Ямур!

Даааа,но от фенове като нас.Вече ми е все едно,само да започва,а то си е пределно ясно,че ще ни попекат на бавен огън.Не че не го правят вече с това забавяне де.Като гледам инфо 0 на  страницата на филма,така че чакане му е .....
Заради финансови неразбории!

# 437
Лека нощ! Hug Hug Hug

# 438
# 439

С тоя стайлинг Еда изглежда поне с 5 години отгоре!

# 440
Дами, и от мен лека нощ! До утре!

# 441
Еееех,тази вечер нещо бг мама не ме харесва  smile3518 smile3518 smile3518.Докато ме пусне у дома и всички си легнали.....
Лека Каламитси!
А и поста ми за пепел от рози го няма........лека и на теб

# 442
Добро утро незабравима компания!!!Желая Ви един бързоминаващ ден!!!

# 443
Добро утро на всички!Желая ви лек и ползотворен ден!

# 444
Вчера докато ви настигна и станало време за лека нощ!Страхотно сте се забавлявали !Поздравявам Тарабас, Дани , Мария и,Меги за хубавите стихове! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51, Както и Моксито за оформленията !Страхотни фотосесии Мокси и Кометке!  bouquet  bouquet  bouquetЗА вас и всички останали , поддържащи огъня в темата:

# 445
# 446
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

# 447
Добро утро на всички и лек ден!!!     

# 448
Тук Хубавелко е неузнаваем!     

# 449
Добро утро на всички !!!!  Хубав ден 1 октомври !!!

Общи условия

Активация на акаунт