Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Аз Ви казвам лека нощ! Желая Ви сладки сънища!
Благодаря Ви за хубавата вечер!

# 421
Марийче,лека.
Много си секси,ама само да не настинеш бе мила,докато чакаш,че то взе да се застудява вече love001

# 422
Аз Ви казвам лека нощ! Желая Ви сладки сънища!

Кометче,ЛЕКА.Много ми беше приятно да си отново с незабравимата компания

# 423
  • Варна
Лека нощ, момичета и момче! lovekiss    redecoration smile3531

# 424
 За да избегнем навалицата, не трябва вси4ки да запрашим за Ава!по-добре да се разделим на няколко лъ4а!
За Ава, вилата на Харун и вилата на Хаят! Сборна среща - на кея срещу Кулата на Девицата!
Аз съм си заплюля вилата на Харун!

# 425
Лека нощ и от мен!

Благодаря Ви за приятните часове прекарани с Вас!

# 426
Поздрав за danidorina, esther2001, galka50, mg_mg, irji42, kalamitsi, mariq_72, jvarbanova (+ 4 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.  с един от любимите ми клипове

http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

# 427
Лека Дани и Естер.Сладки сънища

# 428
Е, Манпла,мн ти благодаря!

# 429
За да избегнем навалицата, не трябва вси4ки да запрашим за Ава!по-добре да се разделим на няколко лъ4а!
За Ава, вилата на Харун и вилата на Хаят! Сборна среща - на кея срещу Кулата на Девицата!

Ааааа.Каламитси не така бе мила,не можеееее....."Един за всички,всички за един"

# 430
Все пак за последните 24 4аса има 2 новини: ръката от фрагмента е на Едже и Харун с Ямур на международното летище!
И двата момента са обсъждани във форума! Нова жена до Харун и битка за бащинството на Ямур!

# 431

Ааааа.Каламитси не така бе мила,не можеееее....."Един за всички,всички за един"

Програмата трябва да е обзорна, да вклю4ва няколко култови обекти от филма!Най-важните моменти от филма са свързани то4но с тези места!Един вид по ''Стъпките на Еда и Харун!

# 432
Все пак за последните 24 4аса има 2 новини: ръката от фрагмента е на Едже и Харун с Ямур на международното летище!
И двата момента са обсъждани във форума! Нова жена до Харун и битка за бащинството на Ямур!

Даааа,но от фенове като нас.Вече ми е все едно,само да започва,а то си е пределно ясно,че ще ни попекат на бавен огън.Не че не го правят вече с това забавяне де.Като гледам инфо 0 на  страницата на филма,така че чакане му е .....

# 433
Розовкеееееее, гледам те на балкона си! Кажи нещо да стегнеш редиците! Форумът е пред срив!

# 434
Ужасно е това 4акане! При тази неяснота дали и самите актьори имат нужната мотивация!

Общи условия

Активация на акаунт