Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 91

• 42 090
  • 729
  •   2
Отговори
# 465
  • Русе

Дани, докато препрочитах стихосбирката ти, която Роси прилежно е събрала и украсили с Моксито фантастично, се спрях на "Сиво" и "Разговор със Съдбата". Имам слабост към тях?! Прекрасни са , като душата ти,многоцветната!
Поднасям ти цветя!

# 466
  • Русе
Елиа1972 ,къде се губиш,бе момиче? Постваш някоя снимчица и мълчешком изчезваш?!

# 467

Добро утро и хубав ден и от мен!

# 468
  • Русе
Мале,че щура вечер е била снощи?!  Wink
Значи, в Ава само по парфюм,а?! А да си свалям ли и обеците? Ще съм съвсем гола! Embarassed Embarassed Embarassed

# 469
  • София
Значи, в Ава само по парфюм,а?! А да си свалям ли и обеците? Ще съм съвсем гола! Embarassed Embarassed Embarassed
А недей ги сваля те няма да ти пречат hahaha hahaha hahaha hahahaА затова че ще сте само по парфюм,не се тревожете,ако ви стане хладно Серханчо ще ви занесе на ръце бързо до бунгалото и ще ви гушне в топлите завивки smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 470
  • Русе
А недей ги сваля те няма да ти пречат hahaha hahaha hahaha hahahaА затова че ще сте само по парфюм,не се тревожете,ако ви стане хладно Серханчо ще ви занесе на ръце бързо до бунгалото и ще ви гушне в топлите завивки smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Горкият! Що женуря трябва да пренася?! #Crazy И да ме завива ли? Предпочитам да ме гушне! Crossing Arms

# 471
# 472
# 473
  • Русе

Ето ги виновните,за да сме в този форум!

# 474
  • София
Горкият! Що женуря трябва да пренася?! #Crazy И да ме завива ли? Предпочитам да ме гушне! Crossing Arms
Е аз писах да те гушне в топлите завивки

# 475
  • Русе
Е аз писах да те гушне в топлите завивки
Аааа,написа "да ни", а не "да ме"! В калабалъка може и да ме забрави,че сме много! hahaha Като се замисля, ей,то да си султан не било лека работа- харем огромен...! Thinking

# 476
Добър ден лудетини  Hug
Я да види Бай ви брадър кой кога легнал и кога станал  #Crazy Неуморни сте, въпреки че няма филм и така трябва. Верността , без значение към човек, филм или нещо друго и много трудно изпитание и ние трябва да докажем, че наистина сме верни на филма.
Затова моите поздравления на всички , които поддържат щафетата кой с каквото може  bowuu
Дани, прекрасни стихчета си написала, а аз съм ти приготвила един отговор на "Сиво", но още се чудя дали да го пусна, да не ми обидиш нещо, въпрки че знам колко широко скроен човек си  Heart Eyes   bouquet   bouquet   bouquet
За себи си ще кажа, че започнах тук със стихчета, защото ме вдъхновяваше филма - фрагменти, моменти , игра, тоалети и т.н., а сега се опитвам да пиша от вашите снимки, песни , клипчета, коментари и макар не винаги да успявам няма да спра, докато не започне излъчването на сериала. Сигурна съм, че ще  е скоро, затова нека имаме търпение.
Пожелавам на всички хубав ден и не спирайте да се усмихвате!   bouquet   bouquet   bouquet

# 477
А тук съм мила,нищо не пропускам във форума,чета всичко,благодаря ти ,че все пак липсвам на някого!

# 478
  • София
И все пак да ви пожелая нещо извън темата

# 479
А тук съм мила,нищо не пропускам във форума,чета всичко,благодаря ти ,че все пак липсвам на някого!

Не си права - и на мен липсваш, дори не се обаждаш вече  newsm78
Но сутрин като отворя компютъра знам, че с нещо красиво вече си ми пожелала добро утро  bowuu  Hug

Общи условия

Активация на акаунт