Дани, докато препрочитах стихосбирката ти, която Роси прилежно е събрала и украсили с Моксито фантастично, се спрях на "Сиво" и "Разговор със Съдбата". Имам слабост към тях?! Прекрасни са , като душата ти,многоцветната!
Поднасям ти цветя!

А затова че ще сте само по парфюм,не се тревожете,ако ви стане хладно Серханчо ще ви занесе на ръце бързо до бунгалото и ще ви гушне в топлите завивки

А затова че ще сте само по парфюм,не се тревожете,ако ви стане хладно Серханчо ще ви занесе на ръце бързо до бунгалото и ще ви гушне в топлите завивки

И да ме завива ли? Предпочитам да ме гушне!

Като се замисля, ей,то да си султан не било лека работа- харем огромен...!

Неуморни сте, въпреки че няма филм и така трябва. Верността , без значение към човек, филм или нещо друго и много трудно изпитание и ние трябва да докажем, че наистина сме верни на филма. 

Препоръчани теми