Юли 2006 - 96

• 31 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
БИЗИ БИЗОНА зоба боза в задна поза ooooh! това е изречението на века. И думи като манджа #Crazy
#Crazy #Crazy #Crazy
Aз лично останах без думи! Как ще учат децата на диалект в училище? ЗОБА?!-какво зоба бе? Ами задна поза? Сега го прочетох на Калин и Ема като чу ме попита какво е задна поза???? Айде де, кажете какво обяснение да дам? Тези съвсем са откачили!
Веднага се сетих за Яна на Бетта! Ми тя сега сигурно знае повече от някои първикласници, какво ще я правят в училище? Как ще й задържат интереса в час? Ще й се карат, че знае? Ужас, чак не си го представям, че някой ще се скара на дете, защото то знае! ooooh!

Жоржи, налягай си парцалките и стига шава! Никакво чистене, готвене и т.н. Само до банята и тоалетната.

# 166
Аз бях така едно време - дядо ме беше научил да смятам и да чета и за награда в 1ви клас ме сложиха до единственото циганче в класа да му помагам Rolling Eyes

Тук поне има възможност за прескачане на класове ако детето знае повече  Peace

Без коментар за изреченията със З-то и Дж-то  Stop Което ми напомня като бях в София, отивам в оня новия мол където е Карфур и в асансьора майка, баща и детенце на възрастта на нашите. Майката подава телефона си на детето с думите - Обади се на еди-коя-си и я попитай дали си пече гъза на морето  ooooh! ooooh! ooooh!

# 167
  • София
Аз да ви се оплача какъв кошмар преживяхме в МОЛ-а,където уж щеше да дойде истинския Спортакус.Беше един голям кошмар!И 4-те етажа бяха пълни с бутащи се ,блъскащи се хора,сцена нямаше,бяха проснали някакво килимче,където трябваше да се танцува уж,ама постоянно се гонеха родители и деца да се оттеглят по-назад.По едно време "празненството" се превърна в бюро "Издирвани деца и родители".На микрофона постоянно се обясняваше как еди кое си детенце търси майка си,баба си,татко си,как се казва детето т.н.Тъкмо намираха родителите на едното,друго се появяваше,така около 40мин.После една майка хвана микрофона за още 20мин.,защото си беше изгубила детето..в същото време се подканваха родителите да избутат децата самички към сцената,а те самите да отидат назад.Родителите,които сглупяваха да го правят после трябваше да издирват децата си или те тях ooooh!.Чакаме ние в бутаницата,защото бяхме заклещени от хора и няма мърдане,дори да иска да се измъкнеш,не знам как някой не се задуши,аз и мъжа ми,и Влади бяхме вир-вода.
Как да е след час и половина чакане се появи едно момиченце,което не беше Стефани и един мъж,който не беше Спортакус!Направо щях да падна!Танцуваха,пяха и представиха накрая истинския актьор в цивилни дрехи-с контузия бил,друг път щял да дойде пак,айде чао!Туй-то!
Организацията или по-точно липсата на такава беше направо подсъдна!Обещаните томболи,подаръци,автографи и тем подомни неща просто липсваха,раздадоха 20-ина ябълки на децата по-напред и това беше.Абе просто бяхме потресени всички!

# 168
  • somewhere over the rainbow
Хах, верно, аз от октомври 2005 съм тук. Значи имаме юбилей Flutter

Дидито, голяма простотия Tired

И ние мием косата на Дая през 2-3 дни. Зима, лете, все тая - дама е, трябва да се учи на ред.  Flutter

# 169
  • Варна
Добро утро Hug

Дидито,ние имахме аналогичен случай,в нашия Гранд Мол.Трябваше да дойде Бен 10,с чудовищата,томболи,награди.....тръцки.Нищо от това не стана,само за 2 сек.дойдоха чудовищата,раздадоха им по едно списание,и туй то.Блъсканица,ужас,и Дити се изгуби,скъси ми се живота с 10 години.добре че бързо го намерихме Tired.Щях да убия бащта му,оставих ги да вляза в Хиполенд,излизам моичкия се качва по ескалатора,Дити го няма.Къде е детето? питам аз,и той"Ами ей сега пред мен се качи" Shocked Абе,не ми се разправя.

Много е гадно,отиваш за едно,то се оказва съвсем друго. Crossing Arms

БИЗИ БИЗОНА зоба боза в задна поза ooooh! това е изречението на века. И думи като манджа #Crazy
#Crazy #Crazy #Crazy

И аз съм така,безмълвна..... ooooh!

Отивам да полегна,незнам какво да кажа,все се пазя,и излиза че не е достатъчно Tired Ще направя всичко което зависи от мен,бебчо да е добре Praynig Praynig Praynig

# 170
  • София
Жоржи, точно така, от теб зависи бебчо,да е добре, затова почивай миличка  Hug

Ели, наистина объркват децата в 1 клас. Ама щото нали е по лесно за учителите, когато всички са на едно ниво, няма индивидуален подход, но дечицата са ни различни, не знам как ще обясниш на едно дете- не учи буквите, щото учителката в 1 клас ще ти се кара.
А за изречението  #Crazy

Ние кашляме много лошо  Tired Днес ще видим резултатите от гърлото.

На мен ми харесва да си стоя у нас, май трябва да си сменям работата, че нещо съм загубила интерес. То не е и точно така, просто кризата ни застопори, не можем, да се развиваме, просто работим, за да оцелеем и взе да ми писва, като нямам посока...нагоре  Confused

# 171
Е вие ,чак да им се кара така както го разбрахте -не,ама казва-аз така ли го написах на дъската,пишете това което написах,изтрий го веднага и го напиши с чертички..нещо от сорта и то на 3-4 момиченца направи забележката Peace

Бизи бозона като ни го казаха умряхме  Shocked викам то това за татковци изречение не за деца ooooh!

Днес съм лектор  ooooh! бай засега!

# 172
  • София
Уф, и аз се потресох от тая задна поза, кой я измисли Shocked.

jorji, ти си знаеш, мируваш и това е  Hug.

Ние с бебока сме добре, чакам прегледа другия петък да видим до къде сме го докарали. Рита вече доста сериозно, даже в момента ме подритва Simple Smile.

дидито, добре, че не сте го загубили Влади  Rolling Eyes.

Пожелавам бързо оздравяване на болничките  Hug

# 173
Сега се разтърсих има го из нета как да го няма този бисер,но е друг,явно са ни подвели или са тръгнали градски легенди с преправяние,в буквара е: До една розова роза е бизонът Бизи. Той е див. Но розите го омайват. Ой, ой Бизи Бизона в бизонова поза до една розова роза

Което е по-приемливо поне.Добре че не е това което са ни казали.Обаче следва че трябва да се проверяват всички твърдения изречени от който и да е ,дори и автора на другото издателство което ни преподава...ужас Rolling Eyes ooooh!

Извинявам се и аз че не проверих преди да ви го напиша  #Crazy

Ето я статията http://www.kultura.bg/media/my_html/2291/bukvar.htm

# 174
  • София
Току-що дадоха мъжа ми и Влади по телевизията!В предаването на Иван и Андрей,Бианка снима в МОЛ-а събитието със Спортакус и мина покрай нас.Пита мъжа ми кой е този в ръцете му,а Влади нали беше облечен като героя и вика "Спортакус!".Влади толкова щастлив Grinning!На мъжа ми и двата телефона с по двете карти му звъннаха едновременно 4-ма човека Mr. Green,голяма звезда!Падам от смях!...Продължават да му звънят hahahaи Влади обяснява на всеки... Joy Joy
Ей я шматката:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/67/67##photo=10

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 22:39 от didito.

# 175
Диди, много хора ужас просто ooooh!
Тази седмица съм с двете у дома и немой се организирам нещо. Зоя тъкмо се оправи, Лора започна наново, днес цял ден реки от зелени сополи, слагам капки и вечерта беше по-добре, дано  Praynig Та значи у нас се редуват, първо едното после другото застъпва и така пак от начало, направо край няма ви казвам!  ooooh! Зоя направи някакъв алергичен и тежък конюктивит, та я водих вечра в Света Петка да я видят. Изписаха и кортикостероидни капки, колкото и да не ми се искаше, от друго казаха няма да мине и ни викат другата сряда на контролен. Прегледаха и очите и в сряда ще и разширяват зениците, че има нула цяло и нещо си диоптри. Дали ще носи очила не казаха, но било нормално да има толкова на тази възраст. Хубаво било като навърши едно дете 3 год. да се заведе на офталмолог, после на 5 год. и така на контролни прегледи. Много съм доволна от всичко, супер е тази клиника, веднага ни приеха, много внимателни и накрая само 24 лв ни взеха. Техниката им е доста добра, много хора имаше, сигурно от цялата страна прииждат. И така, водете децата на контроли Peace

Бременлийките ни да се пазят Hug и всички болнички да се оправят. Бягам, лека Hug

# 176
Дидито, видях го аз мъжа ти. Laughing Като започна репортажа и тъкмо взех да разказвам на Калин за вашите преживявания по случай въпросния герой.. и хоп, ей го на мъж ти! Аа аз само.."ето го бе, ето го" Joy А калин "кой бе, кой" Joy

Аз съм труп и отивам да лягам.

# 177
http://news.plovdiv24.bg/198639.html

Честито на всички именници! Hug

# 178
  • Варна
Честито на всички Именници и от мен!Със Здраве да си носят имената  bouquet  bouquet  bouquet

Дидито,като гледам снимките,това в нашия Мол,нищо не е било Crazy Crazy Crazy Ужас.А Влади е страшен сладур Heart Eyes

Арлина,да,в Света Петка е супер обслужването.И майка ми и свекърва ми си правиха там операции,като сега на Димитровден,свеки ще прави и на другото око.Тя е много доволна.Майка ми не толкова,но тя чака много години докато се реши да си направи,и накрая вече...не е както трябва.Нямаше как да стане по-добре.Благодаря за съвета,ще заведем Димитър  bouquet

Ронка,как си?

Гледате си за миньорите в Чили?Направо се разревах..Господ ги е пазил тези хора,толкова време.Чудо е направо Peace Как ги вадеха само,и всички викат,радват се,толкова са единни...

Бетта,и ти се пази  bouquet

# 179
  • София
Честит Имен Ден на Празнуващите днес!

Арлина-съчувствам ти!Милите дечица,дано скоро има подобрение.Казаха ли от какво се е получил на Зоя този алергичен конюктивит?Към какво е алергична,някакво гримче ли сте слагали?Защо не я спреш известно време от градина,точно в тоя сезон на сополи и кашлици и малката да лепва всичко..
За профилактични прегледи при офтамолог за първи път чувам,нашите педиатри защо си мълчат?!

Ронка-вие как гледате българска ТВ там?Поуспокоиха ли се нещата вкъщи?

Жоржи-да,беше лудница.Организаторите не били очаквали,разбираш ли,че ще дойдат толкова много хора..при условие,че от 2 месеца правят бясна реклама-огромни билбордове,цели автобуси нарисувани и облепени с плакати,та дори и брошурки в детските градини!Това в няколко милионен град и не очаквали някой да дойде ooooh!-пълни тъпаци!Направо изкараха късмет,че не се случи някой голям инцидент!Да поддаде някой парапет от натиска на възрастни и деца или пропадането на някой ескалатор...абе думи нямам!Тук толкова зали има,там да го бяха направили,левче да е входа пак щяха да я платят..

За миньорите и ние гледахме разширени репортажи и много се вълнувахме и ние.Това какъв кошмар е било-живи погребани..психолози предричат,че еуфорията ще е няколко дни и след това тези хора ще имат сериозни психични проблеми от случилото се..но важното е,че са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт