Арлина-съчувствам ти!Милите дечица,дано скоро има подобрение.Казаха ли от какво се е получил на Зоя този алергичен конюктивит?Към какво е алергична,някакво гримче ли сте слагали?Защо не я спреш известно време от градина,точно в тоя сезон на сополи и кашлици и малката да лепва всичко..
За профилактични прегледи при офтамолог за първи път чувам,нашите педиатри защо си мълчат?
Ами тя Зоя не ходи на градина 2-ра седмица, то пък и едно ходене ходи иначе
Няма как да я забавлявам, всички познати деца са по градините, няма с кого да играе. Ходим по разходки, но е трудно с 2-те, тя трябва да се съобразява с Лора, кога ще спи, яде...В градината започват да учат, сега ще купуваме новите помагала и изоставя и с това. Абе трябва да ходи, на такова мнение съм. Поне забелязвам, че откакто извадихме сливицата ангина не е правила, т.е нямала е червено гърло и температура, само сополи и кашлици, които се влачат доста дълго обаче. Иначе аз гримове не давам, само един гланц за устни има. Има време, ще се маже колкото си иска, пък и не харесвам наклепани деца
Алергичен е заради тези неспиращи хреми и кашлицаи, кашля от месец вече, от седмица пие противоалегричен сироп и май е по-добре положението вече.Иначе за прегледите логично е че трябва, ако има проблем с очите на децата няма как да разберем, например ако не виждат. Освен ако не са вече доста диоптрите да усетим, че има проблем. А педиатрите си кътат направленията за всичко, ето нашата ни лекува 2 седмици, към 20 лв за мазила и капки дадох, а можеше да си ги спестя. Да не говорим за детето, колко време се мъчи. Абе думи нямам

Честито на именниците!
Жоржи, следях от време на време за миньорите. Много се радвам за тях, живеят втори живот. Татко беше миньор, всеки път, когато го изпращах на работа казваше: Вярвам, че заради семейството си, ще се върна и след тази смяна под слънцето!

Лудница е било.
Тръгвате,връщате се,ами клубчето затворихте ли?
Пък и аз така й отговарям.
,де го лепна тоя гаден вирус!И при наличие на две баби до теб,да ходиш сама с двете по аптеките