Юли 2006 - 96

• 31 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • somewhere over the rainbow
Еее, Дани, кога каза, че ще тръгвате, кога заминахте Crazy Много сте бързи Crazy Ние сме много трудни откъм взимане на такива решения. Аз съм голям меланхолик и не обичам промените.
Ето сега, че ще се местим на първия етаж пак в същата съща, ми е малко тъжно. Камо ли в друга къща, друг град или друга държава Crazy
Дано имате много успехи там! Hug

Ох, Нани, и бебенцата не ги подминава този вирус. Аз бях два дни на легло, само повръщане и температура. Обезводних се, два пъти колабирах - обръщам очи, дето вика Нани. Сега съм на Деган - мноого по-добре съм, даже ядох bowuu
Иначе пък минава бързо, дано и при вас отшуми бързо Praynig

# 196

Дани-много ме изненада с това идване в София!Колко софийски мами сме тука,може ли да не кажеш?!Като се ориентирате и свикнете кажи да се видим!В кой квартал сте?Каква работа има за толкова много хора в този офис newsm78?

За сега сме в Овча купел 1, но ми се иска да сме в Хиподрума   Flutter. Иначе офиса е счетоводна къща, а работа има много защото последните месеци свекървата беша сама и се е затрупала със работа, но надявам се двете да успеем да насмогнем.  Thinking

Нани верно нали свеки е в същия блок, защо не остава при децата или поне да ходи до аптеката тя.  newsm78

Нали ме познаваш Наде, за мен няма значение града и мястото където съм важното е да съм с Криси и Пламен.  Peace Не ми е мъчно изобщо за къщата и покъшнината. Но то си е въпрос на характер и Пламен е като теб, но финансите са много важен фактор.... Money

Рени за тези сини очи убивам Wink

# 197
Направо са ми 1:1 двамата.Ронка той и Гали е със същите мигли и очи.Гледах днес снимки,еднакви бебета са.После ще видим,може да се изменят.

Жоржи ти кога щеше да ходиш за пола?

Нани,тцтц много лошо с тези вируси и Т.Свекървата къде е че не помага?

Данито добре поне че сте при свекървата,че в тая криза..пак съкращения чувам са започнали  ooooh! Бързо адаптиране на Криско  Hug

Нани, Рени донася инфо от друга тема като бомба, без да обясни. Joy Пък и аз така й отговарям. Mr. Green
Joy    Joy малко така стана,ама ние нали си се разбираме  Joy
А за манията-ами то това нашето трябва да избива на някъде,ако се сещате.Апък мъжете ние нали ги търпим,ще трябва да ни търпят и те  Whistling

# 198
  • София
Рени,то вярно просто няма как да си приличат повече тези твои деца.Страхотни са.

Нани,измъчила си се миличка с този вирус и сама.Дано минава вече.

Аз само набързо,че къпя Люси,но скокнох да ви попрочета.Гоги го закарахме малко на гости на свекърите.Много ми е мъчно за него,а уж си мечтаех как ще си почивам.

# 199
Eли, от толкова Нурофен и Панадол, дето уж ги харесваше.. и тях ги намрази. Ми то прези 3 часа 39,2Т. От всички прахчета единствено Ентерол приема, но понеже го пробвах първо със Смекта и Хидрасек, от които се втрисаше, си помисли, че и той е гаден. Пропи го де, а и аз го разтварям почти в глътка вода и после додавам водичка. Дренки пие горе- долу, оризова вода не ще, доки ми каза да му направя вода със сода, сол, захар и лимон поне да му набавя солите в организма, не я близва. Хидратин алфа не иска, чай от джоджен със захар не пие....но изпива по едно шише 300мл. вода на нощ + цокане. Пак се пристрасти към циците, тамън го бях поотбила нощем. Тя и Т. много го мъчеше и от нея допълнително гореше течности. Сега е добре, от снощи в 2ч. досега не е вдига, но дрискането си остава, но през по-големи интервали. Ама такова нещо не бях изживявала с Дани, Т. само 39 -39,2 и никаква друга. Снощи вдигна 39Т и сега нищо. newsm78 Взех му и Био Гайа и едно хомеопатично за повръщане, дрискане и болки в стомаха пък дано го запечем това пусто ако.

Аз докато си пиша, 4 нови публикации...

Та, свеки днес се прибра от Рила, беше останала там да мачка гроздето за вино, да не вкисне. Whistling
Майка ми работи, баща ми го приеха в белодробното, че едва диша....
И така, от утре вече има баба, ама зора мина.

Рени, Рони, разбивате ме с тия колички. Joy Верно на мания ми прилича. Давай да гледаме!
Аз си кретам със старата каруца на Дани и си свиркам, още малко и ще я махам де. Имам и една лекичка, лятна, е не ми е удобна и малко багаж събира.

Дани, много е хубаво това да не се привързваш към вещи и покъщина, ама аз май не съм от тези хора. Като съм далеч от къщи и ми домъчнява, липсва ми ако щеш сутрешното кафенце точно в чашата, в която си го правя.....и чароматът е друг. Joy
Забравих да ви се похваля, че Жоро получи предизвестие за съкращение, то по взаимно съгласие стана, че и той нещо много се нервеше вече на шефовете. Има едно предложение, което обаче е свързано с много командировки, но пък парите са повече. Както казва Дани и те са важни, ама хич не ми се кука сама по нощите.

Толкова съм изперкала, че на този въпрос:
Цитат
Жоржи ти кога щеше да ходиш за пола?
като започнах да мисля, за каква пък полА става сега дума....то не бяха колички, поли. Стоплих де. Crazy

Айде, лека.

# 200
Добро утро
 Чаша чароматно кафе Wink  

Nanny важното е че е спаднала Т. Криси е така ако има Т то в интервала 39-40.  Забелязах, че най - добре му действа еферелган (за около 6-8кг) + 3-4 капки течен аналгин. С това като му дам Т спада за около 30мин и после поне 7-8 часа няма. Иначе с Нурофена чакам около час да спадне и след 2-3 пак я е качил.  ooooh!
Но пак добре, че му се случва да вдига Т 2-3 пъти в година.  Tired

А за чашата щом ти липсва слагай я в багажа и готово. Това естествено в кръга на шегата. При мен другото смекчаващо обстоятелство е че можем почти всяка седмица да се прибираме. Не е като да си си в къщи, но пък не е и като Рони да си на хиляди км.  Crazy

Крис почивай а Гоги ще е добре малко разнообразие на никого не е навредило.

Данито добре поне че сте при свекървата,че в тая криза..пак съкращения чувам са започнали  ooooh! Бързо адаптиране на Криско  Hug
Рени ако не беше така аз нямаше да си зарежа сигурната работа и да тръгна ей така посред зима с дете на квартира и т.н. Хубавото е, че ние отиваме на готово само жилището е проблем, но и той ще се реши само да сме здрави.  Peace

Наде този Деган ми прозвуча като Доган и първите 2 мин се пуля на компа  Shocked Joy Joy Joy

# 201
Нани лоша работа е това с командировките  Tired Аз не бих се съгласила,закво имам мъж като го нямам  Naughty Ти си знаеш,ако няма друг вариант..Колко често ще го командироват?

Малии кви са тези вируси с високи Т  ooooh! Гали и той дриска 3-4 дни ,но без Т.

Крис аз съм от майкте дето не си пускат децата при баби.  Blush За 1 ден се е случвало само  Whistling Без тях не мога,малко съм куку  Crazy освен това искам по моят си начин да ги гледам. Ти щом го можеш,възползвай се.

Моята къща що да не е ардауш  Joy

# 202
Много сте изписали. Това е хубаво, че има активност, но едва ли ще се включа по всички теми...щото ми е толкова акъла. Joy

Рени, наистина са еднакви бебета! Аз не знам що не ги роди на куп и да приключиш по въпроса. Wink

Крис, наслаждавай се на спокойствието, че си с 1 дете. То и аз малко като Рени...давам децата, само ако са на не повече от 50м. от мен. Не, че някой има желание да ги гледа де. Но в Бг. само на майка ми и във всяка минута да знам какво правят, ако излизат къде ходят, колко ще се забавят и т.н. Явно съм луда знам ли? newsm78 Майка ми няколко пъти ме кара да й дам Ема да я гледа в Бг!!! Е как си го представя това идея нямам, то просто е невъзможно.

Колкото до преместването. Ми всичко е и въпрос на навик според мен! И на мен ми беше трудно като от Враца отидохме в София, после тук като се преместихме пак ми беше кофти. Но се научих, че вещите не са най-важното. Навсякъде ще се чувствам добре, стига да съм с хората които обичам. Преди още да свикна тук често се замислях за прибиране, е сега вече не е така. Свикнах тук и мога да кажа, че ми е добре.

Дани, желая ви успех в столицата!

Рени, к'во е ардауш?

Ще покажа количката, но първо да я снимам.

Дидито, другите утре ги изкарвам да ги продавам, с още куп играчки. Ей сега ще отсея играчките които ми пречат и утре заминават по направление. Тук се правят разпродажби на всякакви вещи, а утре е специално за детски играчки.

Сигурно пропускам нещо и някого...

# 203
  • През девет земи в десета
Ардауш,в смисъл разхвърляно в безпорядък,място,където няма ред.

Ронка ако количката е тази която си мисля поздравления,направо е извънземна.И аз съм любопитна да я видя в комплект с бебе.

Аз също се привързвам към къща и покъщина.Спомням си когато ни бутнаха къщата,а тя беше горе долу като тази в която живеем сега и ни дадоха един двустаен(толкова ни се полагаше№)колко тежко го изживях.
После пък като купихме новата къща,ми две години все едно не се прибирах у дома.Но вече толкова ми е на сърце и всичко вътре,като знам с колко труд и нерви е постигнато,нищо,че не е кой знае какво.

Племенникът ми от 1 месец ходи на училище и вече изкара безброй вируси сега пък е със скарлатина и очаквам включване.В общи линии всичко от което се разболее го изкарва и Цвети,не могат да се разделят Crazy

Дани,трябва да си организираме една среща,може нещо коледно,само да са здрави чаветата.

И друго имаше,но и на мен толкова ми е акъла................ Laughing

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:40 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 204
  • Варна
Не съм влизала два дена,Ходихме до Добрич.Дити се разболя,аз имам контракции.Магнерича 2 по 1 не дава резултат.Утре ще видя какво ще се разберем с докторицата.
Сутринта ще ходим и при Хаджиева,и така...

Ардауш,е една от любимите ми думи Laughing
Рени,за пола ходих бе душко.Във вторник нали бях на лекар.Аз що си мисля че казах ooooh!Стиска краката и не пуска да видим Mr. Green.Отделно и пъпната връв е между краката,така че засега нямаме шанс.На 16ти ноември сме на 4Д,и тогава вече,трябва да го разконспирираме LaughingАз си имам предчувствие де,нооооооо да видим Wink

Много болнички май,Бързо оздравяване на всички Hug

Утре ще ви чета по-подробно,отивам да лягам Heart Eyes

# 205
Добро утро сладки мои Simple Smile

Влизам за бързо при вас, че тази сутрин не ми върви работата. Едни отчети ги преписах 9 пъти ааа писна ми, то бива грешки бива, но това е прекалено.  ooooh!

Джорджи миличка почивай и никакъв Добрич, само си лежи. Какво му е на Дити, милият. А и как ще си почиваш като ти е болно детенце, дано му мине бързо и се пази. Тати да помага  Praynig Hug

Пиги с удоволствие ще дойда да се запознаем и реално, не само виртуално. И с удоволствие ще видя малките юлчета, че ние се познаваме само с Дая Simple Smile.

# 206
Привет и от мен! Hug

Деси, дано Цветето се размине с болестта! Praynig А и племенника ти леко да я кара. Кажи как е? А това, че са неразделни според мен е много хубаво! Peace Чак сега, откакто Ема си играе с Кристиан дори и за кратко, разбирам колко е прекрасно да са повече от 1 дете. Те са другарчета, а занапред се надявам да не са само за игрите, а да са си подкрепа и в живота!
Да, личи си, че пак са ме налегнали едни чувства и огромно умиление към децата ми. Просто искам да ви споделя, че те са прекрасни и ги обожавам! Blush

Жоржи, налягай си парцалите бе, момиче! Какъв Добрич, какви 5 лева? Аз си спомням бегло Ели как лежа през цялото време и не мърдаше. Не си прави експерименти. Предполагам колко е досадно, а и като те знам ти каква си жилка и не се спираш на едно място, но сега има за какво. Hug

Дани, хайде спорна работа, до тук с грешките. Wink

Охх аз да ви кажа ми писнаааа. Тук втора седмица стачкуват! На Ема училището пак е само до обед и после следобеда за 3 часа. ooooh! Утре пък изобщо няма да работят, в сряда е неучебен ден, четвъртък пак стачкуват, за петък не се знае, а от др. седмица са ваканция. ooooh! Днес и градски транспорт стачкува, метро, бус.... Не, че много ме бърка, но мислех пак да щурмувам магазините по центъра, но явно няма да е днес.

ПП. щях да забравя, Деси, мерси, че ми разясни значението на думата ардауш! Hug

# 207
  • През девет земи в десета
Ей ме и мене,чак сега ми остана малко свободно време.Народа отиде да обядва,аз нали съм на диета,карам на солетки и на форум Laughing

Племенника ми е добре има малко пъпчици по краката,2-3 по ръцете,една на вратлето,майка му дори не беше забелязала,че е шарка,мислела,че нещо го е нахапало и е станал на мехурчета,затова и не ми беше казала.

Цветка е добре,да видим докога,имаше признаци на настинка,но още не се е изпъпчила.

Жоржи не можеш да си седнеш на д.......то май,налягай парцалите Hug

Аз пък пак си имам проблеми с крака,в сряда съм на доФтор да видим какво ще каже,досега стисках зъби,но взе да става непоносимо и най-накрая си записах час Whistling Какво ли ще ме изненадат пак Tired

# 208
Аз си спомням бегло Ели как лежа през цялото време и не мърдаше.

Ба ,спомняш си,то аз не помня ooooh!,само помня че беше лежане яко и изгледах сумати филми докато ядях за световно ooooh!

Жоржи спри се малко и ти  Peace

# 209
  • София
Жоржи,помни ми думата,мома ще е.Знам го като 2 и 2 = 4.

Нашият татко вчера имеше рожден ден и понеже от 100 год. не сме ходили никъде ,реши той да ни заведе за два дни на почивка.Чували сме,че е хубаво на Чифлика и отидохме,но се оказа че сме объркали Чифлиците.Вместо на този до Троян,отидохме на този до В.Търново.Не че беше лошо,но освен нас нямаше никой друг и  на детето му беше скучничко.Поразходихме се до Царевец,Арбанаси,не сме скучали,беше приятно.

Прави сте момичета за моите терзания по Гоги,наистина с едно дете е много по-лесно и определено мога да си почина.Той Гого стана септември на 2 год.,но още не иска да говори.Не че не може,но като че ли го е срам.На мен като го карам ми повтаря криво-ляво някоя думичка,но когато той поиска.Инъче речника му се изчерпва с мама,баба и да.И сега свекървата ми казва,че като и звънне телефона и той все питал "бабо,мама?".Милото,какво ли си мисли с малката главичка,само да не си мисли че съм го изоставила и няма да се върна.Направо ми се свива сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт