Юли 2006 - 96

• 31 954
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Честит Имен Ден на Празнуващите днес!

Арлина-съчувствам ти!Милите дечица,дано скоро има подобрение.Казаха ли от какво се е получил на Зоя този алергичен конюктивит?Към какво е алергична,някакво гримче ли сте слагали?Защо не я спреш известно време от градина,точно в тоя сезон на сополи и кашлици и малката да лепва всичко..
За профилактични прегледи при офтамолог за първи път чувам,нашите педиатри защо си мълчат?

Ами тя Зоя не ходи на градина 2-ра седмица, то пък и едно ходене ходи иначе ooooh! Няма как да я забавлявам, всички познати деца са по градините, няма с кого да играе. Ходим по разходки, но е трудно с 2-те, тя трябва да се съобразява с Лора, кога ще спи, яде...В градината започват да учат, сега ще купуваме новите помагала и изоставя и с това. Абе трябва да ходи, на такова мнение съм. Поне забелязвам, че откакто извадихме сливицата ангина не е правила, т.е нямала е червено гърло и температура, само сополи и кашлици, които се влачат доста дълго обаче. Иначе аз гримове не давам, само един гланц за устни има. Има време, ще се маже колкото си иска, пък и не харесвам наклепани деца Naughty Алергичен е заради тези неспиращи хреми и кашлицаи, кашля от месец вече, от седмица пие противоалегричен сироп и май е по-добре положението вече.
Иначе за прегледите логично е че трябва, ако има проблем с очите на децата няма как да разберем, например ако не виждат. Освен ако не са вече доста диоптрите да усетим, че има проблем. А педиатрите си кътат направленията за всичко, ето нашата ни лекува 2 седмици, към 20 лв за мазила и капки дадох, а можеше да си ги спестя. Да не говорим за детето, колко време се мъчи. Абе думи нямам ooooh!

Честито на именниците!  bouquet

# 181
Честито и от мен на всички празнуващи!   bouquet

Арлина, от калекото и братовчеда на Васил, които са очни хирурзи, знам, че първия профилактичен преглед при очен се прави около 2-тата годинка. Гери мина, другата година ще водим Коки и отново ще мине и Гери. Но защо наистина личните не казват, моята също не ми е споменавла, че трябва да идем профилактично. Дано бързо се оправи Зоя!

Дидито, като видях снимките и ми стана лошо, колко народ, накачулени по стълби и парапети!  Shocked Добре, че наистина не се е случил някой инцидент.

Жоржи, Бета, да се пазите!  Hug Жоржи, следях от време на време за миньорите. Много се радвам за тях, живеят втори живот. Татко беше миньор, всеки път, когато го изпращах на работа казваше: Вярвам, че заради семейството си, ще се върна и след тази смяна под слънцето!  Heart Eyes

# 182
  • През девет земи в десета
Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 11:58 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 183
# 184
 Grinning

Ронка давай снимки на придобивката де,никаква те няма  Whistling

# 185
Тук съм... Wink

Рени, ще дам снимки, чакай да я снимам първо! Ама да кажа, че е невероятна! Аз лично по-успешна не съм имала. Peace

Трябва да кача и няколко снимчици от рд на Крис и от зоологическата, че историческа стана.

Офф, тук цяяла седмица стачкуват и на Ема училището е с разкъсан график. Та пак я водя само до обяд.  Питах другата седмица дали пак ще е така, а ми се отговори, че нищо не е сигурно. Стачкуват, защото искат да вдигнат пенсионната възраст от 62г. на 65г., а гражданите искат да смъкнат на 60г. Crazy

# 186
Ронка какъв цвят е,снимай я отстрани колко е легналото ниво.И аз май се зарибих сега да я купувам  ooooh!

# 187
Привет сладурки Simple Smile

Благодая ви за милите думи. Истината е че ми липсват учениците и е безкрайно приятно да ти звънят и да ти казват искат да се върнеш.  Peace Но няма кака.
 Ние вече сме в София, аз ходя на работа а Криси и тати се гледаха тази седмица, че Крис изкара един бронхит, но мислим от другата седмица да тръгне поне до обяд в една частна градина.  Той не иска, искал си неговите госпожи и деца в сопотската градина, но няма как. За сега му казвам, че ще ходи на клубче, надявам се да му харесат госпожите и децата и така постепенно да свикне.  Praynig

Джорджи мила лежи да е добре бебчо. Изпращам ти цялата си положителна енергия  Hug Heart Eyes

Много болни дечица ей. Бързо оздравяване, че като знам какво им е на мамите .  Hug

Дидито и аз бях обещала на Крис да го водя на Спортакус, но като беше болен го пропуснахме и добре, че не сме отишли.  #Crazy Лудница е било.

# 188
Дани вие пак ли към Сф забегнахте бе  Thinking Тръгвате,връщате се,ами клубчето затворихте ли?
Мъжа ти намери ли работа там? Аз пак неразбрала  Whistling

Къде сте всички  Rolling Eyes

Ние от 2 дни ядем оризова кашица с кърма. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=158198430878285&set=a … mp;ref=fbx_album#!/photo.php?fbid=158198467544948&set=a.137351496296312.16494.100000643886596&pid=331846&id=100000643886596

# 189
Рени, ние бориме един вирус. Вчера писах, писах и Кико ми дръпна шалтера... ooooh!

Три дни е с 39Т. и ужасно миризливо и жълто разстройство. Нощите са ужасни, треска го тресе, после изтощен обръщаше очи. Днес поне не  е вдигал Т,. но все още дриска, по цял ден го носех, нямаше сила за нищо. Доки каза, че това е върлуващия вирус в момента, повръщане, разстройство, болки в корема и Т. Поне при нас нямаше повръщане. Вчера за малко да се обезводни, не признава друго освен вода. Едва Ентерола му набутвам. Четох за разни ротавируси, упорити при малки деца...дано се оправя бързо, че ме ошашави. А и бях абслютно сама тези дни, влачех ги с мен до аптеката. Дани ми вдигна също Т., слава Богу еднократно, сам си я смъкна. Дано не гепи нещо от брат си.

Денис много е пораснал, големи сладури си имаш. Hug
РОнка, не разбрах за придобивката ти... newsm78

# 190

РОнка, не разбрах за придобивката ти... newsm78
Нани, Рени донася инфо от друга тема като бомба, без да обясни. Joy Пък и аз така й отговарям. Mr. Green Вчера си начешах крастата с количка номееееер...10, ако не се лъжа, че вече съвсем им изпуснах бройката. Embarassed

Милият Кико! Confused Измъчили сте се и той и ти. Hug Важното е, че минава вече и дано Дани го пропусне. Praynig

Сега да ви кажа една изцепка на Ема от онзи ден!
Возим се в колата, тръгнали си от едни приятели. Ема през цялото време мрънка, че иска да остане още... Аз накрая й казах, че сме тръгнали вече и да млъкне по темата защото ми пречи да карам. Mr. Green А нашата изцепва:
-Добре тогава, аз като порасна изобщо няма да се прибирам!
 А Аз ли? Аз останах без думи. ooooh!
Днес й купих дрехи. Отивам да я взема от училище и като видя голямата торба с покупки първо ми направи забележка защо ходя без нея по магазините. След това в еуфория си реазглежда дрехите и коментира:
-Това е много яко, това е страхотно, а това пък е супер! Аууу мамо, а с това яке ще съм много шик!
 Joy

отвори ми се още малко време, а и пропуснах някои неща, които исках да кажа. Embarassed

Рени, много, много са ти прекрасни децата! А тоз малкия какви мигли вади не е за приказка. Heart Eyes Май не е бил най-очарован от кашата, а? Ще свикне, няма как. Моят хубосник яде като ламя!!! Много, ама много набива, а не качва.

Дани, вие какво правите в София? Какво работиш там? Дано Криси свикне бързо в новата градинка.

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 19:25 от Ронка

# 191
Дани вие пак ли към Сф забегнахте бе  Thinking Тръгвате,връщате се,ами клубчето затворихте ли?
Мъжа ти намери ли работа там? Аз пак неразбрала  Whistling

Рени да забегнахме, че в Сопот няма работа, а в Сфия свеки плаща луди пари на работници, а аз мога да я върша тази работа и решихме да отидем. Все пак е по добре парите да си остават в семейството. Thinking
Клубчето го затврихме и почти разпродадохме останаха само диваните и масите.  Whistling
А моя мъж не си е търсил още и работа защото Крис не е уреден още къде ще бъде на градинка. Затова решихме аз да работя, а като тръгне Криси и свикне и той ще започне, като начало ще е при нас в офиса там има работа за целия китайски народ  Wink

Ех Ронка с тези колички си манияк номер 1 Simple Smile

# 192
  • София
Нанни-милото ти бебеце Sad,де го лепна тоя гаден вирус!И при наличие на две баби до теб,да ходиш сама с двете по аптеките ooooh!,нямаш ли някоя съседка за такива спешни случаи?Дано му мине скоро на човечето Hug.

Дани-много ме изненада с това идване в София!Колко софийски мами сме тука,може ли да не кажеш?!Като се ориентирате и свикнете кажи да се видим!В кой квартал сте?Каква работа има за толкова много хора в този офис newsm78?

Ронка-честита нова придобивка!А какво правиш с другите,препродаваш ли ги?Няма да се оплакваш от мъжа си,виж как угажда Simple Smile!Каква мадамка си имаш,не е истина! Flutter

Рени-много красиво бебче си имаш,много си приличат с батито.

# 193
  • somewhere over the rainbow
Дидито, честита ти телевизионна звезда Laughing

Ние веднъж така с Дая, гледаме някакъв голям мач на Левски, на който Павката беше отишъл. Дава публиката, а тя нещо мрънкаше, и аз да я успокоя викам: "Гледай, гледай, сега ще видим тати". Тя млъкна и зяпна и те хооп дадоха го в близък план - качил се на една ограда, нашият, и развял едно знаме... Много съм се смяла Laughing

Арлина, участваш в конкурса, а Simple Smile Лора е много сладка. Heart Eyes А на Зоя няма ли да пратиш снимка Thinking

# 194
Ааа Дани и не ми казваш нищо?Браво на вас! Hug Hug Hug

Ронка,ами честито,щом това ти е слабост,човек има нужда да си доставя радости.

Нанни, ама как така не можеш да дадеш дори ентерол,аз като имаме такова нещо ,не я оставям намира,вра в устата каквото се сетя да спира,то шипки,,ентерол,хидрасек, компот от дренки,дренки,лимон и в повечето случаи от много неща така се пресича, че не сме стигали до завтаряне,още в началото като я хвана и я стопирам,ама няма- неискам, всичко с пипетата,и диета- сирене , сухар,солети,  ти знаеш,ама не давай да се обезводнява,че има тук наоколо майки от обезводняване и бам в болница и 5 дни системи,по добре да го натъпчеш със спиращи разстройството неща,и чай от джоджен,и чай от нар(кори) всичкоооооо ooooh!

Ставам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт