Юли 2006 - 96

• 31 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • През девет земи в десета
Вагинални за стрептококи може,от превантивна гледна точка,но ако ги има няма да са там в следствие скарлатината Peace

Ели,аз и друг път съм го писала това,че не е шарка,но явно като се натрупат повече мнения и информация е останало незабелязано Wink

# 706
  • Варна
Благодаря на всички за мненията  bouquet

Като за начало няма да се шашкам,и без това днес съм цял ден с контракции.Ще видим утре какво ще покаже микробиологията.
Да ме пази Бог от разболяване...нали възрастните се разболявали по-трудно.... Tired

# 707
  • София
 Hug
Жоржи, Цеци като беше болен и аз питах докторката, дали да чакам, да се разболея, че не съм боледувала никога, та тя каза, че съм възрастна вече за тази болест и наистина не се разболях  Peace

# 708
  • Варна
 Hug Hug Hug

Здравейти милички Grinning

Ходихме да дадем секрет,и сега са при личната двамата с бащта си. Няма защо да се шашкам,само си вредя,...питах дрес пак лаборантката,каза че не е проблем вече за мен,не съм в начална бременност,а и съм дърта Mr. Green.Няма да го целувам,хигиената по-засилена,и така.той си мие ръцете постоянно де,но все пак.последно е бил в контакт с детето в петък,така че,ако има нещо трябва да избива вече Peace

Аз ще почивам активно днес,че вчера бях цял ден с контракции.Приятен ден на всички  bouquet

# 709
Точно така Жоржи,никакво шашкане PeaceНямам страшно за бебка. Hug

Ивка и аз навремето си мислех,че скарлатината не е за възрастни,обаче Валерия зарази майка и татко,оттогава си имам едно наум.Гого хем беше изолиран при свекитата,пи тогава профилактично 10 дни АБ.Всичко е много относително и зависи много от вида на коките.

# 710
ketrin, бързо да ви минава. Как сте днес?
Жоржи, а на вас да ви се размине! Praynig Hug

Моите мъже искат спагети за обяд, та аз си готвя, а те гледат тримцата "Феноменалните".
Наредили са се като аптекарски шишета на дивана. Laughing

# 711
  • Варна
В бързината,изключих да Честитя на днешните Именници.Алекс на Тиция и Алекс на Дидито.
Да са много послушни и със здраве да си носят името!Дай Боже!

http://www.moreto.net/novini.php?n=110600
Извинете ми ако има някой и го забравям Embarassed

Нанни,много сладко звучи това с Аптекарските шишета  Laughing Димитър е голяма терца когато гледа нещо с бащта си.Как се вълнува,постоянно вика "Малееееееее,Гледай ,гледай,гледай,Олееееееееее  Mr. Green и такива разни.чак потреперва ако много му хареса Laughing

Момичета,аз съм решила и без това съм в къщи,да се заема с разни коледни работи.и да майсторим с Димитър двамата неща от Крокотака.ето това смятам да направим днес:
http://krokotak.com/2010/11/koleden-kalendar-2/
Днес тъкмо си мислех,да му купя от онези календари с шоколадче за всеки ден,и ето идея Wink

А тук има страхотни идеи за Коледа Peace
http://krokotak.com/vsichko-za-koleda/

# 712
Жоржи страхотна идея,може да я пробваме и ние ако намеря време ooooh!

Аз съм на АБ,то вече накрая ама се влача 2-3 седмици все хремава и болна сега ме удари в синусите така ме боли там и цялата глава,поне сега да минава  че аман ooooh! утре и профилактичните ще си правя,по ЗК,има там някакви холестерол и кардиограма ooooh! ooooh!

Днес празник ли е  Thinking честито на именниците  bouquet

# 713
а те гледат тримцата "Феноменалните". Наредили са се като аптекарски шишета на дивана. Laughing
моите снощи така се бяха наредили и гледаха това филмче http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=241604&hit=1 Валери беше много впечатлен ,дори после дойде и ми го разказа.
Скарлатина аз съм карала като дете два последователни пъти и мисля ,че без АБ  newsm78. Първия път ми изби много трудно ,дори бяха готови да ме режат ,защото всички лимфни възли бяха надути,обезводних се ,висока Т. Повръщах дори и след системите. Корема ми беше на топка. Цяла нощ се борих и сутринта пламнах. Няма наблюдения за големи дали се заразяват.
Жоржи нищо му няма на сладура ,но и аз бих се въздържала да го пускам на градина ,за да си спокойна и ти и бебето. :hug
Кетрин леко да минава при вас  Hug Hug Hug
Иве  Hug Hug Hug Hug
май пропускам някой  Hug,лек и усмихнат ден   bouquet Бързо оздравяване на всички болнички.

Честито на всички именници със здраве да си носят името!
http://www.youtube.com/watch?v=y89vfNpxbW0&feature=player_embedded

# 714
Благодаря ви момичета, че питате.Малката е много добре.Изобщо няма признаци на болна, само дето кожата и е като шкурка.Издивяваме в къщи.Още 8 дена незнам как ще издържим без да излизаме.Все ме пита дали утре ще е на градинка,дали няма някой да дойде да си играе с нея и т.н.
За първи път чувам, че днес е Александров ден.Ние празнуваме на 30 август.
Опитах се да почерпя виртуално ама нещо не ми се получи качването на снимката  newsm78.
 beer2  cheers Чувствайте се почерпени всички и наздраве и на другите именници  Grinning

# 715
Другиден до нас отварят Лидъл,имат смешни цени,вижте сайта,незнам дали ще може да го дам като линк http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index.htm

Пиги тази прахосмукачка от лидъл и се чудя от сега,ама не е с воден филтър а с функция изсмукване  newsm78 ще видим дали ще имат с воден филтър някакви ако не като твоята ще търся Crossing Arms Crossing Arms

# 716
Eли,в интерес на истината много добре изглежда тази.Пише контейнер 23л.и изсмукване на течности newsm78
Ако има логика в цялата работа,от тази няма начин да излиза прах навън Peace

# 717
  • somewhere over the rainbow
Ивка, нали цитонамазката е за папилома-та? Какъв ДНК тест? newsm78
Аз пък точно това влизам да се похваля - взех си резултата от цитонамазката - 2 /отрицателна/ група. Докторката рече, че е супер Sunglasses Аз малко се бях спекла, заради течението. Ама явно е бактериално някакво, но по-нататък ще си направя микробиология, че нещо ми писна от доктори сега Simple Smile Доки каза да си направя един курс с Лактофлор за нормализиране на средата.
Ивка, дано са объркали нещо и резултатът от биопсията е отрицателен Praynig Hug

Мацки, харесах си балатум, утре поръчвам - http://www.grips-pvc.net/balatumi - вдясно на стилажа най-горния, сив металик Simple Smile Ей, света обърнах, но намерих каквото искам Grinning Обадих им се, 4лв е кв.м. и ще ми го пратят с куриер. Супер направо. Иначе днес обикаляхме из Пловдив - ами нищо по-хубаво и по-евтино от тук няма Crossing Arms

За банята е супер с душ-кабина, но ние нямаме възможност да си купим. Та ще е възможно най-простото и евтиното. И тоалетната чиния ще се мокри Crossing Arms Винаги ми е било неприятно това и съм се чудела как хората ходят постоянно в мокра тоалетна, та сега ще видя как Confused

# 718
Честито на именячетата ни!
С много здраве да си носят именцето!  bouquet

И ние мокрим тоалетната чиния при къпане, в повечето пъти дори умишлено, защото я мия междувременно, но винаги след това се подсушава банята. Първо, заради влагата/не, че не вкл. и вентилатора да смуче/ и второ- заради децата, че е имало и подхлъзвания. Затова обикновено аз влизам първа в банята, мия, после Жоро след мен подсушава. Mr. Green Но сме си взели едно силиконово перо, с което много лесно се обира водата,като онези в автомивките.

Ивка, незнам нищо за папиломата, но помня че една мама в другата отчетна беше бременна с папилома вирус...
Сподели за резултатите! Hug

Нан, чудех се аз къде се покри, а вие балатум сте си избирали. Grinning
Най-новите ЖИВИ лактобацили са Гинофлуор, към 14-15лв струват.

На сестричката ми вчера й махнаха полипите в матката, слава Богу чувства се добре, дори няма никакви неразположения в момента. Simple Smile

И нашата прахосмукачва е за смяна, кога ли ще дойде и нейния ред....

# 719
  • някъде
Благодаря за пожеланията Hug, аз даже и незнаех Embarassed
Ивка дано всичко е наред Praynig
Жоржи и при теб също Hug
Нанни радвам се за сестричката Hug
и аз трябва скоро време да ходя на гинеколог, но все отлагам...точно 2 години минаха от последното ходене Tired

Аз по нощите гледам разни клипчета в нета и ми стана много тъжно.....наистина е най-важно да сме живи и здрави, както и обичаните от нас хора Praynig

Днес в магазина влезе една позната- сестра на мъжа на бивша колежка....тя е вече на възраст и няма деца, брат и също няма.....и ме попита за Алекс и каза, че трябва да отгледам три деца, защото те са смисъла на живота.

Общи условия

Активация на акаунт