Звездни компромати-78 част

• 49 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
# 18
 Ами по-хубав е Брад Пит без брадата /снимките в старата тема имам предвид/
 А с тази Кари Брадшоу вече се оляха нашенските звИзди  Sick

# 19
# 20
# 21
# 22
На първата снимка много късокрак изглежда Валери.

# 23
# 24
# 25
  • София
  bouquet

# 26
Само не мога да разбера, защо всички си носят Бъркините отворени?  newsm78

Относно фотосесията на Наоми, да разбираме ли че Доронин ще го сполети същата участ?  Laughing

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 15:16 от Chill

# 27
Сега следва да се появи дует "Той е мой", в изпълнение на Алисия и Лияна. Нещо като "The boy is mine".
Иначе интересни похвати са избрали да се уточняват Алисия и Божинов. Тя първо прави песен, с която казва "Знам". После сякаш се разкайва и му казва, че го обича с нова песен, посветена на него- "Обичам те", а той, в пристъп на умиление пише писмо до медиите, с което казва "Нека си останем приятели", след което прави фотосесия, което идва като началото на окончателния край- "С нея избирам да съм". Сега да очакваме нов отговор от Алисия- нова песен. Общо взето продуктивна и артистична раздяла изпълняват. Тук имаше доста хора, които ги жалеха, но това обобщение показва, че те сами са избрали да уредят отношенията си публично, като оставят достатъчно място м-у редовете, за жълтите вестници и женси форуми.
Премиерът Силвио Берлускони и жена му Вероника си вдигат скандали и се заплашват с развод точно със същите похвати. Пишат си писма до разни вестници и списания и си отговарят пак там.
Или Валери Божинов и Алисия действат на много високо ниво, или пък сем. Берлускони се държат досущ като някои футболист и чалгарка... Не знам. Laughing

# 28
# 29

Общи условия

Активация на акаунт